План-прием утвърден! ОСМИ клас е пред мен.

• 49 055
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • София
За туесарските майки, най-накрая инфо за откриването на учебната година https://www.elsys-bg.org/novini-i-sybitija/novini/otkrivane-na-u … QxC4IVwCZnEGimNF8

# 436
Освен на алеята на книгата, може да посетите самите издателства на място - борсите в Дружба . Дават 20 % - 30 % за усилието да отидете до там. Моят син през лятото потърсил христоматията на Просвета в провинцията. Не я намерил в книжарниците и отишъл до офиса на издателството в града. Нямали христоматия, но му подарили учебника по литература, защото се е сетил да ги потърси.

# 437
Момичета, моето ще бъде малко ЕЖК, но се чух с една позната, чийто внук беше приет в 127мо. Днес ми се, похвали, че майка му нещо направила с нейна приятелка, та детето ще учи в Първа английска. Тия безкрайни класирания... Според нея и пари са давани, тя много не се разбира с бившата снаха, та не се изказа много ласкаво.

# 438
Каква е разликата в цената на нов и на употребяван учебник?
Тези 20% компенсират ли ги?
Иначе и аз одобрявам идеята децата сами да започват да, се справят. Ако купи нещо грешно, ще го замени после Blush

# 439
  • София
Чувала съм употребяваните да се предлагат на 50%, но при директен контакт с продавача. Иначе по борсите за употребявани учебници мисля отстъпката е по-малка.

Допълвам се. Ние ги поръчахме от Озон, но освен 10% отстъпка при плащане с Visa, синът ми приложи промо код от ютюбър, когото следи и отстъпката стана ~20%.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2019, 18:12 от dimitrina73

# 440
  • София
В книжарницата на БГ Учебник продават учебниците втора употреба с -30% отстъпка от коричната цена.
След това ги изкупуват на 40% от коричната цена,ако си купите следващите учебници от тях.Т.е дават ви ваучер,с който да пазарувате при тях.
Ако искате просто да им продадете учебници и помагала и да си вземете парите ви плащат 20% от коричната цена.

# 441
Момичета, ние все още сме незаписани. Наборката отхвърля всички предложения. Отпадаме от системата. В шах съм. Давайте идеи.

# 442
Момичета, ние все още сме незаписани. Наборката отхвърля всички предложения. Отпадаме от системата. В шах съм. Давайте идеи.
Наборката нали няма 18 да решава сама?
Поемаш отговорност като родител и я записваш където има място.. И следиш през годината ако се отвори някъде място.

# 443
И да я запиша, няма да ходи. Изобщо, каза, забрави. Детето отива на кино.

# 444
Остава вариантът ЧУ - Дрита, Веда, Ерих Кестнер, Меридиан 22, Езиков свят, Артис. Останалите са с прием и запълнени бройки - визирам Ив. Апостолов, Д. Тенеди. Златарски да го прескоча, нали? Провери 7-мо СУ от държавните. Предната година са били останали няколко бройки септември. Училището е добро, а нямате основание за капризи.

# 445
  • София
Нали някакви ЧУ имахте като вариант, никое ли не хареса?
Каква беше системата с частен ученик към някое общинско училище, в отбор ли трябваше да се водиш?

# 446
Всички са ИИЧЕ. Тя и ска Риче с мат и природни.

# 447
Skulpture , миличкото детенце... А какво мисли за частно училище? А за компромис с държавно, а догодина кандидатстване за желано?

# 448
Миличкото детенце прави кризи. Искаше да скача от терасата вчера, на морето. Добре, че беше масажистът на комплекса. На антидепресанти е, отчайващо. Прави разни рейки, успокои се.

# 449
125 е с МАТ, а в 119то има природни науки; а какъв език иска да учи и къде живеете, то и това не е без значение. Ако е с английски и искате МАТ или компютри единствените ви два варианта са Софтуни или ПЧМГ, но не знам дали не са приключили вече.

Общи условия

Активация на акаунт