Звездни компромати - септември'19

• 244 128
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 270
Дъщерята на Синди не се е развила физически все още, има време да се оформи. Може би нищо не тренира и разчита на диетите само, затова така изглежда.
Дъщерята на Джони Деп пък е с набити крака и лице кръгло като месечина, съвсем неприятна ми е. Жалко, че не е взела нежността на Ванеса Паради.

Моника Белучи можеше да си сложи някой по-нормален сутиен. С този черния (в черния костюм) й личат подплънките за зърната. Кърмачески ли са?  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много неприятно.

# 271
Андреа, вулгарна както винаги
https://www.instagram.com/p/B16-D_ypTCr/

И на участие миналия ден
Скрит текст:

# 272
Кевин Харт е пострадал тежко при катастрофа.

https://btvnovinite.bg/svetut/aktyorat-kevin-hart-postrada-tezhk … i-katastrofa.html

# 273
Бързо възстановяване Hands Pray Любим актьор ми е.

# 274
Даниела Руа, напоследък ми става все по-симпатична.

Скрит текст:

# 275
Тук ми харесва Лили Роуз.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 276
Не знаех, че Парис Джаксън е само на 21, мислех, че е 30+

# 277
Дъщерята на Джони Деп пък е с набити крака и лице кръгло като месечина, съвсем неприятна ми е. Жалко, че не е взела нежността на Ванеса Паради.
Краката точно от Ванеса Паради е взела, просто тя винаги е била много слаба.
Лили изплува от анорексията, като се стабилизира ще е ок, нежна е като цяло.

За Нина Добрев - тесен ханш и бедра имат жени с т.нар. момчешка фигура, тя е идеална, със слабо и женствено тяло, всичко ѝ е на място - пропорциите талия, ханш, по учебник.

При Адриана Лима, например, липсата на талия нарушава цялата визия.

Кая е ужасно слаба. И не е от годините.

# 278
  • Rock & Roll feeling ...
Страхотна е Лима! Heart За мен липсата на отчетлива талия не нарушава нищо.
Въпреки,че за мен си има  някаква талия,но при ханш 84см и талия 61 го намирам за нормално да не е ясно изразена.

# 279
  • София
Да ви кажа, че и тънката талия е нож с две остриета, от личен опит на младини ви го думам. Joy На плажа един приятел ми беше казал - всичко ти е екстра, ама дупето ти е малко голЕмо. Викам му аз - невежо, дупето ми не е голямо, а талията ми е тънка. Беше ми 58 см.
Това в кръга на майтапа, тънката талия си е голям плюс, когато я имаш.

# 280
  • До морето
Жизел е същото дялкано трупче в областта на талията. Грам такава няма. Което, очевидно не й пречи на световната кариера 😀 Само отбелязвам.

# 281
  • Rock & Roll feeling ...
Лима пак има някаква лека вдлъбнатинка там някъде около талията Grinning
Жизел е още по-голямо трупче.
Харесвам я като човек, изглежда пич по характер,но никога не съм я харесвала като модел.
Има ръст и дълги крачета,но не ми харесва формата им. Нищо особено. Дупето си го подритва.

То си има неписана зависимост, жени с изразена талия имат по-широк ханш в контекста на собствената им конструкция.

Ето я Кандис . На мен лично не ми харесва.

# 282
  • Пловдив
А това природно чудо в дясно е.... ? Знайно ли е или случайно?
Хоакин Финикс
Скрит текст:

част от екипа на филма му  Grinning

Джули Андрюс на 83 и със Златен лъв.
Скрит текст:

п.п...Илиана толкова ли не намери друга чаша за тост???Пълен смях са...

# 283
  • Варна
Това не е чаша в ръката на Илияна, моля ви се. Свещ е това, тя върви така към олтара, със свещ в ръка. Явно огъня на домашното огнище ще им предава. Simple Smile

# 284
Ирини ще е в Търси се...
https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tazi-nedelja-v-ta … OIYEGr8tmLTVilPk0

Много добре изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт