Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 855
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 425
В рекламата на Фанта защо казват да се сканира някаква гривна? Етикета ли имат предвид?

# 1 426
Тази игра не съм сигурна дали е пускана - https://www.thevoice.bg/promotions/radio/specheli-vaucher-za-300 … v-s-back-2-school

В Морени съм с 20:0 - приключих с тях
В играта на Сникърс се включих с една бележка, та не знам дали има смисъл да се надявам
В играта на Кит-Кат - също като със Сникърс Laughing
Другаде май не играя в момента
Днес вече се радвам, че свърши играта на КК с ваучерите, тотално ми писна да чета едни и същи въпроси, вече цял месец. Да не говорим за досадните постове на комплексирани тролове…. / аз пък съм милионерка Laughing от 125 профила натрупах няколко хиляди, фръц - фръц, знам печелившите часове - нека ви Laughing /

Много ми харесват наградите на Фанта, днес май ще обикалям да търся промоционални бутилки, надявам се да се включа поне с едно участие.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 10:17 от mimsim

# 1 427
В рекламата на Фанта защо казват да се сканира някаква гривна? Етикета ли имат предвид?

доколкото виждам на картинката под самия етикет, ще има някаква допълнителна лента с надписи - fanta game run явно там ще има нещо за сканиране, и явно на това му викат гривна

# 1 428
Аз исках да пробвам компютърната им игра, ама това май не става с капачка. Ако видя бутилка със специален етикет, ще си взема...

# 1 429
Аз исках да пробвам компютърната им игра, ама това май не става с капачка. Ако видя бутилка със специален етикет, ще си взема...

8.1.Закупете бутилка от участващите опаковки. Под капачката ще откриете: уникален код за MySPARX

пак ще е с код от капачка, но на самата бутилка ще има допълнителна "гривна" обозначаваща, че участва в тази игра

Аз поне така го разбирам

# 1 430
Здравейте, къде пишете ревюта за АЕГ?

# 1 431
Сега зачетох по-подробно правилата - тази игра, която е само с гривна(етикет?), е с награди 35 броя слушалки. Аз изобщо не искам слушалки, но ми беше любопитно да видя какво представлява))

П.п. Не искам и геймърска ваканция във Франция,защото ми се струва, че е награда за по-млади хора. Искам само ретро играта Simple Smile

# 1 432
Ура BlushBlushBlush и  аз с награда от Българска Роза.
Много харесвам продуктите им.

# 1 433
Здравейте, къде пишете ревюта за АЕГ?

Пращат имейл от АЕГ, в който те канят да напишеш ревю в сайта на Технополис (да си оцениш уреда) и след това трябва да им пратиш линк с ревюто, след което отговарят, че до 20 работни дни ще получиш подарък. Wink

# 1 434
Има чадъри по 10 лв.!

# 1 435
transpres какво носят? Не чакам пратка,а ще ми доставят нещо ? (чакам хавлия от баунти ,и кутията от кауфланд)
О сетих се сигурно е от форума ,хладилната чанта!

# 1 436
  • София/Търново
Къде е тоз код на Прингълс. На дъното открих едно голямо нищо, а уж е промоционална опаковка...

# 1 437
Кодът започва с L и е доста дълъг.

# 1 438
Преди малко получих награда от njoy. ☔☕🍂🍁 Много съм доволна. Blush
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 11:28 от ~Carolina~

# 1 439
Пристигна ми поръчката от district с доплащане 🤣

Общи условия

Активация на акаунт