СЕДМИ клас 2019/2020 - Началото, тема 2

• 35 603
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде в Европа...
Виждам че не съм единствената с мисъл за почивки през идната учебна година.ТОва ме успокоява някак Simple Smile
Май се целя между 3.07 когато е първия ден за подаване на документите до 13.07- датата за първо класиране ....

И това е добър период за почивка, за него не бях помислила, може би защото ми идва малко късен за моята дестинация 😁

# 241
  • София
Виждам че не съм единствената с мисъл за почивки през идната учебна година.ТОва ме успокоява някак Simple Smile
Май се целя между 3.07 когато е първия ден за подаване на документите до 13.07- датата за първо класиране ....

И това е добър период за почивка, за него не бях помислила, може би защото ми идва малко късен за моята дестинация 😁
От 4ти до 11ти направих резервация за море Simple Smile

# 242
Скрит текст:
Момичета, има ли промяна в датите за НВО?
Ученичката си е записала днес в училище "изпити: 20,05 - български, 22,05 - математика".
Това са датите за ДЗИ.

Толкова да е зле нашата учителка ... Flushed

Не допускате ли, че дъщеря Ви може да се е объркала, ако учителката им е прочела целия график за изпитите? Много деца бъркат НВО с ДЗИ.
Допускам, разбира се!
Но явно в случая учителката се е объркала. Няма как иначе да чете на седмокласници датите за ДЗИ, че пък и да ги запишат в тетрадките. Grinning

# 243
  • София
просто им е изчела календара с учебни  и почивни дни.При нас поне така правят- неучебните дни във връзка с провеждане на ДЗИ...... и т.н...

# 244
Спокойно, де, не съм сложила никого на бесилото.

Попитах има ли промяна в датите от поместените на първа страница в темата. Казах защо питам, какво ме смущава.
Не мисля, че има нужда от толкова защита и предположения.

# 245
И аз си мислех, че най-спокойно ще ни е на море от 4ти до 13ти юли. Искам да съм тук за 3то и четвърто класиране.

# 246
Това лято слабо се справихме с почивките ние. И аз съм се размечтала за следващото. Тази мечта ще ме крепи. Joy  Но не смея вече да правя резервации от далеч. Резервирам с голям ентусиазъм, после нещо в ангажиментите се "чупи" в последния момент и програмата става кошмар. Но ще ви следя, за да набележа подходящи пролуки през юли, че никак не обичам лудницата по курортите през август.

# 247
  • София
Ние сме по ранните резервации.
С всички рискове, произтичащи от това. Навремето едвам се промъкнахме между две гръцки морета с варицелата на дъщеря ми и потенциалното мое разболяване.
Обикновено с голяма група приятели с деца набори ходим на море в края на май. Ама нещо като ги видях официалните дати за НВО, съм силно разколебана. Твърде близо е.

# 248
А пробни за АК само Лого 3 ли правеха?

# 249
  • София
А пробни за АК само Лого 3 ли правеха?

Чувала съм, че и Хасъмска прави, но не знам дали само по математика или и с есе. 

# 250
Мерси! Математиката не ми е интересна Simple Smile, само есето ми е любопитно дали го пише правилно.
Май ще трябва да направим една споделена таблица тип календар и да нанасяме в нея кой когато какъвто пробен чуе, за да ходим когато ни е удобно. То май ще е най-полезна за ентусиастите с розовите очила, които вярваме на училищната подготовка Simple Smile, както и за тези с частните уроци.
Тези, които ходите по школи, само на вътрешни пробни ли ще ходите или и на чужди школи?

# 251
  • Някъде в Европа...
С всички рискове, произтичащи от това. Навремето едвам се промъкнахме между две гръцки морета с варицелата на дъщеря ми и потенциалното мое разболяване.
Обикновено с голяма група приятели с деца набори ходим на море в края на май. Ама нещо като ги видях официалните дати за НВО, съм силно разколебана. Твърде близо е.
И аз правя ранни - най-късно средата на януари съм резевирала..Периодът ми е до средата на юни, заради високите температури после в Южна Турция...Аз също се чудя как би се отразило едно море 2 седмици преди матурите?!

# 252
  • София
Мерси! Математиката не ми е интересна Simple Smile, само есето ми е любопитно дали го пише правилно.
Май ще трябва да направим една споделена таблица тип календар и да нанасяме в нея кой когато какъвто пробен чуе, за да ходим когато ни е удобно. То май ще е най-полезна за ентусиастите с розовите очила, които вярваме на училищната подготовка Simple Smile, както и за тези с частните уроци.
Тези, които ходите по школи, само на вътрешни пробни ли ще ходите или и на чужди школи?

Добра идея за календара. Смятам и на външни да ходи, засега. Ще видим, като почне въртележката.

# 253
  • София
Ще е много полезно да напрваим  такава таблица за пробни изпити.СЪщо така и  за дати  с дни на отворените врати в различни училища.Подобна информация се разбира случайно или късно  в  повечето случаи Simple Smile

# 254
Каквито и почивки да смятате да организирате покрай НВО, ги направете след това. През този период децата вече са изморени и най-малкото нещо повлиява на концентрацията им.

Общи условия

Активация на акаунт