Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 637
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 845
Моля някой с фейсбук да сподели какви са правилата !

# 1 846
Боровец си пуснаха играта, ама не знам как се прави меме и гиф, пък и нямам вафла.
https://navafli.bg/?fbclid=IwAR3412i4RXxABNZS9UuDD6LKrcTJFlm_NTs … MmRxIjOQ8_aGuhTFE

# 1 847
Усмивчице,
Скрит текст:
Описание на играта, условия за участие
1.1. Играта се провежда в търговски обекти, които участват в промоционалната активност (Играта) в периода от 16.09.2019 – 28.10.2019 г. включително („Период на играта") на територията на Република България.
1.2. Обектите, които участват в Играта, са посочени в Приложение №1 към настоящите правила.
1.3. Организаторът си запазва правото да прекратява участието на даден обект в Играта или да добавя нови в рамките на Периода на играта.
1.4. В играта могат да участват само дееспособни физически лица, навършили 18 години.
1.5. Служители на Организатора или техни роднини няма право да получава наградите по т.3.4. по-долу.
II. Промяна в Периода на играта
2.1. Организаторът има право да промени (удължи или съкрати) Периода на играта по собствено усмотрение.
2.2. Организаторът обръща внимание, че промоционалните количества могат да се изчерпят в Периода на играта. В този случай Организаторът не носи отговорност и не гарантира, че в рамките на целия Период на играта ще бъде възможно да се получат брандираните чаши с перфо-карта за участие в Играта.
III. Участие и механика
3.1. Участието в играта е обвързано с покупка. В Периода на играта е необходимо да се закупи бутилка White Walker by Johnnie Walker от търговски обект, който участва в Играта.
3.2. Всяка една такава покупка ще носи на всеки участник две брандирани чаши за уиски, които могат да бъдат получени на касата в съответния обект при покупката на бутилката White Walker by Johnnie Walker.
3.3. В кутията с двете брандирани чаши ще е налична специална перфо-карта.
3.4. Специалната перфо-карта ще дава възможност на участниците да спечелят една от следните награди:
- бутилка White Walker by Johnnie Walker (общо 300 бр.);
- екскурзия за двама до Дубровник (общо 3 бр.).
3.5. При откъсване на посочената на перфо-картата част ще се визуализира дали участникът печели някоя от наградите или не. Необходимо е да се запази и касовата бележка от покупката.
3.6. В случай че перфо-картата е печеливша, участникът следва да се свърже с Организатора на посочените по-горе контактни данни.
3.7. За да се получи наградата е необходимо да се представи на Организатора печелившата перфо-карта и касовата бележка. Печелившата перфокарта ще се предаде на Организатора, а касовата бележка ще бъде копирана.
3.8. Освен ако участникът и Организаторът не се договорят за друго – наградата може да се получи в офиса на Организатора на адреса, посочен по-горе или да се изпрати по куриер на адрес на участника в България.
3.8. В случай че в срок до 30 дни от изтичането на Периода на играта, определени награди не бъдат потърсени, съответните участници губят правото си върху тези награди и Организаторът няма задължение да предоставя тези награди.
3.9. В случай че печеливш участник не се яви в офиса на Организатора да получи наградата си или в случай че наградата се изпраща по куриер, печелившият участник не е открит на посочения от него адрес – участникът губи правото си върху тази награда и Организаторът няма задължение да предоставя такива награди.

# 1 848
Хах, и аз точно влязох в сайта на Боровец. Сега да се излагаме и с видеа след играта на Сникърс със снимките. Grinning То gif-а си е няколкосекундно видео
Ето линка, за който го няма:
https://navafli.bg/#borovets-gallery

# 1 849
Хм, някой да ми обясни какво означава това (от играта на Боровец): 14. Не се допуска качването/създаването на Интернет страницата https://www.navafli.bg на видео материали, които:14.2. Носят рекламен характер. В това число са забранени видео материали, съдържащи разпознаваеми етикети, символи, марки, дизайни и др., създаващи асоциации с конкретни стоки и/или услуги, включително тези на Организатора на играта;

Т.е. гифчето не трябва да е с техен продукт, а нещо произволно, но авторско?!

# 1 850

Пристигна кутията от Кауфланд.
Съдържа:
Бебешки крем за лице
Бебешки лосион за тяло
Течен пр-т за пране 250мл
Крем за ръце,интензивна грижа
Персонализирана бебешка хавлийка
Много ми харесва!
Извинявайте, вие от Август или от Юли сте избрани за този подарък?

# 1 851
  • Велико Търново
Днес и аз бях в Кауфланд и си взех мостра капсула и омекотител. В общи линии, на сила ми ги дадоха, ако не бях настоятелна нямаше да ги получа. Още след малко ще въртя капсулата, дано не е зле Simple Smile

# 1 852
  • sofia
А Белия уокър....много тъпо така. 3 карти с екскурзии и мноооого участващи магазини. Те тези екскурзии може и да не се раздадат, ако печелившата карта никой не я купи. Мислех да участвам, но се отказах. Успех на другите.

# 1 853
  • София

Пристигна кутията от Кауфланд.
Съдържа:
Бебешки крем за лице
Бебешки лосион за тяло
Течен пр-т за пране 250мл
Крем за ръце,интензивна грижа
Персонализирана бебешка хавлийка
Много ми харесва!
Извинявайте, вие от Август или от Юли сте избрани за този подарък?

Август

# 1 854
А Белия уокър....много тъпо така. 3 карти с екскурзии и мноооого участващи магазини. Те тези екскурзии може и да не се раздадат, ако печелившата карта никой не я купи. Мислех да участвам, но се отказах. Успех на другите.
И аз се отказах. Така са ме заредили с уиски, че да дам 50-60 лв за това ми идва в повече. Заслужава си само ако всяка карта печели поне още една бутилка Smile

# 1 855
Здравейте, и аз да се оплача от СД! Днес съпруга ми реши да използва ваучера  в магазина в Стара Загора .Беше си  набелязал някакви дискове ,но нямали в наличност 4 и говорил с момичето да направи поръчка за още 3 бр. След 10 мин .му звънят и казват да си избере друго защото нямат на склад:angry: А аз днес ходих в Елитис и си купих Персил. Питам на касата за карти , дадоха ми тесте. Тегля и тя изтрита " Печелиш продукт" давай друга "Печелиш Персил DEEP CLEAN. И ми подават цветоулавящи кърпи Angry Това са наградите , друго нямаме:astonished:

# 1 856
Здравейте, и аз да се оплача от СД! Днес съпруга ми реши да използва ваучера  в магазина в Стара Загора .Беше си  набелязал някакви дискове ,но нямали в наличност 4 и говорил с момичето да направи поръчка за още 3 бр. След 10 мин .му звънят и казват да си избере друго защото нямат на склад:angry: А аз днес ходих в Елитис и си купих Персил. Питам на касата за карти , дадоха ми тесте. Тегля и тя изтрита " Печелиш продукт" давай друга "Печелиш Персил DEEP CLEAN. И ми подават цветоулавящи кърпи Angry Това са наградите , друго нямаме:astonished:
В условията на Персил пише, че на скреч картата е посочен продуктът който печелиш.

# 1 857
# 1 858
  • have faith and be patient ..
Някой да иска 3 точки за Лидл?! 😊

София

Нареждам се за точките от лидл, но съм от варна.. Ако може по еконта? Мерси

# 1 859
  • София
Здравейте, на някой от София случайно да са му останали 2 точки за Лидл? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт