Звездни компромати - септември'19

• 244 322
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 645
Джиджи май си е хубавка по рождение, докато Белла е доста префасонирана. Имам чувството, че майка й отишла при хирурга със снимка на младата Карла Бруни й е казала: "Направете я така!"

И аз мислех, че Белла е много издялкана, но потърсих снимки и не ми изглежда чак такава голяма разлика да има от преди и сега.
Скрит текст:

Имат видеа в ютуб и Белла изглежда много нежна, много фина и обрана. Джиджи е бунтарката в семейството.
Не знаех, че майка им си маха имлантите за да си спаси живота, стига до автоимунно заболяване и дълги години се чувства зле, като парцал. Тя е една от първите в Холивуд, които започват да говорят за вредата от силикона.

# 646
  • на пистата
Джиджи май си е хубавка по рождение, докато Белла е доста префасонирана. Имам чувството, че майка й отишла при хирурга със снимка на младата Карла Бруни й е казала: "Направете я така!"

И аз мислех, че Белла е много издялкана, но потърсих снимки и не ми изглежда чак такава голяма разлика да има от преди и сега.
Скрит текст:

Имат видеа в ютуб и Белла изглежда много нежна, много фина и обрана. Джиджи е бунтарката в семейството.
Не знаех, че майка им си маха имлантите за да си спаси живота, стига до автоимунно заболяване и дълги години се чувства зле, като парцал. Тя е една от първите в Холивуд, които започват да говорят за вредата от силикона.
Чела съм,че майката има хронична лаймска болест и е била много зле.Сега се подържа,има го и в профила й.Много е гадна тая болест

# 647
ПиУенцето и това май трябва да е Нора Недкова. 😂😂😂

# 648
Можем да плашим децата си с нея Joy Ако не слушаш, мамо, ще дойде да те вземе нора караконджула Joy

# 649
Туй ф Монаку ли Kissing HeartAnimal Baby Chick

# 650
Много ми хареса жената на Орлин Горанов,да се чудиш дали наистина е имал нещо с Кристина Димитрова...

# 651
От позната фризьорка, която работи в телевизията знам, че Виктория Петрова не позволява да я гримират,а държи да се гримира сама.
На Виктория Петрова явно този грим й харесва.Виждала съм я в мола,лятото в жегата ,пак си беше с този тежък грим.

# 652
То си и личи. Simple Smile

# 653
  • София
Австралийските пожарникари снимат календар с кученца, за 2020 г.
https://m.youtube.com/watch?v=0cFuc-4R8o8&feature=share

# 654
Да са живи и здрави тези момчета!

# 655
  • София
Виждаше ли се клипа, че през телефона не разбрах?

# 656
Австралийските пожарникари снимат календар с кученца, за 2020 г.
https://m.youtube.com/watch?v=0cFuc-4R8o8&feature=share
Тези вече прекалиха , ще им се невиди. Не ни стигаха те Ами сега и кученца Wink

# 657
Джесика Аиди

Скрит текст:

# 658
Екзотична е, да не е и тя французойка? Да не се доближава до Венсан Касел, че може пак да се разведе.
 Тези пожарникари са някаквк интернационално събрани, пише и на немски на стената. Не ми харесаха този път, чак се страхувам да не съм се разболяла нещо. Simple Smile Scream

# 659
Да родена е във Франция Simple Smile

Скрит текст:
[/img]

Общи условия

Активация на акаунт