Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява профилирането в българските училища?
Какво е мнението на родителите относно присъствието им на първия учебен ден и какви са впечатленията им от първия учебен ден?
Какви са очакванията за продължаване на учебната програма в училището?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява профилирането в българските училища?
-
Какво е мнението на родителите относно присъствието им на първия учебен ден и какви са впечатленията им от първия учебен ден?
Родителите имат различни мнения относно присъствието си на първия учебен ден, като някои го очакват с нетърпение, докато други се чувстват раздвоени. Те споделят вълнението и притесненията си за децата си по време на първия учебен ден, като изразяват надежда за успешна учебна година и им пожелават здраве, късмет и успех. Те също така споделят впечатления от церемонията по откриването на учебната година и вълнението около новите учители и класове.
-
Какви са очакванията за продължаване на учебната програма в училището?
Очакванията за продължаване на учебната програма в училището варират. Някои родители са доволни, че детето им ще продължи в същото училище, след като е имало успешно представяне на състезания и е било прието надпланово. Това им дава спокойствие и увереност за бъдещето на детето им. От друга страна, други родители изразяват притеснения и несигурност относно избора на училище, като се тревожат за интересите и успеха на децата си. Важно е да се отбележи, че родителите имат различни очаквания и изразяват различни емоции по отношение на бъдещето на децата им в училище.
-
Какви са обичаите за първия учебен ден в училищата на децата?
-
Какви са някои от предизвикателствата, свързани с подготовката за новата учебна година?
!

А аз...на мен склерозиралия ми мозък избълва две структурни формули на някакви съединения, но не мога да се сетя на какво са
защото 20год. не съм пипвала органична химия. Почвам да търся из нет-а, но няма как да си вкарам формулата, за да намеря името и следва налучкване. Добрах се някак си bg.khanacademy.org и гледах клипчета до след полунощ