Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 471
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 60
Oт 25 кода в спаркса 7 по 5 лева

# 61
Късметлийски  месец.Туко що спечелих слушалки от морени.

# 62
В Лили този месец има доста игри. При покупка на первол, на нивея и на Жилет.
В нашето Лили, в гр. Габрово никога нямат скреч карти. Имам горчив опит с Палете и Фа. Иначе имам желание, често купувам от тези марки.
Момичета като ви чета и аз започнах да хвърлям по едно око на кошчетата за отпадъци за капачки КК. Обаче не мога да се престраша, все са на оживени места и ми е неудобно. По време на валежа на ваучери нямах кодове и съм със скромните 20 лева- 4x5 лв.

# 63
  • София
За колко време идват поръчките от Спорт Депо?

# 64
За Пловдив на следващия ден

# 65
Честита нова тема /както винаги прекрасна/, късметлийски месец от мен
За Пловдив на следващия ден
За Пловдив - преди като съм поръчвала - до 1 -2 дни идват. Сега като поръчах, чаках 1 седмица - имат много поръчки в момента, отделно, ако някой от продуктите трябва да се чака от друг град....

добре че писахте, значи сега чакам тегленето на баунти Laughing и спаркса. Май не участвам в момента другаде

# 66

Няма конкретен срок.

Може за ден, може и за седмица.

# 67
Кога мина крайният срок на „Спечели с Верея” ? Май съм малко назад с материала ...Head Band

# 68
  • София
Благодаря за темата!
Верея беше до 25.08.

# 69
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Днес 7 на 0 за Спаркс...Вече ще ги събирам за по добри дни.

# 70
В Лили този месец има доста игри. При покупка на первол, на нивея и на Жилет.
В нашето Лили, в гр. Габрово никога нямат скреч карти. Имам горчив опит с Палете и Фа. Иначе имам желание, често купувам от тези марки.
Момичета като ви чета и аз започнах да хвърлям по едно око на кошчетата за отпадъци за капачки КК. Обаче не мога да се престраша, все са на оживени места и ми е неудобно. По време на валежа на ваучери нямах кодове и съм със скромните 20 лева- 4x5 лв.

Само первола е със скреч карти. Нивея и Жилет са с регистрация на касова бележка. По спомен нивея е за покупка на 10 лв. А Жилет на 30 лева.

# 71
Днес 7 на 0 за Спаркс...Вече ще ги събирам за по добри дни.
Вчера от 18 печеля 3,днес от 6-1.Значи шанса за печалба е към 16% .
В Националната лотария се знае всяка игра колко процента е шанса предварително зададен.

# 72
До кога е играта на кола с капачките за ваучерите,че не мога да я намеря?
https://www.coca-cola.bg/oficialni-pravila-na-igri-i-promocii/of … a-orange-i-sprite

# 73
При над 9300 спечелили в MySparx може би ваучерите са на привършване за това почна толкова малко да дава тези дни.

# 74
Награди на ВЕРЕЯ могат да се вземат до 10.09, ако има налични. Друг е въпросът, че вече почти няма продукти с точки. Но ако сте събрали точките, потърсете къде има останали награди

Общи условия

Активация на акаунт