План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 097
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ми явно така се е случвало, щом щерката ми ги говори такива  Grinning

# 301
Днес ме засипва със снимки о пробната девойката. Дрехите за първия учебен ден са закупени, ноооо няма подходящи обувки, ще има втори и трети тур Grinning
 Идеята за бонбони е добра за мъж учител, че и за дама става. Иначе има хубава символика в цветето, че било то и една роза. Класната на Мила в предишното училище не искаше цвете, а слагаха касичка за благотворителност, е все пак много от децата носеха и по едно цвете и пак слагаха в касичката.

# 302
  • София - Младост 1А
И аз се чудих за цветята. На родителската среща ще разберем мъж или жена ще имаме за класен.

В училището на дребната са ремонтирали и ще възстановяват библиотеката. На 16-ти вместо с цвете, всяко дете е носи книга, заедно ще минат първо да ги оставят в новата библиотека и после в класните стаи.

Синковеца имаше за класен мъж и е носил книга или бонбони.

# 303
Не помня къде четох за облеклото - май при  набор 04.
Много ми се иска на 16-ти да не е с всекидневно облекло . Има семпла официална рокля, но тя навярно ще предпочете дънки/клин и тениска.
Ради, какво е избрала девойката? Смяната на класа в конкретния случай увенчава сериозен техен труд и моето усещане е за тържествен повод, но думата си е тяхна.

# 304
Не помня къде четох за облеклото - май при  набор 04.
Много ми се иска на 16-ти да не е с всекидневно облекло . Има семпла официална рокля, но тя навярно ще предпочете дънки/клин и тениска.
Ради, какво е избрала девойката? Смяната на класа в конкретния случай увенчава сериозен техен труд и моето усещане е за тържествен повод, но думата си е тяхна.
Ами хареса ми избора и. Къса пола трапец с метални копчета отпред с хубав десен и боди/блузка с много интересно квадратно деколте и ръкав до лакътя. И едно етно колие, супер. Младежко, но представително като за деня. Ама тя обича да се облича. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 305
  • Варна
При нас е задължително униформа /риза с вратовръзката/, надолу все още не е решила, не знам дали ще ни остане време да търсим пола Sad Поне сандали и обувки има, според времето.

# 306
Привет от морето. Девойката ми изобщо не е наред със ставите, не знам какво да правя. Овладяхме ръцете с плуване, сега краката. Не може маратонките да обуе. Какво е това нещо. Няма лаймска, излязоха резулт. Само западно-нилска не сме правили.

# 307
  • Sofia
Аз ги хванах на къс пас и двамата и измериха всичко есенно-зимно. Наборът има нужда от всичко извън униформата Laughing Малката не е расла чак толкова, а и за нея имам запаси от по-големи, закупени онлайн.

Той си хареса униформените дрехи и се впечатли от емблемата (боже, намерих я да се предлага в OLX срещу 20лв. Grin )

Шарлот, аз съм сиурна, че твоето момиче дори да не облече рокля, осъзнава важността на събитието и ще се съобрази да бъде по-фициална (дънки с ризка може би...). Важното е децата да се чувстват комфортно в кожата си, за да насочат съзнанието и мислите си към други неща - обстановката, съучениците, училището...

# 308
  • гр.Варна
Skulpture , боледувала ли е скоро от някаква инфекция? Да не е реактивен артрит? Как е кръвната картина? Потърсете ревматолог щом има проблем със ставите.

# 309
  • София - Младост 1А
Привет от морето. Девойката ми изобщо не е наред със ставите, не знам какво да правя. Овладяхме ръцете с плуване, сега краката. Не може маратонките да обуе. Какво е това нещо. Няма лаймска, излязоха резулт. Само западно-нилска не сме правили.

Skulpture, не съм чела назад, но съм сигурна, че сте направили всички кръвни изследвания за бактерии, вируси, изключили сте Лаймска болест. Правени ли са изследвания за имунен дефицит? При дъщеря ми показаха вероятност за отключване на ревматоиден артрит? Как са нивата на вит. Д? Как е теглото на девойката? Има ли рязък спад на тегло? Промени в хранителен режим? Изследвали ли сте щитовидната жлеза? Консултирали ли сте се с психолог? Има статии за подобни симптоми при психично натоварване.
Мога да препоръчам д-р Калин Лисички от Токуда, началник на Клиника по Педиатрия. Много добър ревматолог.
Успех и дано намерите причината, скоро!

# 310
Май само витамини не сме изследвали. Ревмо факторът е ок. Ана скрининг и ЦРП също. Гърлен и кръвна също. Лисички, като видя епикризата каза, че не би трябвало да я боли нещо. А тя е с видими отоци и болки. Рейно+ЮХА. Масларски също я гледа. Той ни праща при инфекционист и алерголог и лаймска. Ще направим и ЯМР, като се приберем. И от глутен не е. Няма промени в теглото.

# 311
  • София - Младост 1А
Масларски и Лисички са двамата лекари, които са най-добрите диагностици, според мен. Продължавайте да търсите. Знам как е, минала съм през сходна ситуация с набора. След търсене няколко месеца, всички изследвания и вече при никакви идеи, проверихме най-невероятното. И точно това беше.
Успех!

# 312
Скултур, познато семейство мина през нещо подобно. Накрая, след като разкостиха детето от изследвания, се установи, че има неравномерно нарастване на костна и съединителна тъкан-  едната избързва, другата се забавя, получава се триене, а от там - възпаление и болка. Предавам всичко съвсем адаптирано, както на мен ми е обяснено. В крайна сметка спряха двигателната активност /детето спортуваше/, облекчиха го максимално откъм носене на тежести и чакат... да мине тийн бурята в организма и сам да се хармонизира. Не съм в Сф, за да говоря с бащата. Веднага, при възможност, ще поискам разрешение от семейството да ви свържа пряко - да обсъдите специалисти и изследвания. Опосредяването от мен ще профанира информацията. Стискам палци да е нещо подобно - безобидно на фона на лошите алтернативи и да се израсте за кратки срокове!

# 313
  • София
Леле, какви дребни (а и по-едри) проблеми преобръщали здравето ни. А ние се тюхкаме за училище.
Скулптур, дано намерят скоро причината и адекватното лечение!

Моята девойка, тепърва ще ме изненадва с придвижването си в градския транспорт. Ама така е като живееш на село и тате те кара с колата от селото, в което живееш, до селото в което учиш и чат-пат до София. Тотално не си познава автобусните спирки, макар че по този маршрут ходи цялата минала година на курс. Но тогава знаеше, че слиза на последната и ... носът забит в телефона. Ако беше зяпала през прозореца, щеше да види как изглежда спирката и да знае, че автобусът спира преди, а не след завоя, както и показвало в гугъл мапс  Grinning  Но се пресрамила и помолила шофьорът да спре, защото си е изпуснала спирката.

# 314
  • София
M_I_A, вече ще гледа! Joy
Моето така използваше метрото сутрин, да си доспива, че все недоспал ходи. След първото събуждане в тъмен тунел и празно влакче, чете уроци в 6.30-7.00 ч. Joy

Общи условия

Активация на акаунт