ДЕКЕМВРИйски мами се вълнуват, започват за бебчо да пазаруват! Тема 7

• 27 639
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Привет, момичета! Blush
Не ми е останало време да изчета написаното (сега ще го направя).
 Бързам да кажа, че в АИКО има - 15% на всички продукти от 26.09 до 29.09.19 г. , също 20% за всички продукти на AVENT и + 10% ваучер за бъдеща покупка.

Ние купихме количка тази на Peg Perego, която Ви показвах наскоро (на живо е още по-хубава) - доволна съм поне за сега от избора си, надявам се и за в бъдеще. От магазин в Пловдив, който е вносител на марката.

Аз се притеснявам, тъй като последните дни имам страшно увеличен апетит, непрекъснато съм гладна.
  Закусвам сутринта преди работа и след 1 час усещам, че не съм се наяла и ми се яде още, до обяд едва издържах днес, а след като се наобядвам след 2 часа отново гладна. Ако продължавам така ще стана 100 кг - за сега съм качила 10 кг. До скоро бяха 6, ноооо...

Бебчо е около килограм вече сигурно .. за това ли да е, при вас как е... Blush

# 676
И моят апетит се увеличава....за сега не му се давам. От онази сутрин до днес сутринта кантарът показа +1кг Scream Не ми се вижда реално това. Вчера не съм яла кой знае какво колко....цял ден ми е криво заради тоя кантар Joy
Днес съм на плодове до сега, довечера месо + салата и се надявам утре да си поправи грешката Joy

# 677
При ме като че ли за една седмица кантарът се премести с два килограма напред. 😁 Гледам да правя дълги разходки, поне по 5-6 до 10 км на ден докато все още мога. Но признавам, че и доста сладко ям. До момента съм +11 кг в 28 г.с. + 3 дни. Не се оплаквам, защото си знам, че съм си заслужила всеки килограм, заради неправилното си хранене. Просто ми се ще да не качвам толкова бързо, че остава още доста до края и с тези темпове на освинване...не знам. 😂

# 678
А моят апетит сякаш е намаля ,но съм +12 кг  в 25 седмица и 3 дена.
Яде ми се само сладко и тестено това желае пак момата кво да се прави...

# 679
Здравейте! Ходих днес до Лидл,исках да си купя бикини обаче имаше само С размер останали,купих бебешки шапки и чак вкъщи видях че съм взела 62/68 размер,та се чудя дали да ги сменя или да си останат тези

# 680
  • София
Аз не гледам и не следя килограми,важното е да се роди детенце живо и здраво.

# 681
Моят лекар предният път ми каза, че много добре се гледаме, ама все пак ми оставали още 8 кг, каквото и да значи това. Страх ме е да се кача на кантара, че след тази почивка и това освинване в Гърция, може и да съм се доближила до горната граница. Grinning

Идвам с въпрос/оплакване: цял ден ме боляха ребрата, като преди час болката се усили и премина назад към бъбреците. Облякох се, наливам се с вода, пих и 2 ношпа, засега ефект няма. Лекарят каза, че било "в рамките на нормалното". Какво друго мога да направя? Sad

# 682
Лукресиа, ами те са тънички, така че тъкмо за пролетта ще са му добре на бебчо.
Лани, вземи си червена боровинка утре и яж, знам ли.. Дано не е нещо притеснително.

# 683
  • София
Здравейте момичета 🤗
Не съм писала отдавна, но съм претоварена на работа, още няма кой да поеме работата ми, и  затова и др. проблеми съм изпаднала в странна дупка. Нямам търпение да изляза в 45 дневния болничен, че и с покупките сме доникъде, а и така ми се ходи на лекциите за бъдещи родители, но още малко остана.
В събота бях на последната ФМ, в 29+3 г.с. Бебчо е почти килограм и половина, висок и с дълги крака като нас с ММ, и много коса 😀
Ето го и него 💙
Чета тук редовно, но обещавам да се включвам по-често от тук нататък

# 684
И аз не съм се теглила скоро , но мисля че се храня много неправилно и сигурно са зле нещата, много тестяно ям , ама това ми иска душичката.. гледам да разнообразявам , но трудно. А и мама много ме глези😁 все прави по някоя вкусотия  и просто няма как, не че се оплаквам, не го разбирайте така! Все пак важното е бебетата да са здрави , апък ние , ще се оправим, едни килограми не са края на света..
Лани пий повече течности и чайове и яж плодове, друго не знам какво да ти кажа, в краен случай отивай на нефролог да ти прегледа бъбреците на ехограф  да се успокоиш.
Куршумчо, много е сладъъъък бебокааааа, такава хубава снимка , толкова ясна , а е още в коремчето, нашият момък  е зад плацентата и не излизат такива изчистени снимки. 😍😍😍

# 685
Родих дъщерята в началото април сложих и шапка още в родилното, но като мина израждащата така ми се скара заради шапката . След това не посмях да слагам даже вкъщи само на излизане.
Отиваме при частния педиатър за преглед на 1 месец тя пък ми се скара че е с ръкавички. Обяснявам и че се дращи с ноктите отговор - отрежи ги в един момент ще спре. Сега вземам ножицата за нокти и ги режа още в родилното. Никакви ръкавици доколкото ми обясни спирам развитието на детето и като се докосва се успокоява и не плаче много.
П.С една две шапки са достатъчни.

# 686
Куршумчо, мнооого е сладък! Нашата девойка не искаше да застане, дано сега на 3тата ФМ изяви желание.Grin

# 687
куршумчо, ама какъв е бузан Heart EyesHug страхотен е!

# 688
Куршумче, мн е сладък ❤ Аз продължавам да нямам нормална снимка на бебо Sad иначе явно моите болежки не му се отразяват, което мн ме радва 🤗
Вече е 1.300 и това разбрах 😂 пощуря на тоновете и всячески се опитваше да избута машинката 😃

# 689
Най-накрая избрах и поръчах комплет за изписване от Aliexpress.
ТОЗИ
Избрах сивия ,че се наситих на розово вече.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 23:15 от kikair

Общи условия

Активация на акаунт