Звездни компромати - септември'19

• 244 141
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 210
Ако искаш дай твои снимки по бански и от червения килим, поне да оплакнем очи с хубаво тяло

# 211
  • Наблизо
Е щом Нина минава за пищна (тоест дебела,ама по-мило казано),направо не искам да си представям коя е нормална.Сигурно Анджелина Джоли от 5-6 години насам или българският Джако..

# 212
Онова огромно кичозно нещо от роклята на булката Виолета се махало и остава това:
Скрит текст:

Да беше махнала и короната...

# 213
  • Rock & Roll feeling ...
Аз пък не мога да разбера само и единствено хората,които се хващат и чак се дразнят. Всеки има мнение и свой вкус и най-вече изхожда от различна камбанария.
Аз лично не намирам Нина за пищна. Но разбирам,че от позицията  на (примерно) момиче/жена която е дребна и малка ала второкласничка, може момичета с манекенски ръст и нормални килограми да са пищни/едри...
Ок, това си е тяхното усещане изхождайки от тях самите. Та като прочета такова мнение - не ми е чудно, не ме дразни, но също така съзирам и субективността му.

# 214
Онова огромно кичозно нещо от роклята на булката Виолета се махало и остава това:
Скрит текст:

Прилича ми на друга рокля това.🤔🧐 Нали е модерно по звездните сватби да се преобличат булките, като нищо да е втора рокля.

А Илияна да си беше сложила едно стягащо бельо, прищипала се е много некрасиво в балната рокля. Иначе е хубава, и двете си дъщери задминава,  независимо от възрастта.

# 215
  • София
Аз само да попитам - правилно ли разбрах, че едната сестра е била кума на другата?

# 216
Скрит текст:

Лепа Брена с ужасна рокля.

# 217
  • Rock & Roll feeling ...
И поред мен е същата рокля.
Още снимки от сватбата. Цитирам ги тук, защото е споменавано,че не всички имат ФБ.
Скрит текст:

# 218
И аз така разбрах, само не ми стана ясно защо е "логично" да е тя?
Така е по принцип ли?

# 219
Роклята е много странна. Така седи, сякаш има огромен гъз стил Ким Кардашиян  Grinning

# 220
Илияна Раева на снимката с мъжа ѝ прилича на злата вещица.

Нина е перфектна във всяко едно отношение. И добър вкус за мъже има.

Ник Джонас е ужасно нисък, като джудже е. А жена му е страшно кичозна, може да се съревновава със семейство Сиракови успешно. Е, на нея ѝ е простено, все пак индийка е.

# 221
  • София
Аз само да попитам - правилно ли разбрах, че едната сестра е била кума на другата?
.

Да, точно така.
Въобще не ми харесват роклите на нито една сватбарка. Ни на тъщата, на свекървата, на кумата, на булката...

# 222
  • София
Лилито Деп
Скрит текст:
Пенелопе Круз
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Кейти Хоумс
Скрит текст:

# 223
  • София