Откраднат живот:Кръвни връзки🎬тема 87

• 30 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • in Wonderland
Благодаря Хъмбъл, вярно, чв беше той. Направо бях изключила!!!

# 586
  • София
Е не е сън това на Мирослава. Катя е била тази със съветите, не Кая. Grinning Добре, че поне Тасев не беше рязък с нея.

Табаков сериозно е лапнал по Зорница. Grinning Голямо обяснение й направи, като се има предвид какъв е. Лично за мен беше хубаво и откровено.

Да бе вярно, язък. Не ми е реално това просто. Толкова абсурдно ми стои, че просто не знам. Откъде и идват такива хрумки на Милошевица не знам. :о
Да, Табаков за първи път да ми хареса. Добро беше това с него и Зорница.

# 587
Голям кроманьонец е Табаков, много нескопосан, но обяснението му бе мило и сладко Grinning

Хубаво е, че Тасев бе внимателен с чувствата на Мирослава.

# 588
Maйче, отсега го съжалявам Табаков. Grinning Зорница е много далечна от него все още, а след появата на Марио очаквам съвсем да се отдалечи.

# 589
Май “Невидими прегради” се казваше епизода, но не съм сигурна.

Какви СМС-си е пускал Владов, че изпуснах?

Припадъкът на Аня беше пълна пародия. 😬

# 590

Отлитане.

# 591
Хахаха 😃 какво съм гледала тогава и откъде ми хрумна това нямам идея 🤣😃

# 592
  • Разпиляна във въображението
Аз пък не го съжалявам. Гледам ги, че се сближават малко по-малко. Табаков е олекотената версия на Марио. Ето и в промото ще "спят" заедно Simple Smile

Марио наистина ще довлачи приятелката си. 2х1 . Надявах се да го дадат сутринта, но уви.

Епизодът ми бе скучен. Ще отмина постъпката на Мирослава и дано не се повтори. Представях си по-иначе нещата с Тасев - този път той да е "силния", а жената да е по-крехката.

# 593
Ванилия, да, и на мен не ми хареса как го изигра. Можеше и по-добре, очаквах повече.

Владов е пуснал смс с текст RIP (почивай в мир), заради болницата и интервюто на Тасев. Много нагло от негова страна, не вярвах, че ще го изкарат такъв.

Ех, жалко за Яна, надявах се все пак да се оправи. Тъжно ми стана по време на тези сцени. Днешният епизод като цяло ми хареса.

От ясно по-ясно беше, че Марио ще уреди и приятелката си в болницата. Сигурно и тя като него е изхвърчала от Св. Кирил, ако са се запознали там и сега е без работа. А и защо да не се покаже с нея пред Зорница, за да даде да се разбере, че е продължил (уж) напред.

# 594
Епизодът ми беше скучен. Дори драматичните медицински случаи в последните 2-3 серии не могат да ме развълнуват. Малко е мудно, не виждам завръзките на историите в сезона, освен тази с бебето, която вече ми дотегна. Надявам се да се раздвижи скоро.

# 595
Ванилия предишния епизод се казваше Невидими прегради.
Табаков и Зорница се сближават, но на чисто човешко ниво. Той я харесва и уважава. Не е влюбен в нея, Табаков е влюбен в професията си. Тя пък намира утеха в него, защото е самотна и разбита. До края на сезона ще му е откъснала главата и след това ще бъдат най-добри приятелки Grinning

# 596
  • София

Какви СМС-си е пускал Владов, че изпуснах?

Припадъкът на Аня беше пълна пародия. 😬

Ванилия, така се казваше вчерашния епизод. Все пак благодаря 🤗

# 597
Продължава да ми харесват епизодите. Разнообразни истории, много от героите ги гледаме в епизодите. Плавно въвеждат нещата, не са шат и так и забрави Grinning

# 598
Табаков и Зорница се сближават, но на чисто човешко ниво. Той я харесва и уважава. Не е влюбен в нея, Табаков е влюбен в професията си. Тя пък намира утеха в него, защото е самотна и разбита. До края на сезона ще му е откъснала главата и след това ще бъдат най-добри приятелки Grinning
Те и Банков и Ковачев уж щяха да са най-добри приятелки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 599
Банков и Ковачев са петлета, не са толкова добродушни Grinning

И на мен ми хареса епизода.
Хареса ми и сцената на Мирослава и Тасев. Тя се държа малоумно де, но той реагира зряло и мило.

И се радвам, че ролята на Аня Пенчева приключи... Приключи, нали? Scream

Общи условия

Активация на акаунт