Искам да кажа ... (162) през септември 2019

• 68 577
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 1 485
  • на Мелмак
Бира имаме, сипАх си. Сега се прибирам от работа. И съм гладна, децата са на пици, аз може би ще метна нещо набързо във фурната, докато ви прочета Grinning

# 1 486
  • някъде ... тук ...
Аз ще се въздържа от пиене тази вечер. Обещах на Златото да го прибера от другарска среща. Но може и да ми се размине, зависи как върви партито.
Вече вечеряхме с децата.
Отокът на дребния спадна. Добре е.

# 1 487
У нас алкохол бол, кво ти душа иска, проблемът е че аз не пия. До тук фугира и 2 стъпала, имам още 4, и ме е обзел такъв ентусиазъм... ще правя и баклава, че съм обещала на колегите за понеделник.

# 1 488
Привет!Днес не остана време да ви прочета. Пуснах си ден отпуска и с ММ и децата забегнахме на язовир. Сигурно ще ни е за последно тази година,че вече взе да става студено. Децата са супер щастливи, имаше много вятър и цял следобед пускаха хвърчила.
Преди това мнахме и през градината на вилата. Много се зарадвах на нара. Втора година дава плод и този път доста повече и по-едри.
Скрит текст:

# 1 489
  • някъде ... тук ...
СипАх си. Няма да шофирам. Ще пия с вас на фона на Фермата Simple Smile

Ние за неделя като за последно ще ходим на уейкборд+пиник. Решихме да не го отменяме. Най-големият ентусиаст няма да кара, но... Има време.

# 1 490
  • на Мелмак
Хапнахме, тежко ми, лакомийка съм. Ама цял ден почти гладна и като се прибера - на корем. Трябва да си сменя режима определено!
Сигурно утре вечер ще пътуваме до Банско, пердета ще слагаме в холокухнята, готови са от 2 месеца, ама не сме ходили.
Лека ви!

# 1 491
Аз закусвах, обядвах, както си му е реда и за вечеря пак се раздодах;)
На кой режим да мина се чудя;)
Ей така гледам телевизия, моят хубавец, от както захладня, пак идва да се размазва в мен😘

# 1 492
Ей, нА, прибрах се от панаира. Ми така де, някой трябваше да прибере децата 😂
Наслушах се на Венци, Михаела, айскрийм (които даже не съм ги чувала)
Което всъщност не е зле, защото утре ще е някакъв сърбин. Аман от чалгии. Тези поне подскачаха по сцената. Младото си е младо 😂

Много болнички и наранени. Да минава бързо и лесно.

# 1 493
Добро утро от лудата Станка Grinning
Може ли цяла седмица да мразя света, като ми звънне алармата, а в събота съвсем доброволно, да се събудя по същото време... То вярно, че снощи си легнах рано, ама се пак...

Поне деня е пред мен де. Като за начало ще си боядисам косата, после ще видим. А, и ще физирам котката, което е болезнена задача (за мен).

# 1 494
  • На брега на реката
Добро утро и от другата Станка, ама аз поне съм на работа. Снощи имахме гости и постояхме до късно, та днес ще е труден ден.

Много болнички и контузени. Да се оправят бързо.дечицата.

Хубав ден момичета!

# 1 495
  • гр.София
Добро утро и от мен 🤗
И аз съм дежурна днес до 14:00ч, сега пия кафе, ще мина на бързо през фитнеса, че след това няма да имам време, мъжът ми и той днес е до обяд на работа, та след това ще пазаруваме и ще заседнем на пийка и хапка 😉 малката е на рд в мола, та сме младоженци.
Али, снощи си пропуснала боядисването 😘
Тути, много яка снимка, моята котка така никога няма да легне върху мен, до мен - да и то леко на разстояние, това британките хич не са любеобвилни 😁
И моята щерка дърпа цифка и говори носово, а още не е почнала зимата. Иска да я записвам на к-поп танци, само гледа някакви корейци и ми лази по нервите с тия боядисани джендари 😂
Хубава да е съботата ви 🤗

# 1 496
Добро да е утрото. Отивам на пазар.

# 1 497
Ауу заспах в 2:30 и се събудих преди 8! Срам!
Да ви черпя,че ММ остаря с още една година. 🥰☕🎂
Пия кафе и отивам и аз на пазар,че после още гости чакаме с преспиване. За два дни трябва да наготвя. 🙈
Хубав уикенд! 🤗🌺

# 1 498
  • на Мелмак
Добро утро!

Да оздравяват болните по бързата процедура!

Ени, честит да ТМ! Много да слуша и радва Grinning

Палачинки имам като поръчка, трябва да направя, че и на работа да ходя, и кафе да пия, ох сутрин ми е тегаво докато влезна в ритъм!

# 1 499
Ени, жив и здрав да е ТМ, на ръце да те носи и да слуша Grinning  Весело празнуване!

Деси, оказа се, че четката ми е в кумицата. Тя като я донесе аз вече бях апнАла и рязко ме домързя Grinning Намазах се, да видим какво ще стане, че един експеримент правя... Grinning

Ще побутам после нещо из къщата и след това ще шетам и аз за гости.

Общи условия

Активация на акаунт