Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 878
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Колата пак се стискат, геймърската екскурзия е за един човек 😆 жалко, заради детето бих се пробвала.
https://konkurs-bg.blogspot.com/2019/09/specheli-gaming-nagradi- … hfLjUqAJ0&m=1

# 1 441
Техните екскурзии са все такива.

# 1 442
Не мога да се справя с Прингълс. Върти и нищо.

# 1 443
# 1 444
Лео Експрес вече разнасят кутиите от Кауфланд.
 Simple Smile

# 1 445
кутията е чудесна и аз чакам ,нещо искат ли насреща

# 1 446
Милка дали изтеглиха куфарите? Някой да е получил смс?

# 1 447
Много хубав подарък от Кауфланд! Браво! Честито на спечелилите! Two Hearts

# 1 448
кутията е чудесна и аз чакам ,нещо искат ли насреща

Не, нищо не искат Simple Smile дори не ме накараха да се подписвам някъде по техните устройства или списъци с адреси Simple Smile

# 1 449
Чуден е подаръка от Кауфланд!Дано този месец и аз спечеля 🤪
Преди няколко часа ми се обадиха от Хипп,че съм една от избраните да получи от тестерите им с масажно олио!Казаха,че от 3-ти октомври ще започнат да ги изпращат със Спиди

# 1 450
Относно играта на Милка за куфарите, имам предчувствието, че Фамилията ги е спечелила всичките. Те са като абонирани за печеливши в игрите на Lidl. Добре, че участвам само с една бележка, че да не се ядосвам.

# 1 451
За толкова спечелени екскурзии им трябват и куфари за цялата рода дето участва с тях Simple Smile

# 1 452
  • sofia
Кока кола като почнат с тия игри за един човек и направо ми се отпива и кола и всичко 😊

# 1 453
  • Сандански
Гледам има хора, които не са си заявили ваучерите от кола и се оплакват... Някои бяха писали как така всичко изчезнало. Еми така става като не се четат правилата!

# 1 454
Момичета, какво става с кода ако поръчката ви е анулирана. Говоря за СД. В понеделник я пусках, разделиха я на две,. Едната приета, другата анулирана. Писах им в чата - отговор бланка "изчакайте 7 дена"
Още ще ви споделя че нямам ни купа, но дъски от предната игра. Звънях и там. Пак стандартни отговори. Да съм чакала.
Мрън, Мрън.
Искам игра с хубава козметика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт