Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 835
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 545
Зададох въпрос на Espices коя ТА организира екскурзиите, които са обявили като награди - отговориха ми, че е тази: https://usitcolours.bg/?fbclid=IwAR0HK3uUTBLlYyg7LWM2ySOJ5DX93wT … _EyluOd30doG-zvb0
Изглежда редовна (не като онази на Лидл), само дето не знам да има офис в Плевен. Може би все пак ще се включа в играта им. Само се чудя, ако спечеля и наградата може да се използва само в София, какъв е смисълът... Е, мога да я дам на някой роднина (имам роднини, които живеят там), стига да се преотстъпва...
Припомням играта: https://espices.net/content/14-%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B0

# 1 546
Тази игра продължава до 17.09.2021 Dizzy Face няма да участвам. Юзит мисля са добра агенция

# 1 547
  • Сандански
Това, че са отговорили, че дадена агенция е ТА... не означава, че е истинска... Кой ще даде толкова големи награди... Самият сайт изглежда нереален...

# 1 548
Уж всеки месец ще раздават награди - още на 17-ти, другия месец ще се разбере дали са сериозни. Дайте да пробваме, че ще ми е самотно без познати на сайта Wink

# 1 549
  • Сандански
Ами надали е трудно да си измислиш имена за печеливши... Simple Smile

# 1 550
Уж всеки месец ще раздават награди - още на 17-ти, другия месец ще се разбере дали са сериозни. Дайте да пробваме, че ще ми е самотно без познати на сайта Wink
Ще пробвам да ти правя компания. Hug Трябва да прочета пак правилата, че отгоре отгоре ги прехвърлих.

# 1 551
Доколкото схванах, трябва да се изпълнят 2 от изброените условия, за да се участва в месечната томбола. За мен това ще са 2 рецепти и 2 статии, само че в момента съм заета и ще видим кога ще станат...

# 1 552
Вече за трети път ми дават анкета в толк онлайн панела и я прекъсват по  средата без  да ми дават точки или още в началото

# 1 553
Вече за трети път ми дават анкета в толк онлайн панела и я прекъсват по  средата без  да ми дават точки или още в началото

При мен два пъти ми ги прекъсна още в началото. Повече от месец вече не съм взимала точки от тях.

# 1 554
Преди два дни попълних анкета и не са ми начислили точки , направо се излагат. Ще си заявя ваучер и спирам с тях.

# 1 555
В събота с ММ изхарчихме двата ваучера в Спорт депо. Нещата, които бяхме харесали в сайта ги имаше и в магазина, а аз се притеснявах,че няма да има избор и номера, но не беше така.

# 1 556
Аз дадох последните ваучери (за 15 лв) на баща ми, който си поръча една шапка. Първо мислех да си търся нещо в София с тях, но се отказах.

# 1 557
  • Под гъбата
Последни новини от драмата ми със слушалките на Морени. Получих ги вчера, след като писах на този имейл emal@mateadvertising.bg, който ми беше даден за връзка от Монделийз.
Реагираха много бързо, за по-малко от седмица ми ги доставиха. Искаха ми просто промоционални опаковки, без да сравняват кодовете. Явно е станало масово разминаване и са наясно какво ще последва.
Писах до КЗП, че наградата е получена. Не се сещам какво друго мога да направя в случая.
Благодаря на всички тук за съдействието и че споделихте играта 🤗
Аз още чакам за слушалките им, но не са изтекли 45 дни от спечелването на наградата. При вас бяха ли, минали?

# 1 558
Кауфланд раздават безплатни мостри на Семана и Савекс:
https://m.facebook.com/SavexBulgaria/photos/a.1577028705884235/2 … e=3&source=48

# 1 559
И аз чакам да получа ваучера 60лв, не съм го заявявала да видим.....
Не мога да намеря магазин за швепс, много ме е яд Sad
Звъннах на нац. номер на кока кола..не можели да ми помогнат Sad

Общи условия

Активация на акаунт