Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 639
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 860
А как се участва за посланник на Нивея? Регистрирана съм преди много време, но не ми е попадала някаква форма за регистрация.Извинявам се ако въпроса е коментиран.

# 1 861
Те точно пускат класирания на регистрирани преди време. И аз тогава се регистрирах, но получих само мостри на кремове и маски против бръчки. Пише за някакви изненади през 2019-та, но тя си заминава. И че първа фаза от кампанията е приключила. Може и да има и втора фаза с регистрации, но кой знае кога...

# 1 862
Имам 1 точка от Лидл, от Варна съм, ако на някой му е удобно и му се занимава за 1 точка, може да я вземе.

# 1 863
Момичета , на който му остава точка - две до заветните 5 за Лидл , отидете в магазин , преди касата попитайте някой с голяма сметка / ориентирайте се по количките с продукти/ и помолете да вземе точката за Вас ,в пиковите часове все някой ще ви даде.Има много свестни хора ,като виждат ,че е за детенце.

# 1 864
На мен ми трябват 2 точки на Лидъл, за Дупница става въпрос! На касите никой не дава, снощи ходих ,всеки си ги взима, хем ме видяха че съм с дете!

# 1 865
Аз имам за подаряване една точка, но съм от Троян. Някой ако има път насам, ще му я подаря.

# 1 866
  • Varna, Bulgaria
До утре ли могат да се вземат играчки от лидъл?

# 1 867
Да,днес ще пробвам и аз за последна 6 играчка, дребен им стана фен голямо гушкане пада.

# 1 868
И на мен ми трябват две точки. Ще напазаруваме и ще ги вземем, но играчки при нас няма... В София в кои магазини има играчки? Simple Smile

# 1 869
  • София
И на мен ми трябват две точки. Ще напазаруваме и ще ги вземем, но играчки при нас няма... В София в кои магазини има играчки? Simple Smile
Вчера на Раковска имаше картоф и чушка.

# 1 870
  • София
В Люлин 5 - в коша имаше оранжево, кафяво и жълто(не ги знам играчките 😆)

# 1 871
  • София

Във вторник имаше играчки в Лидл в Слатина - не знам дали още има.

# 1 872
  • Велико Търново
И аз имам две точки за Търново 🙂

# 1 873
В Ловеч не видях само патладжан , ягода ми извадиха от вътре ,доста любезни са.Ако мога да съм полезна ми пишете.

# 1 874
  • Перник
Игра на Чупа чупс с покупка, която мисля не е споделяна:
https://konkurs-bg.blogspot.com/2019/09/specheli-neseseri-chupa- … ry-birds.html?m=1

Общи условия

Активация на акаунт