Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 580
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 90
Този списък с печеливши на ваучери от Дистрикт само на заявените ваучери ли е или на всички?

На друго място могат ли да се харчат ваучерите или само там?

На тези натиснали вземи сега.

Магазините са Спорт Депо и Дистрикт. Онлайн и на място.

Може би няма да има пак валеж. Доста са раздадени, а има и хора които имат натрупани, а не са ги заявили още.

# 91
  • Сливен
Реших да се включа в играта на Персил.Закупих препарат в събота-нямаха скреч карти,днес пак отивам-отново нямат.Трябваше предварително да попитам дали имат ,както някой беше написал тук.. Simple Smile

# 92
  • София
Реших да се включа в играта на Персил.Закупих препарат в събота-нямаха скреч карти,днес пак отивам-отново нямат.Трябваше предварително да попитам дали имат ,както някой беше написал тук.. Simple Smile
Защо не се обадиш на телефона, който е посочен в правилата? Нали имаше там телефон на един господин, ако има въпроси за моментните награди...

# 93
  • Сливен
Защо не се обадиш на телефона, който е посочен в правилата? Нали имаше там телефон на един господин, ако има въпроси за моментните награди...
В събота писах на посоченият e-mail адрес.Реших да изчакам до днес.Ако няма отговор,ще се обадя.Самите продавачки не знаеха,че трябва да има скреч карти.Представителите само са залепили плаката и  са си тръгнали. Simple Smile

# 94
В магазинчето срещу нас жената ми събрала 10-ина капачки,опитах с 3,но нищо не даде. Ще изчакам и аз.
Кога теглеха Баунти?
Друго не чакам и не участвам.
Дано пуснат някоя интересна игра.

# 95
В Спаркса са пуснали нови награди,раници🎒Повече ми харесват от предишните.
Късмет и много наградки за всички!!!🎁🎁🎁

# 96
  • Вестерос
Днес пробвах в спаркс с намерена, сори беше.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 15:04 от Не се сърди, човече

# 97
  • София
Някоя мила сладурка може ли да ми помогне с бележка от Лидл от август Simple Smile Изхвърлих ги, а съм спечелила 20 лв. за мнение за Лидл Wink Предварително благодаря за жеста Heart

# 98
Игра на Виваком:
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/promocii/mob … dini-vivacom-2019

В Инстаграм може да се гласува за #кодоранжево.

Относно наградите на Кока Кола ще кажа само, че всеки сезон карам с по 1 - 2 чифта обувки, не мога да си позволя повече. Благодарение на играта си купих повечко обувки, макар и евтини и не маркови. Като дете в сладкарница бях. Не знам как бих реагирала ако имах достъп до стотици капачки, защото реално не ми трябват толкова ваучери, освен ако не искам скъпи фитнес уреди. Позволих си да осъдя само поведението на една съфорумка, но тя е дебелокожа, не се впечатлява лесно. Grinning

# 99
Нова игра на Лидъл, за плюшена играчка.

https://www.digitalsbg.com/ogtoys/public/

# 100
Днес три капачки и трите - сори. Оставам си с 30 лв. Мрън мрън Simple Smile Бурканите на Милка чакаме днес, а дроновете на Мура на 12 септември.

# 101
Някоя мила сладурка може ли да ми помогне с бележка от Лидл от август Simple Smile Изхвърлих ги, а съм спечелила 20 лв. за мнение за Лидл Wink Предварително благодаря за жеста Heart
Имам. Снимка ли ти трябва или да я пращам по пощата?

# 102
От 14 кода току що - 3 по 5 лева

# 103
Много грозни тия играчки от Лидъл как не им омръзна да раздават боклуци добре че децата порастнаха и вече не са им интересни.
Руска Пенева спечелила за малкия Мирославчо раница за първия учебен ден от аптеки Медея..чакаме да видим сега колко от ваучерите от играта на Лидъл ще отидат при това любимо семейсто.

# 104
Писах ти л.с.
Снимка мога веднага да ти пратя, а самата бележка -по пощата.

Общи условия

Активация на акаунт