Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 875
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 470
Мерси, ма ко Hug Значи може да си изпробвам късмета. Ще ми трябва куфар за Португалия. JoyGrinning

# 1 471
Има ли още чакащи прословутите бамбукови купи?
За 10 път звъня. Отговарят ми, че проверявали. Питам ги до кога да звъня изобщо да се надявам ли?
Те сягаш се бъзикат с мен " Ами може да звъните когато решите, разговорите са безплатни" WTF!?

# 1 472
И аз чакам купа и дъски,но май вече се отказах не ми се звънни .. 😒

# 1 473
Аз чакам купа и солничка. Предните неща ми ги достави друг куриер в 21ч., правил услуга на своя колега, тъй като живеел в квартала, а колегата бил най-натоварен.

# 1 474
# 1 475
Една игра на NESTEA в инстаграм, не знам дали е споделяна.
Ето правилата: https://www.facebook.com/notes/nestea/%D1%83%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D … 3Jzjgj3BtT1VLUs3o

# 1 476
Получих си днес Powerbank - а от Фенси, много ми харесва, ще ми влезе в употреба. Спечелих и двоен билет за кино от игра на Лейди зон, та утре ще идем с ММ да гледаме филм. Нищо не чакам,участвам само с една бележка в играта на Марс. Чакам нови игри де Grinning

# 1 477
Какво мислите за това? https://espices.net/content/14-%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B0
Не мога да видя къде се публикуват статии и изобщо къде е този блог?... Малко странно ми изглежда.

# 1 478
Чудно ми е откъде ще вземат пари за тези скъпи награди? И на мен ми е странно! Пък и търговска дейност не извършват.

# 1 479
Погледнах току що да видя какво става с играта на Picantina. Първите двама участника допреди няколко дни бяха с по 1100 гласа. Как станаха с по 2500 за 3 дни? Open Mouth  Имам някаква идея де, но това направо е безумие.
От Розали наистина бързо ми доставиха книгата, която спечелих. Ама е една тухла ... 624 страници. Heart Eyes

# 1 480
Очакваше се. Във всяка игра с гласуване се случва така, да се оправят тези от Пикантина.
Няма ли някой да пусне игра с ваучери на Fashion Days? Не мога да обещая, че няма да мрънкаме, ама искам игра с малко по - женски награди. В СД са ми твърде... спортни артикулите Joy Малко женственост и класа ми трябва.

# 1 481
Чуден е подаръка от Кауфланд!Дано този месец и аз спечеля 🤪
Преди няколко часа ми се обадиха от Хипп,че съм една от избраните да получи от тестерите им с масажно олио!Казаха,че от 3-ти октомври ще започнат да ги изпращат със Спиди
И на мен днес ми звъннаха от Хипп. Тъкмо се жалвах на приятелка, че от два месеца нищо не съм печелила 😁

# 1 482
  • София
Какво мислите за това? https://espices.net/content/14-%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B0
Не мога да видя къде се публикуват статии и изобщо къде е този блог?... Малко странно ми изглежда.
Погледнах сайта и ми направи впечатление , че едната награда е PlayStation 5 странното е , че той ще излезне чак 2020г. 😃

# 1 483
Ами то в условията пише, че срокът на играта е до 17.09.2021 г. Сигурно затова.

# 1 484
Да споделя относно Simply Tastly :
Спечелих солници, дъски и купа с прибори в началото на юни.
Получих всичко в края на Август освен дъската.

Обадих се на кока кола, както личи и от коментарите тук - нищо не знаят, нищо не могат или просто не вдигат Simple Smile

В началото на септември получих обаждане от куриерска фирма In Time. "Направени са 3 неуспешни опита за доставка. Желаете ли да върнем пратката на подателя ?"
...
Оказа се, че адреса на една от пратките е сгрешен ( странно, при положение, че са спечелени от един и същи профил ).

Продиктувах им адреса на доставка по телефона, помолих ги да ми се обадят когато са на адреса. Всичко беше точно, получих пратката на следващия ден.

През цялото това време от Кока Кола нито провериха какво се случва, нито ми се обадиха, нито отреагираха по някакъв начин.

Молят съвет е - Обаждате се на най-близкия офис на In Time (най-близкия до адреса, който сте посочили за доставка ). Проверявате по име или телефонен номер дали има пратка за вас. Разбирате се защо не е доставена до момента и най-важното - как да я получите.
Това е начина.

Да чакате Кока Кола да реагират няма смисъл ...

Общи условия

Активация на акаунт