Отговори
# 420
  • София
Кръвния тест само сутрин и на гладно ли се прави или когато мога да отида? Успах се сутринта много, а днес аз отварям офиса и ако не е само сутрин мога да отида в обедната почивка.
Иначе от както знам, постоянно ми се спи. Вчера и в събота спах и на обяд, което много рядко ми се случва.
По всяко време, ял, пил, няма проблеми. Само че гледай следващият да е след 48 часа, а не след 40 или след 55. То пак има калкулатори на чхг, ама най-добре на 48 часа
Успех!

# 421
Правиш го когато ти е удобно.

# 422
  • София
Охо, теди пак е тук. Да не си мислите, че не се е пробвала в проблемно? И там беше активна преди време.
Честито на момичетата с положителни тестове.

# 423
Хелоу лейдис. Аз днес обикалям да си оправям болничния. Пак не ме отрази АГто да го питам някои неща,но го преживях. Така или иначе ще ида при друг. След операцията и извънматочната зарязах някои лоши навици. Запопнах да се храня здравословно и изгубих около 6 7 кг. Физически се чувствам много добре. Психически още не знам как съм 🤣 Гледам да съм позитивна.
И сега да ви забия един тъп въпрос. Понеже ме питаха на операцията имам ли хламидии и казах не(не съм правила изследвания,последно преди да родя преди 2 год и половина) Възможно ли е да си ми пуснали там,без да знам,защото ги чух да казват,че нямам. И основният въпрос...Аз доколкото съм запозната,ако имам,знам че се предават по полов път. И следователно,няма кой да ми ги предаде освен мъжа ми...тъпо ми ече се оказвам необразована по въпроса. Да не стане,че мъжа ми ми е изневерил и да разбера по тоя начин. 😃😃😃
ПС:В прекрасни отношения сме и се обичаме много,но знам ли. Може да ме изненада. 🙄 Май много взех да се филмирам.

# 424
Привет и от мен! Завръщам се в редиците! HugFlowers Hibiscus

Тия дни прочетох старите теми от тук от там и много се радвам, че видях няколко положителни теста, чути сърчица, разхвърляни памперси, сини и розови гащи! Честито и на най-скорошните момичета, видели + тест - Мария и Мишле! Nature Sunny 

За тези, които не ме помнят/знаят ще кажа - на 26г. съм, ММ на 29 и правим опити от 5 месеца. Аз съм 43кг. /163см. и колкото да се мъча, не мога да кача (майка ми също е слаба, сигурно е ген) ММ е 70кг. и малко по-висок от мен. Последно действахме края на Август (тогава имахме и годишнина - сгодени сме), бяхме на море, но усещам, че лелката ще дойде на 14-15ти. Междувременно съм се заредила с 60бр. тестове за О и 5 за бременност от Амазон, купих си от гела и ще действаме края на месеца пак. Сяматам, че съм от търпеливите и не бързам да се тествам, т.к цикълът ми е 28-34 дни и вече май му хванах спатиите кога е О и кога да го очаквам. Flo също ми помага.
Сериозни изследвания не сме правили - аз си пуснах цитонамазка и микробоилогия - всичко е ОК, имам малко по-висок TSH (над горна граница), но на този етап ще си действаме без излишно напрежение. Първите 1-2 месеца се бях малко вманиачила да направим всички възможни изследвания, но с течение на времето се поуспокоих. Казала съм си, че няма да се филмирам излишно, ако трябва и 10г. ще пробваме, но ще стане! Най-много след година-две да пуснем СГ на ММ. Пия си ФК вече 6-7 месеца + вечерна иглика и така.

От време на време се ровя из Инстаграм (нямам профил), понеже следвам няколко бременни и онзи ден попаднах на профила на xo_britneyallard и по-тоно на тази снимка:
Скрит текст:
зарадвах им се и ми мина през акъла мисълта, че щом тази двойка която е с наднормено тегло може да забременее, то наистина е въпрос на време и за всички нас в тази група, чудото да се случи:sparkles: естествено не са станали нещата от раз при тях
Скрит текст:

Бях видяла, че в предната тема обсъждахте мъжете си и дали хъркат Grinning - мога да се похваля, че моя не хърка. Преди, когато заживяхме заедно, спях много леко и го усещах когато лягаше. Лягаме по различно време, т.к на мен ми се доспива към 22-23ч., а той остава да доработва в хола до към 1-2ч. Към днешна дата на сутринта той ми казва: "Снощи те гушнах, ама ти не ме усети". Миличък ми е той и всяка вечер ме гушва като идва да спи Blush
Докато живеех при наще, беше кошмар понеже баща ми хърка ( имаше период в който спахме в съседни стаи). Тогава ме спасяваха слушалките - слушах си музика 15-20 минути и тя ме приспиваше. Grinning

Видях  и че сте писали кой какво работи - аз съм технически сътрудник в синдикална организация, а ММ има фирма за периферия, лаптопи и принтери. За сега офисът му е вкъщи в хола и затова се разминаваме от към спане.

Виждам, че Джули има куче, аз също имам - осиновихме я от Приют (може да кача снимка по-нататък). Избрах я аз, като преди това няколко месеца ходихме да разхождаме кучовците в приюта. Както случих на мъж, така и случих на куче Grinning Кая е на 3г, слуша, не си върши нуждите в къщи, чака да я изведем, не лае, не хапе и постоянно ѝ се играе. Не е ангелче де, да не си помислите. Косурите ѝ са че е със среден косъм и целогодишно се скубе и няколко пъти си взе храна от масата докато ни няма, последния път я хванахме и ѝ се скарахме.
Ще ми е интересно да разбера дали и други момичета имат домашен любимец.

За да не ви отегчавам повече, спирам с писаниците за сега. Който е на почивка - приятно да си изкара, който е в офиса - нека да му е успешен деня! Nature Sunny

# 425
  • София
Добро утро лейдис!
Завърнах се на работа след дългата отпуска! Ще съм по-активна вече Wink
След малко трябва да ходя до КАТ, за да видя дали ми е готово наказателното и ще ли ме оставят без книжка Sad
Снощи имах разни странни сънища, но ще споделя с вас по-късно, ако някой може да ми го разтълкува!
Този месец не си даваме зор, нищо не следя, а и с тая БХ не се знае кога ще е О, трябва да мина и през АГто тия дни, а честно казано нещо настроението в тази посока е меко казано смачкано...

# 426
Момичета на мен днес ми дойде  Sad
Ще чакам да ми свърши и се заемаме по сериозно Simple Smile
Успех на всички които пробват Simple Smile
Ще се включа другия месец с положителни новини 🙂🤗🤗

# 427
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте Simple Smile
Не пиша често, не мога да се отпусна някак, вие си се познавате повечето.. но нищо де, чета си ви - честито на всички, на които има да се честити! Flowers Bouquet

Аз също съм на работа след отпуска. Детето другата седмица тръгва на градина, цяло лято не ходи..малко сме си развалили всички режима, но ще трябва да влизаме в правият път. На мен ми дойде на 7ми, този месец ще поработим повече, предполагам овулацията ще ми е между 22-25, цикъла ми е по дълъг. Усещам я адски болезнено, така че не мога да я пропусна..  Само не знам с дечкото като си е при нас сега как ще действаме, ама ще се нагласяме някак Grinning 

# 428
Здравейте на новите момичета, желая ви късмет!
Тедка и аз я заподозрях този път, вече официално се чувствам част от темата Joy
Аз тревожна нетревожна съм на работа, а след отпуска знаете каква мъка е. Иначе действаме по план с щракането, но съм учудващо спокойна този месец (поне по този въпрос де Grinning) ако стане стане, ако не действаме със СГ, хормони и тнт., но най-накрая имам ЦС като хората. Лека седмица на всички Hug

# 429
Здравейте момичета!
Идвам да ви наръся с прашец!
Мина ми първия преглед и всичко изглежда прекрасно. В началото на 7г.с. съм. Имам си плодно сакче, с ембрионче с тупкащо сърчице! Доплака ми се от вълнение!

# 430
Здравейте момичета!
Идвам да ви наръся с прашец!
Мина ми първия преглед и всичко изглежда прекрасно. В началото на 7г.с. съм. Имам си плодно сакче, с ембрионче с тупкащо сърчице! Доплака ми се от вълнение!
Поздравления 🤩🤩🤩

# 431
Честито на всички дами с положителен резултат Heart желая ви прекрасна бременност  и щастлив финал!

За тревожността - много е неприятно, в повечето случаи си има причина дори и да не осъзнаваме. Желая успех на всеки в борбата с неприятни мисли и негативни чувства.

Ние се завърнахме от морето, имам още някой ден почивка и пак на работа. Понякога се чудя защо лятото е така приятно за душата Heart но явно слънцето си оказва влияние. Нищо, аз пожелавам на всички да ни е слънчево в душите. Nature High Brightness

Ние все още се лутаме какво да правим, ама ще го измислим Grin единия лекар казва едно, другия друго и ние сме някъде посредата  Laughing
Хубав септември, момичета. Да си съберем слънце и топлина, че идват дългите студени месеци.
Heart

# 432
Мария, честито и мисли позитивно ! Всичко ще бъде наред !
Солей,  супер и честито сърчице !
Ще чакаме и следващите хубави новини от прегледи, момичета ! Simple Smile

Аз да ви кажа, след като ми дойде в събота на 33ти рекорден ден, в неделя по обяд такива болки ме започнаха, че по едно време се вкарах във филма, че имам някви вътрешни кръвоизливи или аз не знам, но се чудех дали да не ходим някъде по спешност. Никога не ме беше боляло така, чак ми се повръщаше от болка и нурофена не помогна. До вечерта поутихнаха спазмите и сега пак си ме боли, но в рамките на нормалното за мен. То топли и студени вълни ме бият, то е чудо Simple Smile Ще си взема направление за аг, но искам да е около овулацията, че да видим и там как са нещата.
Лошото е, че колкото повече наближава срядата, толкова повече се притеснявам за ММ. Да идва и да минава и да видим как ще сме след това. Миличкият ми, даже като му казах, че ми е дошло в събота и няма да му се размине операцията, той ми вика, че дори и да е станала работата пак е щял да се оперира Simple Smile

# 433
  • София
Солей, честито ти тупкащо сърчице!

# 434
Пеони Радвам се да те видя по редовно сред нас, отново! Нямаше ли да скачате в бебеправенето този месец? Имам такива спомени... или както писа някой доктор не е ЗА все още?
Локо сори за лелята, не стига, че се натриса ами и те мъчи. Ама евала на ТМ, пич с Москвич е, ще се оперира сега и ще мине замине, а след това бебеее. Ще видиш!
Кайлинн да вече официално си част от темата щом разпознаваш Теди! Joy

На новите момичета привет и пишете ни, всеки някога е бил “нов”, но най-добре да не се опознаваме, а бързо да се изнижете както вие, така и тези по отдавна!
Аз този месец мисля да пробвам за сефте тестове за О. Не съм им върл фен от гледна точка, че човек трябва да има реалистични очаквания какво показват всъщност, но да видим аджеба правилно ли се ориентирам кога е О-то. Дано се справя Flushed

Общи условия

Активация на акаунт