Отговори
# 510
Здравейте, нова съм в този форум, но с моят приятел правим опити за бебе. Миналият месец не беше успешен, но се надяваме от октомври вече да имаме 2 чертички. Аз октомври месец ставам на 24 години, а той е на 29 навършени. Надявам се следващият месец да нямам неканени гостенки и да успеем да имаме бебо. Късмет на всички и дано успеем да се похвалим през новата 2020 със здрави и красиви бебочета

И ние с моя приятел имаме два неуспешни опита през месец Юли и Август
Надявам се този месец да се получат нещата и Октомври и аз да видя две чертички като теб 🤗🤗🤗

# 511
вече тотално се сбърках .... понеже съм затрупана и с доста служебни ангажименти, и лични други наистина не мога да мисля бързо и съществено.... междувременно вече не е зацапване... сега повече ме притеснява да не запиша час някъде и някой да ме нахули, че видиш ли не може да ме прегледа с такова кървене . съжалявам, ако натоварвам темата и занимавам други с това, което не искат да четат! просто наистина този път много се панирах!
Не се притеснявай, никой няма да те върне аз съм ходила с кървене

# 512
и аз съм ходила с кървене

Не искам да плаша никой, но аз от неглижиране и незнание стигнах до масиран кръвоизлив и сепсис, след които е цяло чудо, че днес съм тук сред вас. Всъщност не е съвсем неглижиране, защото отидох на преглед и нищо не се видя. Докато не стана голямата беля. И тогава пак ме посрещнаха скептично с "обилен мензис е това, момиче". Да ама не. Презастраховайте се, когато става въпрос за здравето и живота ви Hands Point Up

Теди зачести появите Simple Smile

# 513
Шантал, според мене изобщо не си губи времето, отивай на ЧХГ, няма какво да го мислиш.
Мога да ти дам координати и на моят АГ, който завежда спешното в една АГ болница в София. На мене той ми откри моята ИМБ след като 5-ма други не можаха.
Ако не ти се ходи на ЧХГ, поне отиди един шуър чек препишкай, да се види за Бога кво се случва. Ако има някво ЧХГ, то пикливия ще го хване..

# 514
  • София
и аз съм ходила с кървене

Не искам да плаша никой, но аз от неглижиране и незнание стигнах до масиран кръвоизлив и сепсис, след които е цяло чудо, че днес съм тук сред вас. Всъщност не е съвсем неглижиране, защото отидох на преглед и нищо не се видя. Докато не стана голямата беля. И тогава пак ме посрещнаха скептично с "обилен мензис е това, момиче". Да ама не. Презастраховайте се, когато става въпрос за здравето и живота ви Hands Point Up

Теди зачести появите Simple Smile

не смятам, че неглижирам случая! след първите съмнения потърсих второ мнение, без да обяснявам какво е казала първата докторка, и тя потвърди, че нищо няма и най-вероятно организмът се чисти. Изписа дуфастон и контролен след 10 дена, след 10 дена пак нищо не се виждаше и спрях дуфастона. Повтарям се, но тогава жълто тяло нямаше, нямаше нищо в нито един яйчник, и аз го видях на монитора. И докторката каза, че дори и да има ИМ трябва да има жълто тяло, според нея нямаше смисъл от повторно чхг... Утре ще пусна сутринта ЧХГ, където и да звънах за днес часове за АГ няма. Та утрото ще бъде по-мъдро, надявам се! Междувременно зацапването си прилича на един нормален цикъл вече, което пък предполага ако ще пия противозачатъчни да ги почна най-късно днес...

# 515
Здравейте, аз днес съм с 1 ден закъснение, но търпеливичко ще изчакам да ми дойде.
Ако не бях правила тест преди 4 дни (тоест 3 дни преди закъснение), сега щях да се вълнувам и да тичам вече до аптеката. Ама нъц, няма.
О. ми беше на 27 август, ама само от лентички. Не отидох след на ехограф да потвърди док. пукнал ли се е фолиула. Е, ние доста се постарахме, но може и да е бил ЗФ.
А бе с 2 думи, не се надявам.

И все пак ..... е ли възможно тестът да е оказал -, просто защото съм го направила твърде рано? Ей, така да си помечтая. Беше престо ...

От къде мога да видя списъчето и как да се запиша, трябва ли да чакам първо да ми дойде2?

# 516
  • Бургас
Кийп, не обичам са подхранвам напразни надежди, но наистина рано си се тествала. По-скоро е изключение положителен тест три дни преди закъснение. Днес вече трябва да е достоверен. Ако ти се чака може утре сутрин с първа урина да го направиш.
Много силно стискам палци 🤞 да е положителен! 😊

# 517
Днешният ми тест за овулация вероятно все още е отрицателен. Тестовата ивица е леко по-светла. Предишният цикъл беше кратък - 19 дни. Днес е 8-ми ден от новия. Ясно се появи лигавото течение и затова се тествах. Да видим какво ще сътворим тези дни Wink

Последна редакция: вт, 10 сеп 2019, 20:24 от Atana

# 518
Атана ами а дано бебе сътворите! Grinning
Аз днес си купих тестове за О, почвам ги уикенда! Много се вълнувам! Grinning Grinning

# 519
Ivied , стискам ви палци!

# 520
  • София
Добра вечер !
Голяма активност тези дни, едва смогвам да чета...

Ivied, в петък съм на преглед !
Много ме е страх, кълбо от нерви съм, но се и вълнувам - че тръгвам
по път, по който ще изскочи зайчето от шапката - защо аджеба не става. Надявам се.

Wild boys mom, благодаря ти Hug !
Но ми се иска и ти да не се отказваш все още Kissing Heart.

Atana, мисля че утре ще е съвсем положителен Flowers Four Leaf Clover.

shantall, добри съвети са ти
дали, действай... Защото здравето е най-важно.

Много нови момичета се появиха тези дни, желая им успех в сбъдването на мечтата !

Последна редакция: вт, 10 сеп 2019, 22:37 от rave

# 521
Привет момичета влизам с въпрос. Сигурно много е дъвкана тая тема, но аз не съм срещала. Напоследък опитите ни не се увенчават с особен успех. Искам да кажа, че не винаги ММ успява да доведе нещата докрай така да се изразя. И знам че това се дължи на умората от напрегнатия ден или най - вече на психиката му. Идеята, че на всяка цена трябва го съсипва. Сигурно знаете за какво говоря. Мисълта ми е възможно ли е да разчитам и на тези неуспешни опити. Сигурно и Вие сте чели, че има някакво количество, което изтича и без да настъпи еякулация. Възможно ли е според Вас, някой да знае някаква история на настъпила такава бременност. Нали знаете удавник за сламка се хваща. Simple Smile

# 522
Шантал, опитай да се успокоиш и да помислиш над ситуацията и кой лекар какво ти е казал. На мен няколко пъти така ми се е случвало да се шашна от думите на лекар и импулсивно ми идва да направя точно това, което са ми казали, но след това се успокоявам и започвам да мисля и смятам, че успявам да преценя по-правилно как да постъпя.
Относно кървенето - и аз не вярвам да те върне лекар. На мен последния път ми се случи да отида на преглед точно в деня след като предната вечер ми беше дошло, та кървенето си беше доста сериозно, а лекарят само ми каза да не се притеснявам, след като го предупредих какво е положението.

# 523
  • София
Привет момичета влизам с въпрос. Сигурно много е дъвкана тая тема, но аз не съм срещала. Напоследък опитите ни не се увенчават с особен успех. Искам да кажа, че не винаги ММ успява да доведе нещата докрай така да се изразя. И знам че това се дължи на умората от напрегнатия ден или най - вече на психиката му. Идеята, че на всяка цена трябва го съсипва. Сигурно знаете за какво говоря. Мисълта ми е възможно ли е да разчитам и на тези неуспешни опити. Сигурно и Вие сте чели, че има някакво количество, което изтича и без да настъпи еякулация. Възможно ли е според Вас, някой да знае някаква история на настъпила такава бременност. Нали знаете удавник за сламка се хваща. Simple Smile
Здравей,
Мисля, че не е реалистично да се разчита на случайни количества еякулат в канала. Помисли дали нямате погрешен подход, най-вече болднатото. На никой, който е довел опитите до осъзнато отчитане на овулация и оползотворяване на дни, не му е лесно да се оттърси от идеята, че може този точно акт да е решаващият. И че ако не се случи, няма да е и този месец.
Но е важна ролята и на двамата за това, процесът да не превърне отношенията в служебни, в гонене на графици. Такъв стрес не е преодолим.
Сексът е част от удоволствието на живота, на споделянето, на движението дори.
Опитай да не го информираш за това кой период от месеца е, кога чакаш и кога - не. Напротив, може да опиташ един път ясно да кажеш - днес няма никаква вероятност да стане, но аз искам да съм с теб, защото ми е приятно, а не защото си ми длъжен. Мъжката психика е крехка, пази я!
Не зная на колко е години той, но не е добре да се стига до такъв тип провали, защото те подсилват стреса и има риск от влизане в спирала.
Успех!

# 524
Благодаря ти get_real. Мисля, че ми даде много добър съвет. Сега си давам сметка, че наистина се стараех винаги да е наясно кой ден от месеца е. Едва ли не, че трябва да го държа толкова съпричастен към случващото се, колкото съм и аз. Права си не трябва да знае какъв ден е. Hands Plus1 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт