Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 813
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Велико Търново
Играта с десерти баунти свърши.

# 1 576
  • София/Търново
От коя аптека може да се пита за Виши?

# 1 577
Сейба, Субра, Медея, Софармаси, Ремедиум. По-напред в темата мисля, че имаше линк.

# 1 578
В играта на Сникърс участва и Баунти, не се е объркала, но трябва да е над 1 лв покупката. Ето линк:
https://promosnickers.com/

# 1 579
  • Пловдив
Може ли някой да ми даде линк към играта с десерти Bounty, не смятах да играя, но синът ми си купил и ми носи касова бележка.
https://promosnickers.com/
 Това е новата игра. Трябва ти и опаковката за снимка.Успех.
П.С: Сумата е с натрупване, затова може и по-малко от 1 лв да е цената.

# 1 580
Не може с по-малко от 1 лв.

# 1 581
На мен ми прие бележка за 85 ст. - пробвах, след като прочетох тук, че други са регистрирали такива за под 1 лв.

# 1 582
Сейба, Субра, Медея, Софармаси, Ремедиум. По-напред в темата мисля, че имаше линк.

В Ремедиум не дават (или персонала си ги взима за тях) Joy
Били свършили вече. Как ще са свършили като кампанията беше обявена в петък Joy Ходих в тази на Витошка, на Графа и в Студентски град (навсякъде казаха “о не нямаме, свършиха).
Персоналът е много кофти. Аз като цяло избягвам тази верига.

# 1 583
С играта на Пикантина какво става,сайта с играта не е активен

# 1 584
Трябваше вчера да са обявили печеливш. Или прекратиха играта и няма да има печеливш, или проверяват гласувалите. Кой знае... Те много станаха тарикатите там. Grinning

# 1 585
Първо махнаха броя на гласовете, после махнаха снимките и изписаха "Играта приключи, очаквайте обявяването на печелившите", а сега въобще изчезна страницата. И на мен ми е интересно кой ще спечели. Grinning Някъде четох из публикациите на възмутения чичо, че от Пикантина казали, че щели да проверяват гласовете. Каквото и да направят, играта им тотално се компрометира. Да им е за урок, че у нас игри с гласове са най-порочните.

# 1 586
  • Вестерос
Оплачете се от аптеката на виши във фб. Правят проверка  и пишат след това. При нас във Варна има и в Санита , и в Марешки.

# 1 587
С Пикантина е поредния абсурд. При всяка игра с гласове е така. Забелязали сте, че винаги печелят десетина човека, които са намерили начин да заобикалят правилата. Въпреки докладването, играта печели този, който има най-много харесвания. На организаторите им е все едно - дават наградата и приключват.

# 1 588
  • при късмета
Не знам дали е пускана тази игра, сега попаднах на нея
https://tiger.tymbark.bg/

# 1 589
  • София
Наистина ли тук има толкова болни мозъци?! 🤔 В смисъл, за какъв е тоя зор кой колко е спечелил, освен че от 2855 км личи, че е съшито с бели конци.
Между другото първо реших, че толкова са изхарчени за кола. После по коментарите зацепих, че това е "печалбата" от Спаркс-а🤣🤣🤣
Със СД се разбрахме идеално и днес чакаме велосипедите. Дъжд-не дъжд, след градината децата ще ги подкарат. Не знам от колко време играя в Спаркса, но това е първата смислена печалба, която имам... Изобщо в нещо. Преди това Спаркса черпи една пица🍕 Толкоз

Общи условия

Активация на акаунт