Звездни компромати - септември'19

• 244 319
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 690
  • in Wonderland
Гледан в НЛ се изявява Яна Маринова. Къде зачезна Луиза?? Безславно й отшумя "кариерата" там ли?

# 691
А моя позната стана адвокат, дъщеря ми, която е в трети клас е по-грамотна от нея. Но да не спамя темата.

# 692
Луиза беше прекалено ангажирана да се снима в "Диви и щастливи", а лятото лотарията обикаля да снима кой как е похарчил парите от спечелилите и затова Яна зае нейното място.

# 693
  • Далечният изток
Правопис и пунктуация не се учат в юридическия факултет...

Гущерова още пуска снимки от Миконос:
Скрит текст:

Ева Веселинова - и тя отдавна е в Италия:
Скрит текст:

Теди Велинова:
Скрит текст:

Гери - Никол:
Скрит текст:

Златка Д.:
Скрит текст:

Тита:
Скрит текст:

Виктория Бекъм:
Скрит текст:

Дженифър Лопес и Алекс Р.:
Скрит текст:

Ирина Шейк:
Скрит текст:

Шакира и Жерар Пике на ЮС Опън:
Скрит текст:

Кендъл Дженър - много била слабичка:
Скрит текст:

Тилан Блондо - най-красивото момиче в света, с гадже:
Скрит текст:

Ето я като малка и сега:
Скрит текст:

# 694
Модата на тия стриптизьорски обувки, които Гущерката е обула, не мина ли преди 10 години?! Светлето сигурно се вдъхновява от Мис Тигрова (мислех, че само тя ги носи)
Снимката на Велинова спокойно може да мине за нарисувана картина, а не реална снимка.
Обувките на Гери-Никол са потрес! Рядко може да видиш толкова грозна обувка.
Кендал ще се счупи.
JLo, Шакира и Ирина ми харесаха. Е, на Шакира прическата е малко странна ама тази жена колко е младолика и колко позитивна изглежда винаги...

# 695
Луиза беше прекалено ангажирана да се снима в "Диви и щастливи", а лятото лотарията обикаля да снима кой как е похарчил парите от спечелилите и затова Яна зае нейното място.

Яна също снима в Диви и щастливи.

# 696
Ема Стоун
Скрит текст:

Джони Деп
Скрит текст:

Мики Рурк
Скрит текст:

# 697
Гери Никол е просто смехотворна - шапка, очила, мрежа, за сандало-маратонките да не говорим, по-грозни не бях виждала!
Шакира действително много младее, десет години надолу й давам, не им личи разликата с Пике изобщо.
Гущерова много демоде с тези очила "маска", гърдите й също стоят странно в тази рокля.
Мики Рурк и Джони Деп еднакво нечистоплътни и нелепи в този битнически стил.

# 698
Е да, тя къде ли не снима, с нейните актьорски заложби на мечка в летаргия (горе долу и на глас го докарва).
Онва пък юридическото се обидило, че ѝ казах, че няма един работен ден. Ами те доста хора нямат и повечето са боклуци с пари, които обикалят най-тъпите предавания да разказват колко работят Joy
Дригите чужбински магистрали да си седят там.

# 699
Мики, защо 😢някога ми харесваше.

# 700
Аз я видях Луиза като снимаше един " победител" до вкъщи ама не го видях после по телевизията

# 701
Аз за Мики основно размера на ризата не разбирам Astonished

# 702
Мики, май не бокса, а операциите го докараха в това състояние, а ризата му е най-малкият проблем.

# 703
Пълен ненормалник е Мики Рурк.

# 704
На JLo гаджето ми се струваше много смотан, ама напоследък му следя канала в ютуб и ми се струва много мъжествен не само физически, но и държанието му е такова, все се опитва да я впечатли и е много мил. Готин е. Снимка като млад.

Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт