Отговори
# 495
  • София

Arven_89, нямам против и на лични да пишем, но излиза, че съм ги забранила, а не знам как да ги оправя!
Досега не се виждаше нищо по яйчниците, всеки път и аз гледам на монитора. Размерът на кистата е 3см, каза й киста на жълтото тяло. Тук идва и първото за мен странно нещо, последният път не се виждаше жълто тяло, нямаше нищо и в матката, и самата докторка каза да не чакам цикъл, защото лигавицата е спаднала и най-вероятно се е изчистила при предното кървене. /1во кървене на 15.08, на 17ти в Майчин дом също констатираха липса на каквото и да било където и да е/. Та на 23ти спрях Дуфастона, отново зацапа на 28ми, та до 2-3ти. И от снощи пак. По принцип не съм магаре и бих направила и още две консултации ако трябва, но ме притиска времето, т.е. трябва да намеря лекар днес!  Отделно имам и други грижи с тъпия КАТ..... Благодаря за съветите, но ако ми дадете и някакво мнение за лекар в София, или в района на Дървеница, или около Южен парк ще е супер!

# 496
Ма как ше се изчисти лигавица от бременност за един ден кървене, как ѝ хрумват изобщо тия неща.
Извинявай, ама добър лекар не се намира от днес за днес, така ще попаднеш на същия гений като твоята.

# 497
  • Варна
От Варна съм, но пътувам за прегледи до София. Пиши на модератор, за да ти обясни как да се справиш с настройките на съобщенията и тогава мога да ти дам тел. на д-р Любомир Христов от " Надежда", за да се обадиш и да питаш, дали може да те прегледа. Другите, които посещавам няма как да ти дадат час за днес за съжаление. 1-во отиди и пусни едно ЧХГ или поне направи един уринарен тест, за да са наясно и лекарите с ЧХГ хормона - има ли го, няма ли го. Ако излезе положителен по най-бързия начин отивай в спешен кабинет, момичетата от София ще могат да ти препоръчат къде, защото щом не се вижда в матката сама знаеш, че е опасно. Просто действай. Не знам коя е лекарката ти, но може би е добре да напишеш името ѝ, да не вземе някой да се излъже да я посети ... За мен нейното отношение е безотговорно!

# 498
  • София
Ма как ше се изчисти лигавица от бременност за един ден кървене, как ѝ хрумват изобщо тия неща.
Извинявай, ама добър лекар не се намира от днес за днес, така ще попаднеш на същия гений като твоята.

и двата пъти беше за по 4-5 дена 15-21 и от 28 до 2-3

# 499
Хммм, т.е. не си имала нормален цикъл, така ли?

ами след юли не .... уж липсата на жълто тяло не предполага ИМ, но на всяко кървене се панирам...

Шантал, струва ми си, че си притеснена и объркана. Ако си имала кървене от по 4-5 дни, изглежда по-скоро като нормален цикъл, но защо два пъти?!
и двата пъти беше за по 4-5 дена 15-21 и от 28 до 2-3
При всички случаи е време да посетиш доктор. Аз мога да ти препоръчам един, който ме е взимал при спешни ситуации и в 9 вечерта и му имам доверие, но като локация е до Mall of Sofia.

# 500
Ама последно кървене като цикъл ли е било или зацапване? Няма как да сбъркаш цикъл след бх, силно е, има повече лигавица от обичаен цикъл. Изобщо имаш нужда от второ мнение със сигурност. Според мен тотално са се омешали хормоните

# 501
  • София
5 дена по-скоро зацапваше, знам какво е цикъл след БХ, януари го преживях.... и да объркана съм и притеснена! Близо ми е Софиямед, но не са много добри отзивите за лекарите, които са на смяна днес следобед, а тази докторка иска да започна Линдинет днес, за да спре кървенето, отгоре на всичкото имам и една тъпа болка от дясно, и всеки път като питам за ЧХГ казва, че няма смисъл, че дори и тези в Майчин дом казаха, че нямало смисъл щом няма нищо и лигавицата е спаднала....

# 502
shantall, моля те, пиши на админ, за да ти оправи личните съобщения. Лекар не мога да препоръчам, не съм от СФ.

# 503
  • Варна
Достатъчно съвети ти дадохме и те насочихме. Ти ще прецениш дали да ни послушаш. Около 20 лв. е едно ЧХГ, не знам какво му мислиш още ... Все по-объркани стават постовете ти. Вземи се стегни и си реши проблема - 80% зависи от теб. Успех!
И аз те помолих да пишеш на модератор.

# 504
  • Blondeville
Шантал, можеш да идеш още днес в частния кабинет на д-р Ташков в Хиподрума, преглежда там между 16-18 горе-долу, ходи се без час, и се чака по ред на пристигане, обикновено доста, защото е сред предпочитаните АГ, за мен лично най-добрият. Обикновено пациентките на Сигридов се следят и при него, двамата са приятели и следят неща, които други АГ неглижират. Просто при БХ наистина е редно да се проследи падащо ЧХГ, всяко лечение иначе е на сляпо.

# 505
Здравейте, нова съм в този форум, но с моят приятел правим опити за бебе. Миналият месец не беше успешен, но се надяваме от октомври вече да имаме 2 чертички. Аз октомври месец ставам на 24 години, а той е на 29 навършени. Надявам се следващият месец да нямам неканени гостенки и да успеем да имаме бебо. Късмет на всички и дано успеем да се похвалим през новата 2020 със здрави и красиви бебочета

# 506
  • София

Arven_89, оправих съобщенията, просто от телефона не съм виждала настройките.

# 507
шантал, след моята биохимична в болницата действаха доста бързо. Имах кървене на 13 ден след М и д-р веднага назначи ново ЧХГ, за да е сигурна че е паднало. Не е майтап работа. Според мен пусни ЧХГ и бягай за втори мнение. Докато не си сигурна че няма бременност, защо ти назначават противозачатъчни. Не приемай нашите думи за упрек, просто действай бързо.
Киста на жълтото тяло може да има по време на бременност също.
Желая ти успех Simple Smile

# 508
  • София
вече тотално се сбърках .... понеже съм затрупана и с доста служебни ангажименти, и лични други наистина не мога да мисля бързо и съществено.... междувременно вече не е зацапване... сега повече ме притеснява да не запиша час някъде и някой да ме нахули, че видиш ли не може да ме прегледа с такова кървене . съжалявам, ако натоварвам темата и занимавам други с това, което не искат да четат! просто наистина този път много се панирах!

# 509
  • Blondeville
Аз мога да ти гарантирам, че Ташков няма да те върне, той освен страхотен лекар, е и страхотен човек. Адресът е жк Хиподрума, ул. Добри Христов, бл. 146, средния вход, партер, има звънец за АГ кабинета. Отива се и се чака по ред, не е нужно и предварително да се звъни по телефон. Аз на него имам пълно доверие, чудесен специалист е. Просто имай търпение ако решиш да идеш, доста се чака, но там ли си не връща. Спокойно и успех!

Общи условия

Активация на акаунт