Отговори
# 135
Момичета и аз да ви се похваля, дойде и 4 цикъл след аборта, чакаме разни изследвания и след 10 дена съм на лекар и се надявам до тогава резултатите да са излезли и доки да ни даде зелена светлина. Нямам търпение , отново да се включа към бебеправенето и да видя отново най-хубавите чертички на света , но този път с хепи енд.

# 136
  • София
за опити след биохимична една докторката каза 3 цикъла друга 1. Идеята било ако е някакъв дефект яйцеклетката да се даде повече време за обновяване на яйцеклетките.

# 137
Ами то яйцеклетката си е нова всеки месец. И лигавицата при БХ не се засяга, реално това е само оплождане приключило преди имплантация? Или бъркам? Не съм имала, но доста момичета са писали и сме дискутирали, че не малко жени преживяват поне 1 БХ докато бебеправят, но ако не се тестват рано така и не разбират. Понякога М пристига дори без закъснение. Има наясно момичета, те ще кажат. Аз повече от 1 Ц не бих чакала за себе си. Hands V

# 138
Ехо, момичета, да ви е на късмет новата тема и много бебеносеща. 💕 Аз ви ръся с не знам какво още... Минахме първата ФМ, но бебо не спря да шава и не се обърна, с характер от сега, ама нищо де, здраве да е Heart Eyes
Следя ви, чета ви и стискам палци на ръце и крака за повече + 😊🎁💕

# 139
Ами то яйцеклетката си е нова всеки месец. И лигавицата при БХ не се засяга, реално това е само оплождане приключило преди имплантация? Или бъркам? Не съм имала, но доста момичета са писали и сме дискутирали, че не малко жени преживяват поне 1 БХ докато бебеправят, но ако не се тестват рано така и не разбират. Понякога М пристига дори без закъснение. Има наясно момичета, те ще кажат. Аз повече от 1 Ц не бих чакала за себе си. Hands V
При мен след бх ми казват един месец, както ще е и сега.

# 140
Faith, много добре си се изразила даже Simple Smile ама аз нали бързам да прочета повече, че да наваксам и къде съм прочела като хората, къде не хах. При всички положения дано всичко е наред и да станат нещата. Иначе за сънищата аз много не сънувам да съм бременна или пък че вече се е родило. Може би един 1-2 пъти да съм сънувала, въпреки че по едно време си ми беше направо фикс идея Grinning
Блек, разбирам...това е много интересна информация между другото. Тоест там където се е отделила яйцеклетката жълтото тяло е направило кистичка, която задържа ЧГХ-то. Добре, че лекарят ти е свестен да го е забелязал. Дано бързо да се свие или пукне (не знам какво точно трябва да стане) и всичко да е наред. Важното е докторът ти да знае какво прави, а на мене ми звучи, че знае.
Йоанна789, не знам какъв точно пробиотик да ти препоръчам, мила. Аз не живея в България. Не знам за България кои са добри. Но при всички положения според мен който и да вземеш ще върши работа. Линекса уж го дават хубав. Някой беше писал по повод пробиотиците, че докторът им е казал, че не действат на влагалищната среда. Ами всичко, което попада в устите и съответно в стомасите ни, отива до абсолютно всяка една клетчица в тялото ни. Това и без да си лекар го знаеш. Защо тогава като имаме вагинални гъбички пък лекарите ни казват да избягваме сладкото?! Ами по същата причина, поради която и пробиотиците отиват и действат навсякъде, ...ако схванахте какво искам да кажа. Сега вече ако някоя дама има сериозна вагинална инфекция е друга тема. Аз лично съм забелязала, че щом усетя сърбеж и течение, като почна пробиотика, веднага пресича инфекцията. Пробиотиците отговарят за имунитета ни също така, а гъбичките се появяват именно когато имунната система даде назад. Хах, някой направо може да ме вземе за реклама на пробиотик Laughing

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 06:49 от calinista

# 141
Добро утро, усмихнати момичета!
Започва нов месец и с него всичкото щастие на света. Много развълнувана се чувствам. От днес професионално поемам по нов път. Прекрасно е. През февруари 2014 година си поставих намерение за професионалното ми развитие и ето 6 години и половина работя по него. Сега го реализирам! Работих в посоката, учих, продължавам да уча, предстои ми присъединяване към международната федерация. Мечтите се сбъдват, когато ги превърнем в цели и вървим уверено по отделните етапи на намерениети си с решителност и увереност в успеха. Научих много неща като факти, умения, развих се като професионалист и личност. Пожелавам това удовлетворение да споходи всички ни тук в темичката във всички сфери на живота ни!
За добавките и аз пия Фемибион 1. Първоначално ми го изписа лекарката, на която споделихме миналия ноември решението си за дете. Към него и Фертил Ейд за жени. Действа ми отлично на храносмилането и ходенето в тоалетната. Бях спряла за 2 месеца и от миналия пак го поднових. Ако сте имали задръжки с червата, вероятно ще ви помогне.
Замислям се как се балансира сам животът ни. Важното е да вярваме в добрия изход от всяка ситуация. Прегръщам ви!

# 142
Здравейте, добър ден. Как сте в неделя? Наближава пак работната седмица, бляяяяк!
Само минавам да ви кажа, че докато разглеждах местенцата за отсядане в Корфу- за следващата година август, толкова много ми хареса, че се замечтах как ще съм бременна и как това ще е най-прекрасният и романтичен/релаксиращ холидей в живота ми. С цялото си сърце си го пожелавам. Но и на вас! Сигурна съм, че голяма част от вас ще си пишат главно в отчетни в следващите 2-3 месеца. Това са ми неделните мисли- като цяло положителни. Като изключим тира, който се наложи да изпреваря тази сутрин и сега съм се параноясала, че онзи в насрещното ще ме докладва в полицията (това тук е практика), или капещата ми в килограми коса...ама нали все трябва да има нещо, за което да се притесняваме.

# 143
Джулка, о-в Корфу е вълшебно място!❤
Със сигурност ще си прекарате страхотно там! На мен повече ми напомня на Италия.
Ако не си разгледала , виж и о-в Родос! Ей на него съм хвърлила око за Септември 2020-та! 😂
Пожелавам ти да разхождаш бременен тумбак другото лято на плажа! (ако не си шубе като мене - ние отменихме моретата и не отидохме  😬 ) А защо не и вече малко бебе - още не е късно! Сега се играе за Майско/Юнски бебета!
Стискам палци,  момичета!✊🍀
Много ще е вълнуващо да видим положителни тестове на някои от “старите кучета”! Това ще е голяма победа за темата 😊

Скрит текст:
БХ бременност мисля, че няма общо с яйцеклетката, която ще се отдели следващия месец. При БХ бременност се случва оплождане, слувча се и имплантация - без имплантация няма да има + тест , но всичко приключва много рано - до 4-5 седмица. Наистина много жени не разбират, че са имали. Сигурно и аз съм имала някога, ама не съм разбрала 🤔🤭 Не ми се вижда нормално след БХ бременност да трябва двойката да се пази 3 месеца. Жени, с аборти в 12-13, че и по-късни седмици ги карат да се пазят по 3 месеца - това го разбирам. Аз с моята ИМБ се пазех два месеца, само защото ЦС трябваше да се направи 45 дни след лапарото. Но за една БХ бременност - не го разбирам пазенето по три месеца 🤷♀ 

# 144
  • София
Честито на рождениците от последните дни... С малко закъснение BalloonChampagneBalloon !
Нека всичките им мечти се сбъднат !

Atana, звучи страхотно !
Само успехи в новия път и да се чувстваш  много удовлетворена пожелавам !

jullliana, дано да си бременна на морето догодина Flowers Tulip. Естествено, или с инвитро, важен е крайния резултат Flowers Four Leaf Clover.
Някой тук скоро беше предложил да забременеем всички и да си имаме собствена отчетна тема, е това ще е най-якото нещо Grinning.

Аз продължавам да се чувствам зле, едни вълни ме обливааааат, а снощи излизахме и на връщане ми прилоша, едва се добрах до вкъщи...
И болки в корема...
Не ми прилича на ПМС, но и тестове не ми се правят - последния път разочарованието беше много голямо...
Така че ще изчакам...

Честит септември на всички, само хубави емоции да има през този месец !
Въпреки че лятото свършва Confused...

# 145
Бебеносен септември момичета! ❤🤞

# 146
Джули, и аз ти пожелавам другото лято да си с бебче или с коремче 💗 Чета за косопада ти и се сещам, че мен ендото миналия ден ме пита дали имам косопад.. Каза, че се получавало от високи андрогени.
Момичета, назад някои от вас коментираха теста за ИР. (Бубето, Борнчето, Арвен..). Та ако мога ще помогна с коментар. При мен изследванията бяха тези

Като ги погледнах, се зачудих за инсулина на 60 минута (дали не трябва да е по-нисък). Според Денис имам ИР, според 2 ендокриноложки нямам, а АГ също се замисли за инсулина на 60-та минута. И точно тя ми препоръча са си взема Метфогамма. Искам  да добавя, че заради високия инсулин на 60 минута, захарта пък много бързо пада и не ми се отразява добре. Също така притрепервах от глад понякога и трябваше веднага да хапна нещо. Миналия ден, когато бях при ендото, й обясних всичко това и тя каза, че по-добре да си пия метформина и че подобрявал качеството на яйцеклетките. Но при установяване на бременност се спирал. Това, което прочетох в интернет за забременяване и износване на бременност с ИР, не ме зарадва. Но с терапия всичко става.
Одри, ако знаеш още нещо за ИР, може ли да пишеш? 💞
Рейв, забравих те. Силно стискам палци неразположението да е от хубаво 😘

П.С забравих също да добавя, че ИР не е само при пълни жени или при жени с поликистоза. 53 кг съм, но съм на метформин, и то без да е ясно дали имам всъщност ИР...

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 14:11 от Жaсмин

# 147
Личи си, че още е лято обаче, всички почиват някъде и малко пишат Smiley
Другата година пожелавам гледката ни на плажа на всички да е ето тази

Аз за себе си май нямам какво да кажа, озовах се с два задържани фоликула или прекалено ранна О и само с два опита в тези дни, та ще се надявам само май на чудо. Но, както се казва не есен с песен към инсеминация Simple Smile

# 148
Ъпдейт от мен. Нямам какво да кажа, затова не пиша. Да не си помислите, че се скатавам с положителен тест. Ако не дойде до утре, това ще ми е най-дългият цикъл. Ще проверя какво е. Дано да е нещо невинно.

# 149
Честит Септември момичета! Бъдете здрави, много щастливи и обичани! Това е моя месец, рожденичка съм и го обичам, въпреки че носи есента. Дано се сбъдне най-голямото ни желание Gift Heart
Благодарение на Girlwithbaloon се сдобих и аз с една купчина ову тестове на One step, които тя най-мило ми подари Hug Heart
Не знам доколко са читави, но показват много бледа втора линия, а според приложенията ову трябва да ми е след три дни. Има ли нещо специфично, което сте забелязали в тези тестове? Мисля да си купя и други, но искам долу-горе да наближи овулацията. Иначе симптоми за наближаваща ову имам доста.
За ИР искам да попитам може ли да се установи само с НОМА тест или задължително трябва да се прави обременяване с глюкоза?

Общи условия

Активация на акаунт