Есенен ритуал за красота от "Българска роза Карлово"

• 6 554
  • 235
  •   1
Отговори
# 120
Любим продукт ми е розовата вода,цялото семейдство я използваме.
Понеже нося всеки ден тежък грим,най-важно ми е почистването,през всички сезони и слагането на лек крем.През есента си правя ексфолиращи маски,защото понякога имам малки участъци с белеща се кожа.

# 121
Основните елементи на грижата са същите почистване, тоник, крем. Крем с липиди, овлажнители и антиоксиданти.
От продуктите на "Българско роза" съм използвала ROSE JOGHURT подмладяващ крем за лице, млечния концентрат около очите, регенериращия серум и, разбира се, розовата вода.

# 122
Все още търся перфектната грижа за моята кожа. От продуктите съм ползвала само розова вода Simple Smile

# 123
Използвам хидратиращ крем сутрин и вечер. Не съм ползвала продукти на Българска роза.

# 124
Не съм ползвала ,ваши продукти.Използвам хидратиращи кремове.

# 125
Подхранвам я с хидратираща маска за лице, серум и крем.Използвала съм Вашата мицеларна вода с лавандула и околоочния крем с годжи бери.

# 126
  • на дъното
Всеки ден използвам дневен, нощен крем и околоочен крем.Почиствам с тоалетно мляко и измивен гел (пяна).Според сезона използвам различни маски за лице.От серията ROSE JOGHURT съм използвала крем за лице и тоалетно мляко. Обожавам аромата на 🌹

# 127
Сутрин нанасям крем, а вечер серум.

# 128
Използвам хидратиращ крем сутрин и по-богат вечер. Старателно почиствам лицето преди нанасяне на крема. Сега обмислям и покупка на серум. От вашите продукти съм ползвала розовата вода.

# 129
Продукти за грижа за кожата ползвам постоянно: крем за лице сутрин и след душ, подхранващ лосион за тяло, ваши продукти все още не съм пробвала.

# 130
По принцип след душ подхранвам кожата на тялото с овлажнянащ крем за тяло. Лицето го разгримирам всяка вечер и нанасям крем. Започвам по-интензивно да използвам крем за ръце. Подбирам продуктите според сезона - лятото по-леки текстури, в студените месеци - с по-мазна текстура.
Ползвам розова вода на "Българска роза".

# 131
Подхранвам кожата на лицето, тялото си и ръцете с подходящи продукти ежедневно. Не съм ползвала продукти на Българска роза, но ще се радвам да опитам.

# 132
Използвам подхранваща маска, а също мажа кожата си и с кокосово масло. Все още не съм използвала продукти на Българска роза.

# 133
  • София
Използвам хидратиращ крем за лице и лосион за тяло. От Българска роза съм използвала розова вода.

# 134
Използвам хидратиращ крем сутрин и вечер. От продуктите на Българска роза Карлово не съм ползвала, но ще се радвам да ги пробвам

Общи условия

Активация на акаунт