Отговори
# 195
И аз съм в очакване тези дни да разбера, но не искам да се навивам сама. Миналия месец само си търсех симптоми и си ги намирах и доста се разочаровах. И съпругът ми само ме пита ще имаме ли бебче този месец,той много изкъсо ми следи цикъла и знае точно кога трябва да ми дойде.

# 196
И аз съм в очакване тези дни да разбера, но не искам да се навивам сама. Миналия месец само си търсех симптоми и си ги намирах и доста се разочаровах. И съпругът ми само ме пита ще имаме ли бебче този месец,той много изкъсо ми следи цикъла и знае точно кога трябва да ми дойде.
Дай боже да видите двете чертички, а на него се опитай да не обръщаш внимание. За теста ако можеш изчакай, аз съжалявам, че направих толкова рано, защото се вкарах във филма пак.

# 197
Антония , съжалявам, извънматочната е много кофти тръпка! 😥

О, редактирам се, че си видяла + тест!! 🤗😊
Ами това е много хубаво ама тичай на ЧХГ тест през 48 часа!!!
При мен веднага ме изпратиха да го следя, защото и аз имах ИМБ преди това.
Важно е да го проследиш на 48 часа!!
Успех 🍀🍀

П.П: даже как 48, аз го следих като ненормална, помня даже стойностите:
Четвъртък 45
Петък 67
Събота 100
Понеделник 300
Четвъртък 1200

И тогава спрях 🤣🤣

Последна редакция: вт, 03 сеп 2019, 09:12 от Sunshine9051

# 198
  • Варна
Антония, вместо да се притесняваш защо не пуснеш кръвен тест през 48 часа, за да видиш как нараства хормона? Пожелавам ти този път да се развият добре нещата и не бързай с негативните мисли, знам че е трудно Simple Smile
Момичета, никоя от вас ли не си поръчва тестове? Много се надявах на някакви насоки за сайт и качество Simple Smile
Много са ми депресиращи предстоящите месеци, живея с надеждата за другото лято. Мразя да ми е студено, вируси и болести всякакви, и празниците не обичам, странна порода съм 😁

# 199
Антония, вместо да се притесняваш защо не пуснеш кръвен тест през 48 часа, за да видиш как нараства хормона? Пожелавам ти този път да се развият добре нещата и не бързай с негативните мисли, знам че е трудно Simple Smile
Момичета, никоя от вас ли не си поръчва тестове? Много се надявах на някакви насоки за сайт и качество Simple Smile
Много са ми депресиращи предстоящите месеци, живея с надеждата за другото лято. Мразя да ми е студено, вируси и болести всякакви, и празниците не обичам, странна порода съм 😁
Благодаря, дано е така! Мисля от днес да започна да видим само дано не пречи, че съм пила вече кафе

# 200
ЧХГ не се влияе от това дали си пила или яла Simple Smile
Моля ти се, пускай на 48 часа, че си е важно! Мене да не си помисли някой, че сама съм се пратила, доктор ме насочи да го следя. Като е имало ИМБ се следи яко изкъсо още от самото начало , преди да може да се види с ехограф нещо Simple Smile

Стискам ти мнооого, много палци!
Знам какво преживяваш в момента! ✊🍀

# 201
Много благодаря, отивам, ще пиша по късно за резултата

# 202
Успех момичета, да се похвалите само с хубави новини.
Пускам линк към тестовете за Овулация, които си бях поръчала...
https://www.ebay.com/itm/30-Ovulation-Tests-5-Pregnancy-Test-Str … :dzAAAOSwkZhWTva-

Пускам и screenshot, защото пиша от телефона. Евтини са и на мен ми свършиха работа. Simple Smile

# 203

Arven, аз си поръчвам от eBay - OneStep овулационни плюс тестове за бременност комплект, тестовете за бременност са с чувствителност 10, при забременяването април показаха много бързо втората черта. Като продавач не мога да ти препоръчам някой, понеже аз поръчвам до Германия. Onestep ову тестовете показват по бледи черти, отколкото другите които съм правила на Clearblue, но все пак се вижда като се изравнят двете черти. При поръчки от ebay моите идват до няколко дни, плащам малко повече, но не чакам по месец за доставка. Да кажат момичетата какви други поръчват в България.

# 204
Дай боже да видите двете чертички, а на него се опитай да не обръщаш внимание. За теста ако можеш изчакай, аз съжалявам, че направих толкова рано, защото се вкарах във филма пак.

О ММ не ме притеснява, знам че и той много се вълнува Simple Smile

# 205
Арвен, аз си бях поръчала от алиекспрес 50 бр О тестове за 30 лв някъде. Тези ми се сториха най-изгодни, пък и не исках да си взимам тестове за Б, да не се ядосвам. Успех!

Антония, послушай момичетата. Дано всичко е наред този път!

# 206
Антония, заставам зад съветите на момичетата. Проследи ЧХГто, за твое си спокойствие. Сигурна съм, че си затворила вратата с несполуките и е време да ликуваш 💕. Лека бременност ти желая.
Скрит текст:
Не знам кое е много обилен цикъл, тъй като винаги ми е бил обилен, обаче този е нещо страшно. На по-малко от 2 часа сменям превръзка. Снощи си взех едни ултра дебели, за да не ставам по нощите, ако продължава да е такъв, но уви, препълва я и пак ставах по 100 пъти за смяна. Добре, че се усещам, иначе щях да съм подгизнала. Вече се чувствам и замаяна. Много ми е неудобно, че навлизам в подробности, обаче много парчета лигавица изхвърлих вече. Запазвам самообладание и ще чакам да отшуми, ако не се случи, ше ходя на спешен. Много кръв изтече.

# 207
  • Бургас
Борн, щом си замаяна най-добре отиди на лекар. На мен два пъти ми се е случвало. Единия път ми слагаха инжекции, втория само с хапчета минах. И пий много течности, за да не се обезводниш. Ако можеш си вземи ден и пази леглото вкъщи.

Антония, посъветвали са те вече. Пожелавам ти този път всичко да е както трябва, скоро да се успокоиш и да се наслаждаваш на бременността.

# 208
  • Варна
Благодаря за споделената информация относно тестовете!
Борн, при мен също е такъв МЦ. За твое спокойствие отиди да те видят на ехограф, да не би случайно да имаш някое полипче и то да предизвиква такъв теч, а може и нищо да не е, но най-добре се вижда лигавицата по време на цикъл - 3-4 ден. Преди 2 г. имах полип, та така ... Можеш да пийнеш 4-5 вит. Ц от 100 мг или една ампула от 500 направо, при мен има резултат, не е нещо " уау".

# 209
Здравейте, лейдис Heartpulse

Меги, подкрепям предложението да пиеш витамин C. В първите дни на МЦ, когато ми се налага да пътувам, пия по няколко и така съм спокойна за следващите няколко часа, че няма да имам проблем. При мен лично работи и намалява.

Сега да се отчета и аз. Най-накрая вчера посрещнах и моята дългоочаквана менструация.
Днес бях на преглед. Нямам задържан фоликул, всичко изглежда нормално и официално мога да обявя, че стартирах процедурата.
Дано имаме късмет и това да е правилната посока към нашето бебче.

Общи условия

Активация на акаунт