Искам да кажа ... (162) през септември 2019

• 68 578
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 1 470
И у нас има 2-ма разболяващи се - детето и ММ. Засега са само хремави и дано да е това.
Али, завидях ти на плановете за довечера. Пийте по едно и заради мен. Може и по повече Wink

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 15:38 от pip4i

# 1 471
Али,нямаш грижи! 🤣 Може аз да плача,ако ме погнеш с някоя тояга,след като се огледаш. 🙈😂
Мерси за Синеочка! 🤗 Дано да е наред всичко.

# 1 472
  • Бургас
Да оздравява малчо, Мони!
ЕлиТ, твоят спортист и той бързо да се възстанови!

Командировката ми излиза през носа. Пускам пералня, отметна някой мейл и тел.разговор, простра и наново. ММ уж пускал пералня, докато ме няма, Вики твърди, че баба ѝ прала нещо си, Марто е над тези неща още, и в крайна сметка всички дрехи извън гардероба бяха изпрани за по-сигурно. Иначе закъсняха за посрещането, тичат, то вали, та малкото въобще не можа да се усети какво става, тъй като не му и казали къде отиват и изведнъж хоп, насреща му аз. Получиха си подаръците и след 10мин по старому.

„Дреме ми на черупката” е много готин лаф, крадвам си го.

Викчето и на нея нещо и се запушил носът, племенницата с ларингит, започва се сополивият период.

# 1 473
  • София
Павел онази вечер 38,5 Т,повръщане,корем,глава.На другият ден нищо.Пставих го вкъщи де.

Ени,дано свикне бързо.

# 1 474
Пак ли за детето?
Искам да кажа, че утре сме канени на РД на любимата площадка. Барбекю и смях ще има, гаранция. След малко излитам да си взимам наследниците и после ще избираме подаръци за рожденичката.
Да оздравяват всички болни!

# 1 475

Али, завидях ти на плановете за довечера. Пийте по едно и заради мен. Може и по повече Wink
Утре, утре Simple Smile Довечера ще си пия сама Grinning

Али,нямаш грижи! 🤣 Може аз да плача,ако ме погнеш с някоя тояга,след като се огледаш. 🙈😂
Мерси за Синеочка! 🤗 Дано да е наред всичко.

Мнее, едва ли, аз за коса не жаля Wink Стига да ми оставиш коса, де Grinning
Всичко ще е наред, гледай ти да си максимално спокойна, защото ще те усети.

Мид, явно "моя" вирус е изкарал Павчи... Поне бързо минава.

# 1 476
  • София
Да,да Али.Много гадно.

# 1 477
Аа аз съм спокойна. От изследванията ме беше страх,че до сега не бяхме пускали,а тя не е от добре хранещите се. Другото все някак ще се нареди и ще свикне.
Сега върлува този гаден вирус,много хора се оплакват. Бързо да минава на всички,малки и големи.
ММ утре е рожденик,но от днес ще почваме празнуването,след полунощ,та ще ви оставям да се забавлявате,а аз ще захващам да поприготвя това-онова. 😃

# 1 478
И аз днес на обед получих обаждане от училищната сестра. Лошо ми стана, докато ми говореше - какво ли не ми мина пред очите. За радост няма нищо серизно, но така е опищяла и оревала училището щерката, че с радост ми дадоха да си я прибера. Равносметката от падането е охлузени длани, сини лакти и Д-то е натъртено.

Ай, да свършва тоя петък!

Мони, Тути, Елит, Мид  и др. - бързо и лесно да минават и ваш'те неволи.

# 1 479
Болните да оздравяват,че игри ги чакат.

Елит, спортист да си стои на дуп..о. Мой Калин миналото лято беше с гипс. От скачане с гипса на вторият ден гипсът беше начупен и ми се наложи да го махна. Обърна се и ми каза “ сега ти ще обясняваш на д-р Момчил, защо съм без гипс”

Днес си лежа в къщи. До този момент съм изчистила и измила пода в кухнята.

# 1 480
  • sofia
Бързо да им минава на контузените!
Рир, то страшно звучи, а и охлузеното много боли.
Тит, това не е лежане, а чистене ....да уточним Smile

Виненият ми кебап е почти готов.

# 1 481
Добре д, да си призная, аз само измих, прахосмукачката чисти.. вече е подпукала и кабинетът.  Mr. Green

# 1 482
  • sofia
А, така става Grinning
От кебапа остана една порцийка, а мъжа ми не се е прибрал още и аз не съм яла....към кило месо беше. Пюре има.... и салата, и алкохол.

# 1 483
Аз се прибрах и си сипАх. Много се напрегнах пак по пътищата, страшни идиоти коли карат. Ней за мен тази работа, много се ядосвам, но нямам избор.

Сега ще апна и ще си боядисвам косата Simple Smile

Веси, щом алкохол има, всичко е точно Grinning

# 1 484
И на мен ми се пие, но освен първак и обикновена гроздова нямам друго.

Общи условия

Активация на акаунт