Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 641
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 830
Цвети, ти ли беше поръчала на 15.09.? Ако е така, то днес е деветият ден, а не 12-ти. Броят се работните дни.

# 1 831
Има ли още чакащи награди от Симплито?

# 1 832
На някой дойде ли му хлад.чанта от форума
.  И ние още я чакаме .

# 1 833
  • София

Пристигна кутията от Кауфланд.
Съдържа:
Бебешки крем за лице
Бебешки лосион за тяло
Течен пр-т за пране 250мл
Крем за ръце,интензивна грижа
Персонализирана бебешка хавлийка
Много ми харесва!

# 1 834
И моята везна от Йоткер и форума дойде.

# 1 835
Правилата за участие в играта с покупка на White Walker:
https://web.facebook.com/notes/johnnie-walker/%D0%BE%D0%B1%D1%89 … 2525309807551894/

# 1 836
От Самсунг звънят, за да потвърдят адрес за доставка. В понеделник ще пуснат по куриер хладилните чанти.

# 1 837

Съдържа:
Бебешки крем за лице
Бебешки лосион за тяло
Много ми харесва!

Отдолу под хавлийката или под кремчетата има и бебешки мокри кърпички, аз не ги бях видяла първоначално. Поне в моята имаше. Както и едни талончета за намаление на бебешки бодита и пижамка. Simple Smile

# 1 838
В Била в мол Сердика има промоутъри, награда раница или несесер при покупка на Нутела. А това е моята поръчка от Спорт Депо, термоса дойде ожулен и надраскан...

# 1 839
Едва днес ми попадна брошура на аптеки Софармаси за м. септември 2019 г., в която има обявени няколко промокампании, за всяка от които е посочено, че важи до 30.09.2019 г. или до изчерпване на количествата скреч-карти/награди /т.е. е възможно вече да са изчерпани предвидените количества и да не са активни игрите/:
- При покупка на определени продукти Jamieson - получава се скреч-карта с възможни награди: гифт-карти*100 лв., различни продукти на марката и флашки;
- При покупка на продукт Uriage Age Protect - получава се козметичен несесер /до изчерпване на наградите/;
- При покупка на продукт Jowae на ст-ст над 50 лв. - получава се комплимент - 1 бр. мини хидратиращ спрей за лице 50 мл. - важи и за покупки онлайн;
- При покупка на продукти Skincode - играта е с регистриране на касови бележки на сайта skincode.bg с разиграване на томболи с награди - различни продукти на марката, но изисква натрупване на суми за закупени продукти Skincode за мин. 150 лв. /тази лоялна програма е до 31.12.2019 г./;
- При покупка на продукт/и Florame - възможност за спечелване на йога килимче и различни продукти на марката;
- При покупка на продукти Nivea на ст-ст над 10 лв. - получава се скреч-карта и може да се спечели комплимент - несесер;
- При покупка на реминализираща паста за зъби ApaCare 75 ml - получава се скреч-карта и може да се спечели четка за зъби за възрастен/дете;
- Превръзките EveryDay 18 бр. - в комплект с метална кутийка /цена - 3.99 лв./;

# 1 840
  • София
ПОДАРЕНО!
Някой да иска 3 точки за Лидл?! 😊

София

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 10:59 от Earth80

# 1 841
Има ли игра с Кит Кат в момента?

# 1 842
  • София

Съдържа:
Бебешки крем за лице
Бебешки лосион за тяло
Много ми харесва!

Отдолу под хавлийката или под кремчетата има и бебешки мокри кърпички, аз не ги бях видяла първоначално. Поне в моята имаше. Както и едни талончета за намаление на бебешки бодита и пижамка. Simple Smile

Благодаря ти! Simple Smile
Сега като извадих нещата от кутията,намерих 1 мокри кърпички.
Поне при мен талончета нямаше.

# 1 843
# 1 844
Милка не трябва  ли вече да обявят печелившите от втория етап?

Общи условия

Активация на акаунт