Звездни компромати - септември'19

• 244 174
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 195
  • Разпиляна във въображението
Прочетох горе Чарлийз Терон и се сетих как гледах три пъти тийзъра към новия й филм и не успявах да я свържа с жената от там

Скрит текст:

постоянно мислих, че е Елизабет Банкс и има някаква грешка
Скрит текст:

# 196
Разбира се, пределно ясно е, че всеки има личен вкус и предпочитания, но да наречеш това тяло пищно...
Скрит текст:
- краката й са страхотни
Скрит текст:
  - не знам, какво повече да му се стяга на този плосък и стегнат корем
Скрит текст:
  - грам излишна тлъстина не виждам аз
Скрит текст:
  - Нина определено тренира

Нито съм й адвокат, нито ми е сред любимките, ама някак си на черното да се каже бяло, не върви.
Не само по моите, ами по всякакви стандарти изглежда прекрасно, дори е слабичка.
Пише, че на ръст 1.69 тежи 56 кг.

# 197
  • Rock & Roll feeling ...
Разбира се, пределно ясно е, че всеки има личен вкус и предпочитания, но да наречеш това тяло пищно...
Скрит текст:
- краката й са страхотни
...
Всъщност не това, а онова от предишната порция снимки Wink

# 198
И на мен ми е много,много сладка Нина! Няма нищо излишно,нито пък й липсва нещо. А и в лице е супер,просто няма какво да иска повече човек.

# 199
Скрит текст:
- краката й са страхотни
...
Всъщност не това, а онова от предишната порция снимки Wink
Да, на тези е съвсем различно. Явно е качила 5,6 кг. на последните снимки с гаджето.

# 200
Пищна бих нарекла София Вергара или Салма Хайек, но Нина...хайде слезте малко на Земята. Wink

# 201
Като подбирах снимките, написах Нина Добрев 2019, възможно е не всички снимки да са от това лято (първата е старичка мисля), но тази с черният бански е прясна.
Както и да е, безсмислено е да се обяснявам на жени, които пред раждане вадят по-хубаво тяло от горепосоченото. Не сме от една планета и няма как да се разберем.

# 202
Хубаво тяло вади Нина Добрев.
Малко по-пищничка е за моите представи за хубаво тяло, но все пак е добре.

Чета тук, когато ми е скучно и искам да се посмея, но това мнение просто ме отвя.
Субективните ви представи за това кой какво тяло трябва да има говорят единствено и само за вас.
Апропо, дано някой ден нямате дъщеря, която да е заобиколена от жени като вас.
Които на едно красиво, нормално женско тяло казват пищно. Търсят кусури там, където не съществуват, или просто плюят за спорта. Наясно съм с бай ганьовските племенни нагласи, но всичко има граница.
Зная, че това място е предимно за запълване на комплекси, ама ставате просто смешни.
После защо всяко трето момиче мечтае за пластична хирургия, повръща след хранене, или за най-лесно гладува.
Мислете преди да плюете публични глупости, моля ви! Тук четат и млади момичета.
Да повторя нещо много умно, пък който има нужния потенциал ще разбере: There is no plastic surgery for your soul.
Живи и здрави, продължавайте все така, пък после въздишайте по загубените във фотошоп поколения.

# 203
  • Варна
Нина е перфектна! Анорексията не ми е идеал за красота и не съм възпитала у дъщеря си такъв вкус!

Ето нещо от звездната сватба
Малката е много, много сладка
https://www.facebook.com/168204803190068/photos/rpp.168204803190 … ype=3&theater

# 204
Още снимки от сватбата на Сиракови

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7634175

# 205
Нина е сладурка,дам,има хубаво тяло и сега,и преди.
По темата за идеалите за красота по света и у нас,мчи' то отдааавна не е на мода тип жени-Памела Андерсън,киборги с пълнежи от синтетика,както и измършавели такива, и прочие,но сме на Балканите,при нас винаги нещата идват с мааалко забавяне.С две думи,идва "на мода"да си естествен,с умерено количество намеси по тЕло и лице.

# 206
  • Далечният изток
Онова огромно кичозно нещо от роклята на булката Виолета се махало и остава това:
Скрит текст:

И черната Златка била на сватба:
Скрит текст:

Камен Алипиев щял да е следващият уволнен от БНТ, нямал висше образование...

# 207
  • Пловдив
Сватбата бих я нарекла Ретро...нищо и никой не ми хареса  Confused язък им за възможностите.

п.п.Кумът кой е?

# 208
Как можеш да кажеш, че Нина е пищна? Прекрасна жена. Heart Eyes

# 209
Еха, то тук стана стана голяма олелия дали е пищна или не, Нина.

Ами затова сме различни хора и имаме различни представи.
Всеки си гледа от неговата камбанария, аз споделих какво е хубаво тяло за мен, Нина на фона на всички възможности които има не смятам че трябва да изглежда така, ама коя съм аз?!!?
Гледам себе си и отстрани само мога да наблюдавам и коментирам, това което НЕ ми харесва или съответни МИ харесва.

Ама да сипваме директно с голямия черпак че избиваме комплекси че и сплашвания да нямаме дъщери - това е абсурдно.
Grinning Grinning
По-добре че не пишете често с тези включвания е прекалено да давате акъл кой е Бай Ганьо или не . Grinning

Общи условия

Активация на акаунт