Отговори
# 435
Ivied, благодаря! Всъщност ние борихме някакви инфекции, при ММ уж излиза нещо ама не е сигурно. Сега той пие антибиотик и се надявам всичко да е наред Blush
Тестовете за овулация са наистина информативни, виж дали ще съвпаднат с усещанията ти. Желая ти успех! Hug

lokofenka, вие за варикоцеле ли ще правите операция? Знам че след това доста се оправят нещата. Наши близки след такава операция си имат 2 естествено заченати дечица, а преди това и с ин витро не ставаше. Simple Smile

# 436
Според мен е хубаво тестове за овулация, аз така разбрах, че моята е на 17 ден.

# 437
lokofenka и при мен миналия месец М дойде с болки. Засилиха се вечерта, дори си взех и спазмалгон в полунощ защото не можах да спя. Не съм от хората, които си вземат хапче за щяло и нещяло и по принцип съм с висок толеранс към болка, но онзи път беше дразнещо.
Борнчето се беше оплаквала от болезнена М, сега и ти ... Нещо се побъркват тия лелки от жегите май Satisfied Силно се надявам на тези, на които ще ни дойде, да не ни мъчат лелките и да си  ходят по-скоро за да отстъпят място на бебоци!
Солей, честито сърчице! Simple Smile

# 438
[Момичета какво мислите ето го резултатът от днес на 03.09 беше 129.80

# 439
  • Варна
Леле, че сте бързи 😁
Тази " Теди" само съм чела за нея, но не съм попадала на писанията ѝ. Май се пробва от времето, когато Чери блосъм водеше темата ( от старшите мами е тя, ако четеш, да нацелуваш близнаците!) 
На всяко момиче ли проверявате профила, като Шерлок Холмс сте с цял екип 😁 
Солейл, честито сърчице! Леки месеци ти пожелавам и здраво бебче на финала!
При мен новото е, че успях да се запиша час при Сигридов! В него ми е надеждата, защото лечението, което ми е изписано в момента не дава резултат, даже май се влошиха нещата Sad Така ми е писнало вече ... Слагам глобули Полижинакс в момента и ми се появи странна миризма сутрин, извинете ме за неприятните подробности ... Преди това бях 7 дни на Клиндамицин, толкова се бях обнадеждила, че най-накрая знаем какво лекуваме.
Антония, резултатът ти е страхотен! Ще се види и на ехограф вече, отпусни се и се зарадвах малко Simple Smile

# 440
[Момичета какво мислите ето го резултатът от днес на 03.09 беше 129.80
За мен хормона е перфектен. Simple Smile Ще се види и на ехографа. Simple Smile

# 441
Добре дошли на новите момичета и завърналите се. Това не е частна тема, едно предствяне е достатъчно за да станете част от нас.
Мария честито!
Солей честит прекрасен момент.

# 442
Привет, момичета! Ето, че и нашето "околосветско" приключи, завърнахме се, оправих багажа, 2 дена ви четох и си водих записки и съм готова да пиша:hugs:

Йоана и Борн - честит рожден ден на голяяма патеричка. Аз също остарях на 27-ми (Борн, трогната съм, че се сети за мен) - вече съм официално с 4-ка отпред:grinn: Шантал - честито на младежа за 5-ката!

Рейв - не се отчайвай, стискам ти специално палци този месец!:heartsc:

Мариана - успех!

Антония, Мария и Мишле - честитоо, повлякохте крак!

Джули - честит имен ден на теб!:hibiscus:

Йоана - честито синьо, много е хубаво да си отглеждаш малък мъж! Ас, обаче, не минавам под прашеца, че си ги имам достатъчно:)

Борн - аз също този месец имах ужасен цикъл, подобен на твоя (даже подрани изродът с 3 дни!). Майка ми е хематолог и винаи ме кара да пия желязо под някаква форма в продължение на 5 дена, когато ми се случи.

Жасмин - и на мен всички ми бяха казали, че ще забремениея лесно след аборта, ама ей на, вече почти година не става...

Аз умишлено не се записах в списъка този месец, тъй като пропуснахме дните около овулацията. Чакам около 19-ти да ми дойде и ще се запиша за следващия месец. Поне май успях да се отърва от гадната киста, която ме тормозеше 3 месеца подред, дано скоро имам успех. Момичета, дала съм си още 3 месеца и след това се отказвам завинаги (поради възрастови причини) - стискайте палци! Аз стискам на всички:kissing_heart:

# 443
  • София
Защо още 3 месеца?
Аз съм си дала срок до 43, даже гинекологът ми ме подкрепя.

# 444
Защо още 3 месеца?
Аз съм си дала срок до 43, даже гинекологът ми ме подкрепя.
Миа - ММ е бая попрехвърлил (48), затова. Иначе и аз бих пробвала до 42-3 поне!

# 445
да ви развеселя Laughing
Вчера щракахме и ММ мъж сутринта предложи да си купя тест да видим дали вчера сме свършили добре работата. Ех, всички в тази тема щяхме да сме безкрайно щастливи, ако имахме отговора на сутринта Heart Eyes

# 446
да ви развеселя Laughing
Вчера щракахме и ММ мъж сутринта предложи да си купя тест да видим дали вчера сме свършили добре работата. Ех, всички в тази тема щяхме да сме безкрайно щастливи, ако имахме отговора на сутринта Heart Eyes
Тези мъже понякога летят в облаците Grinning И моят е убеден как проблемът 1000% не е в него и ена двойка е стерилна само ако има проблем и при двамата... Та така Grinning Дискусията започна, защото започнахме да гледаме "Историята на прислужницата"

# 447
  • Варна
Ооо, невероятен сериал е това!
Мъжете могат да са много смешни понякога 😁 ММ всеки път, когато сме правили опити казва: " Готово, направих ти бебето, сега може да почерпиш" ... И се започва една дискусия, че това не е моето бебе, а нашето, а и имаме един син вече, но винаги намира начин да ме дразни качествено. То, ако ставаше така лесно ... Щрак и готово!

# 448
Лелееее, момичета, бях в отпуска и не мога да смогна да ви чета! Честито на всички с положителни тестове.
След 4 цикъл започваме и ние с опитите и нека да отбележа последна дата на цикъла - 30.08, очаквана овулация между 15-17 септември. Хайде вече и аз съм във вашите редици .

# 449
Честито на новите положителни тестчета! Теди и аз я заподозрях Grinning

Не се включвам много-много, защото мислех, че след БХ миналият месец, този ще е пас за опити. Днес ми е 12ти ден на цикъла и ме боли цял ден ниско долу. Отивам сега до ВЦ и гледам едно голямо ПЛЯК от ЦС и дори кръв вътре. Малко се притесних... Мисля да направя един ову тест след малко, но не знам.. организмът дали е подготвен за опити.

Общи условия

Активация на акаунт