ДЕКЕМВРИйски мами се вълнуват, започват за бебчо да пазаруват! Тема 7

• 27 653
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 16:27 от dokuzova

# 106
Аз само веднъж съм правила ПКК- в началото.
Има и други от Благоевград Wink

# 107
Аз само веднъж съм правила ПКК- в началото.
Има и други от Благоевград Wink

Радвам се Simple Smile

# 108
27ма г. с. два пъти досега, сега на 10.09 съм на консултация и АГ каза че пак ще ми пуска.

# 109
Аз съм в 24 и сега за следващия път имам талон за 3 ти път ПКК тогава ще съм в 28 ма седмица.  Babybu, страхотно име сте избрали.  😊 топ е 😋 с това обременяване много се филмират... ако захарта си е в норма не би трябвало да има проблеми за бебето . Моя приятелка се следи в Щерев 3пъти я пращат понеже бебето вървяло със седмица на пред докато не разбраха, че всъщност и бъркат термина... пълна лудница ... + -  една седмица мисля , че е не е толкова страшно.  Проблем е ако бебето започне прекалено много да наддава за даден период.  А кг които качвате може на вас да ви се лепят не е задължително, че дава отражение на бебчо . И аз за 1 месец съм +2 Ама бебчо си върви колкото си трябва. 

# 110
Мони, при положение, че ЗК поема 2 ехографии - в началото и в края, моят лекар каза, че даже не било нужно да ме гледа друг път (защото си плащам всеки път така или иначе) и само 2те ФМ били достатъчни, ми е много интересно как ще разберем, ако бебето започне да качва рязко. И според мен са излишни притеснения, ама айде..

# 111
Кейти коментирахме го преди 2,3 странички.. На мен всеки месец ми пускат, тоест имам 3пъти пускани до сега /записах се 4месец/, към 20ти ще пусна пак
Искай си, мое лично мнение е, че трябва да се следи ПКК и урина всеки месец. Simple Smile

Благодаря ви за инфото.
  Аз също смятам, че е редно да се следи по често, та ще си изискам.
То, може би и в мен има вина, тъй като аз си ходя при частника предимно, а по ЗК - ходя по рядко.

# 112
При мен е комплексно - и захарта е над норма от началото и бебето е голямо. Днес си записах час за последната фетална - на 2ри октомври. Бу, ще се засечем ли пак? Grin

# 113
Първата бременност ходих на прегледи на всеки две седмици сега на месец веднъж което за мен е по добрият вариант. През 8-9 месец със сигурност ще ходя при двама и прегледите ще са начесто . Следи ме един секциото ще прави друг.

# 114
Марти,и аз съм +2 за месец.. Честно казано не знам къде съм ги лепнала като не усещам кой знае каква промяна в тялото си освен тумбачето разбира се 😁 Както и да е,каза,че е хубаво по 1кг,но честно казано това ми е доста обременяващо.. Важното е да св храним балансирано и в същото време да не лишаваме бебчетата от нищо.

И моята АГ не изражда,та в петък съм на преглед при доктора,при който най-вероятно ще и раждам. Нямам търпение да видя и аз колко е пораснал беборан.

Поздрави 🤗🤗🤗

# 115
Марти,и аз съм +2 за месец.. Честно казано не знам къде съм ги лепнала като не усещам кой знае каква промяна в тялото си освен тумбачето разбира се 😁 Както и да е,каза,че е хубаво по 1кг,но честно казано това ми е доста обременяващо.. Важното е да св храним балансирано и в същото време да не лишаваме бебчетата от нищо.

И моята АГ не изражда,та в петък съм на преглед при доктора,при който най-вероятно ще и раждам. Нямам търпение да видя и аз колко е пораснал беборан.

Поздрави 🤗🤗🤗

Здравей Simple Smile Моят АГ също не изражда,аз се чудих кога да си запиша час при този, който смятам да ме изражда. В коя седмица сте вие,да се ориентирам Simple Smile

# 116
Здравей Simple Smile Моят АГ също не изражда,аз се чудих кога да си запиша час при този, който смятам да ме изражда. В коя седмица сте вие,да се ориентирам Simple Smile

Аз съм в почти 24г.с. По принцип смятам,че е рано,но тъй като в началото имах неприятности,прегледът ще е основно нещо като ФМ, въпреки че вече правих една в 19+ Simple Smile Съответно ще говоря с него и за раждане. Иначе мисля,че към 7ми месец е нормално да се ориентираме и за раждането Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 12:12 от Не се сърди, човече

# 117
Аз съм в почти 24г.с. По принцип смятам,че е рано,но тъй като в началото имах неприятности,прегледът ще е основно нещо като ФМ, въпреки че вече правих една в 19+ Simple Smile Съответно ще говоря с него и за раждане. Иначе мисля,че към 7ми месец е нормално да се ориентираме и за раждането Simple Smile
Аз от днес съм в 24 г.с. Simple Smile Кога ви е термина ?

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 12:11 от Не се сърди, човече

# 118
Аз от днес съм в 24 г.с. Simple Smile Кога ви е термина ?
29.12.2019 Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 12:11 от Не се сърди, човече

# 119
Здравейте момичета да се запиша и аз в новата тема. Уж бях писала коментар явно не се е изпратил и се чудя защо няма известия 3-4 дена😁На 9ти каката е рожденничка и сега се занимавам с нейното парти. Откачила е на тема понита, та всичко ще е в понита. 😁За спане съм добре наляво или дясно. Ставам точно 3 пъти вече даже знам долу горе кога, само дето ако съм заспала по дълбоко и чак не мога да стана от болка. За покупките не бързам каката и мъжът ми да минат с рождените дни, да я наглася за градината и тогава почвам с бебчо.А как сте със секса?Ние преди няколко дни правихме от месец насам и някак си ми беше дискомфортно и не можах да се насладя на акта. Усещах и бебчо да мърда и някакси не се получи.

Общи условия

Активация на акаунт