Изневяра?

• 6 802
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
  • София
БНД-то имА достойнството да ми каже в очите, а не да ме лъже, за което го уважавам и до днес. И то без изневяра.  Благодарение на това, отношенията ни са културни и добри, което най-вече е прекрасно за детето. Не ми се мисли, ако ме беше излъгал - нямаше да му проговоря. Не понасям да ме лъжат.

# 76
Баба в смисъл жена с внуче, не на години Simple Smile

# 77
Изневерявати и ти много добре знаеш до колкото разбрах сте от много години заедно,ако има как зарежи го е така ще ти минат годините да го чакаш пак да те обича да ти обръща внимание,ти не си изтривалка докато ти страдаш и си натрупваш болести,той си се забавлява и не се сеща за теб сигурно даже не се сеща и да ти звънне да те чуе..горе главата мисли повече за теб и го зарежи този стига те е мачкал.

# 78
А ти,авторке,поговори ли с него?
Попита ли го каква е причината за промяната в поведението му?

# 79
Аз нищо не бъркам. Който кръшка, обича само себе си. Ни жена, ни любовница. Може и майка си да обича.
Аааа,  Не ! Категорично не съм съгласна ! Няма такова нещо

Това е заключение, пуснато от страничен наблюдател ми се струва. Но когато нещата се случат пред теб,  могат да станат много цветни, не да се заключи, че изневярата е бяла или задължително черна. Има типове хора, хора различни, изневеряват различно и по различни причини. Изневярата може да бъде нова любов и да се приключи със старата, може да бъде породена от безразличието в партньора, да се появи като грешка-мимолетна. А може да бъде и най- голямата ти грешка.
 Човекът на когото изневеряват може да бъде безразличен,  да пледира безразличен, да пледира невинен, но е част от изневярята - мотив или следствие. Този човек може да живее в заблуда или истината да му бъде разкрита, но при всички случаи ако иска да разбере за нея, трябва да е готов да чуе и ролята си в това "престъпление" .
И при всички случаи има причина и тя винаги е различна и води до различни последствия.

# 80
Но понякога 'вината' на ощетения е меко казано смешна. Има различни случаи, но не винаги вината е в 2мата, когато единия е идиот.
Запознах се преди няколко месеца с едно момиче. Страхотно изглеждаща, добра професия, мила, абе мацка от всякъде. Има син, този месец ще стане на 2г и бебе на 6м. Мъжа и я е оставил бременна в 7м и сега живее с друга. Причината е че 2рата бременност не е била планирана и късно са разбрали за бебето (тя също е искала да го махнат) и през тази бременност тя много напълняла. Това са думи на мъжа и, който сега ми е комшия с новата си жена. Преди децата са живяли 6г заедно. Не са малки, на по 30г+ са. Сега тя е пак 50кг, а новата му жена е бременна. Заради тъпите глупости в немската система тя още не може да се разведе защото трябва да има поне 1г от фактичесата им раздяла за да почне делото (дават време партньорите да си 'оправят' отношенията и да размислят), и до тогава трябва да се оправ сама с 2 деца без никаква финансова помощ...
Понякога е цветно, понякога черно и бяло. И да винаги имат и двамата вина, но понякога вината се нарича глупост за да позволиш да те използват

# 81
Е, този направо е счупил тъпомера.

# 82
Kaya,

Някой те мята по върбите. Като се развеждаш в Германия, този срок за който говориш е най-малко една година, и през него съдът определя издръжка от този който не гледа деца. Няма как да стане през този срок, този при който са децата да не получава издръжка от другия. Процесът е вече запопнал, просто процедуерата е друга. Това все пак е Германия.

# 83
Не, не тече делото. За да започне делото трябва да е минала 1г. Жената е германка все пак, не е да не разбрала нещо. Има адвокат и подготвят нещата. Бързите процедури са когато има например домашно насилие или алкохолизъм.
Това го казвам според това какво съм разбрала от нея и още една моя позната тук иска да се развежда и преди 1-2м се беше допитала до адвокат как стават нещата
Надявам се да не ми се налага да разбирам как точно се случва!

# 84
    От месец насам съпругът ми се държи отвратително смен.Ще разкажа как точно-всекидневно крещене,критикуваме постоянно ,само да тръгна да говоря и той се разкрещява.Вижда в мен само недостатъци не ми е казвал и една добра дума от месец насам.Виждала съм го през въпросния месец,как разговаря с други хора и разликата е огромнс,усмихва се държи се майтапчийски и дружолюбно със всички освен с мен за съжаление.Станах свидетел и на флирт пред мен с друга жена-държеше се весело и закачливо с нея,тя също му отвръщаше с усмивка очитему светеха с пламък,,играеха" по- нея.Чак я попита какво и е на шията(тя имаше 2 смучки)абе с две думи я опипа мисленно,Гледах и не вярвах на очите си!
    Той много пътува и не мога да знам къде е през деня.Вечер,като се прибере все е страшно уморен гледа да легне преди мен в леглото ,ако легна и не е заспал ми казва лека нощ и се обръща на другия край.Сексът е рядко явление от месец,ако го има го усещам като жена - хладен няма я от негова страна страста,целувките абе като по_-задължение.Чудя се дали ми изневерява и дали има симптоми на такава?
    Здравейте!
    Вероятно сте на прав път,като си мислите,че може да Ви изневерява.Може да се опитате да промените нещо в отношенията си,като му покажете,че сте отворена към това да разнообразите сексуалния си живот по някакъв начин.Може да се облечете еротично,и така да приготвите вечеря,като предварително сте придали романтична обстановка.И така,когато той се прибере,вместо да отиде да си легне,ще Ви види да приготвяте вечеря по доста възбуждаш начин.Това кара доста мъже да преоткрият съпругите си,и да видят,че тя не е само домакиня.Можете да му предложите да си спомните за първата среща и дори да го изиграете по същия начин.Да се срещнете в хотел,все едно сте непознати,може дори и да му предложите лека доминация.Мъжете обожават да изпробват новости в секса,и според мен това е главната причина,за да се отдръпне от Вас.Затова и вероятно посещава друга,защото търси това,което Вие не му предлагате.Но според мен секса е една от големите причини повечето връзки да бъдат провалени.

# 85
    Мъжете обожават да изпробват новости в секса,и според мен това е главната причина,за да се отдръпне от Вас.Затова и вероятно посещава друга,защото търси това,което Вие не му предлагате.Но според мен секса е една от големите причини повечето връзки да бъдат провалени.

Такива новости в секса никой мъж не ми е искал. Съвсем други предпочитания съм чувала. Това са някакви женски фантасмагории за мъжете.

# 86
    Мъжете обожават да изпробват новости в секса,и според мен това е главната причина,за да се отдръпне от Вас.Затова и вероятно посещава друга,защото търси това,което Вие не му предлагате.Но според мен секса е една от големите причини повечето връзки да бъдат провалени.

Такива новости в секса никой мъж не ми е искал. Съвсем други предпочитания съм чувала. Това са някакви женски фантасмагории за мъжете.
    Нали не очаквате мъжете сами да тръгнат да Ви разказват,какво желаят.Те обикновено споделят сексуалните си фантазии с хора,които не познават,не с партньорката си.Вие сама трябва,да предлагате разнообразие.Мъж никога няма да си потъпка гордостта пред Вас,и да споделя какво желае,поради простата причина,че може да бъде неразбран.

# 87
    За каква връзка говорим, ако след не-знам-си-колко години брак още те е страх да си разкриеш желанията? Това са глупости.

# 88

Значи на такива мъже няма много да им върви в личния живот.
    Как да им върви като не са способни на комуникация.
    Не може интимна връзка без споделяне. Камо ли по-дълга или пък брак. Какво очакваш? Само за времето разговори ли? За книжки, филми и т.н. Моля ти се  Laughing
    И вместо да сподели с жената, която уж обича, той от малоумна и криворазбрана горделивост отива при друга, защото не може да комуникира и да каже какво харесва или не харесва.
    И после - "ама тя ме заряза", "не ми върви с жените"
    Това са мъже боклуци. За нищо не стават. Не са способни да имат дългосрочна връзка. Ако евентуално имат брак, то той не е хич щастлива, а изтъкан от лъжи, недомлъвки, липса на уважение.

# 89

Нали не очаквате мъжете сами да тръгнат да Ви разказват,какво желаят.Те обикновено споделят сексуалните си фантазии с хора,които не познават,не с партньорката си.Вие сама трябва,да предлагате разнообразие.Мъж никога няма да си потъпка гордостта пред Вас,и да споделя какво желае,поради простата причина,че може да бъде неразбран.

Еросбг, съвсем сами си говорят мъжете, няма нужда от догадки, независимо дали е дълга и постоянна връзка или чисто сексуална. Споделяни са ми често и дори от самото начало всички неща като очаквания. Свенливи мъже не познавам. Казват си какво искат и как точно го искат. Естествено, очакват да го изпълниш. Изобщо не се съобразяват дали би ти харесало. Директни са.

Общи условия

Активация на акаунт