Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 328
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Ето го промото: https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2019-0 … -stolen-life-tazi
Петмезов по Кайчето се заглежда или бъркам? Grinning Май ще има закачка там, както вчера предложих да ги сгаджосват, че е самичка. Grinning Довечера изглежда ще е забавно.
Нали ще е галантен и разбиращ се с жените Grinning
Ама с мъжете от началото ще удари на камък Grinning

# 571
  • София
Злати, намерил той по коя да се заглежда, на камък ще удари. Grinning

Особено с конкурент като Карамазов, никакъв шанс горкия.  Wink

# 572
Злати, намерил той по коя да се заглежда, на камък ще удари. Grinning

Особено с конкурент като Карамазов, никакъв шанс горкия.  Wink
Аз за Кирилова говорех, но и тук си прав - с конкурент като Христо трудна работа, само дето него пък го няма и...не знам.

# 573
Злати, намерил той по коя да се заглежда, на камък ще удари. Grinning Все пак ми се стори, че репликата "това е много красива жена" или нещо от тоя тип, беше за Кая, пък на Кирилова само ръка й целува.
О, възможно е. Aз гледах без звук  ooooh! и видях, че целува ръка на Kирилова.

# 574
Вярно, голяма дъскорезница с този Петмезов. Grinning Ама как влиза с бутонките отначало още. Доста импулсивен ще излезе. После поне се извини.

# 575
  • Разпиляна във въображението
Много пренавит този Петмезов.

Обаче как може толкова серии да са само за един ден!?

# 576
Петмезов работил в болницата от 3 месеца. Интересен образ изглежда, но не виждам да го завъртят около някоя дама. По-скоро ми изглежда допълващ образ като Пенев, явно идва да замести Владов 😁

# 577
Еми докато Марио изпие всичкото кафе на болницата.... Joy

Цонев най-после се подстрига.
А Владов излезе кретен - първо подлял вода на Марио, за да заеме мястото му, сега пращал подигравателни смс-и на Цонев. Тъпо

# 578
  • София
На мен самото назначаване на Владов за директор ми идва множко. Владов директор? Сериозно? То и Марио не става за това, какво говорим за онзи шут. За мен директора трябва да е с титла минимум доцент и да е над 45/50 г. най-малко.
Така си го представям.

Иначе този Петмезов голям зевзек. Явно той ще е забавния шут сега, защото Мазов е по-скоро саркастичен такъв.  Laughing

# 579
  • София
Моля някоя добра душа да каже как се казва епизода и какво каза Цонев за Банков. Скучно ми е и се разсейвам 🤓

# 580
Цонев каза, че ще му се обади, за да му поиска контакти с германски болници. Името на епизода го забравих. Grinning

# 581
  • in Wonderland
Дами, сори за тъпото включване, но нямам време да чета назад, а спорим жестоко у дома, та как се казва актьорът, който игра новият доктор и участвал ли е в Етажна собственост??

# 582
Дами, сори за тъпото включване, но нямам време да чета назад, а спорим жестоко у дома, та как се казва актьорът, който игра новият доктор и участвал ли е в Етажна собственост??
Евгени Будинов. Да, участва 😁

# 583
Петмезов много странен - превъзбуден и пренавит Grinning

Владов го изкараха голяма гадина.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2019, 22:52 от maichetoooo

# 584
Е не е сън това на Мирослава. Катя е била тази със съветите, не Кая. Grinning Добре, че поне Тасев не беше рязък с нея.

Табаков сериозно е лапнал по Зорница. Grinning Голямо обяснение й направи, като се има предвид какъв е. Лично за мен беше хубаво и откровено.

Общи условия

Активация на акаунт