Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 774
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 650
  • при късмета
От Спорт Депо днес само ми копират части от общите условия, как се следят статусите на поръчките, че поръчките могат да идват на части, до два дни от приключване на поръчката ще пристигне пратката. И не отговарят на същественото защо за поръчка от 06.09 е изпратен един артикул, а с другите три какво се случи не ми отговориха - само ми copy-paste по -горните отговори. За друга поръчка в четвърък видях че вече пише приключена, но на самия артикул няма товарителница да го проследя, попитах ги какво се случва след като са минали два дни, а няма нищо- предадено е на колега за справка и дотук. Утре пак ще им пиша и само да ми отговорят че са натоварени или нещо от сорта ще ги питам как преди въпреки че приемаха онлайн поръчки по-бързо изпращаха, а сега от седмица с ваучери се пазарува само в магазини нищо не изпълняват. Явно поръчките ми отлежават на някои на бюрото. Направи ми впечатление че като ги питам неящо където не им изнасят въобще не отговарят, а когато преценят и копират стандарния отговор.  При мен въпреки че писах няколко пъти неминава номера с притеснението, но няма да ги оставя и ще продължа да настоявам да се изпълни поръчката която заявих.
В сайта на КЗП, при подаване на онлан жалба, в графата "Конкретизирайте какво съдействие искате от страна на КЗП" има опция "Доставка на стоката". Явно и за голямо закъснение може да пуснеш поне сигнал, ако не жалба. Обаче какво могат да ти осигурят не знам. Вероятно за теб нищо, освен да ти доставят платените продукти, а за тях - глоба. Само предполагам. А имайки предвид, че и на КЗП срока за отговор е месец, то все ще дойдат, ама не ти пречи да ги пришпориш

# 1 651
  • София
ЧЕЗ имат игра във Фейсбук:
https://www.facebook.com/cezelectrobg/

Не съм фен на игри със споделяне, но който иска, може да се пробва.

# 1 652
Вчера и аз писах в чата на Спортдепо, отговориха ми абсолютно същото като на вас. Копираха ми общите условия и след това ни вопъл ни стон. Сега ще проверя имейла си. Поръчах на мм един екип за 80лв, много хубав точно за зимата, намален от 140лв, направо ще ме е яд ,ако го откажат.

# 1 653
  • Елхово
Пратките ми от СД сравнително бързо дойдоха, само от едната остана един продукт, който не беше пратен! Вчера направих поръчка без ваучер и снощи вече ми изписа, че двете поръчки стара и нова са експедирани!

# 1 654
Тези, които останахте с ваучери и нямате офлайн магазин в града ви, защо не помолите помолите някой да ви купи желаното нещо и да ви го изпрати примерно?! Не е ли опция?

# 1 655
  • у нас
Тези, които останахте с ваучери и нямате офлайн магазин в града ви, защо не помолите помолите някой да ви купи желаното нещо и да ви го изпрати примерно?! Не е ли опция?

Няма гаранция дали ще го има в магазина, дори и да изписва системата им, че има еди колко си бройки в този магазин. На нас ни се случи точно това. Има няколко броя от това, което търсим. Чакахме много, нищо не намериха, а обърнаха склада няколко пъти. Оттам звъняха на другия магазин в града /за СД става дума/. И там същата работа - има бройки по система, но реално ги няма в магазина.
Затова поръчах онлайн. Всичко пристигна много бързо. Е, разбира се, разделена беше поръчката. Само последната я пренасочих към офис, който е до нас, и куриерът ми начисли 4 лв доставка, без да ме предупреди. Не стига, че имах и да доплащам, а и за 10 крачки още 4 лв. Но говорих с централата, оттам направиха проверка, нали записват разговорите. И доставката падна, защото куриерът не ме беше информирал за това.

# 1 656
# 1 657
  • София
Няма гаранция, че ще го има нещото, но друг начин да се похарчи ваучер в СД вече няма. Така че това е единствения начин.

# 1 658
Конкурс за деца: Обичам да ходя на училище, защото... Стихче или есе по темата напиши и хубава раница спечели!
http://www.az-deteto.bg/obitcham-da-hodya-na-utchilishte,-zashto … i/19379/view.html

# 1 659
Срока за връщане на артикул онлайн или в магазин е 14 дни, а не 7 . Артикула може и в магазин да бъде върнат, също по закон Simple Smile

# 1 660
Срока за връщане на артикул онлайн или в магазин е 14 дни, а не 7 . Артикула може и в магазин да бъде върнат, също по закон Simple Smile

Стига обаче да е политика на магазина, защото примерно НМ нямаха такава опция последно като поръчвах онлайн.

# 1 661
А не може ли да се поръча до магазин и от там някой да го вземе и плати на място. После само доставката да се оправи.

# 1 662
Може, стига да има магазин в съответния град. Чичо Пешо от Долно Маждибурчене дето няма магазин на село няма как да използва тази опция.

# 1 663
  • София
Ваучера трябва ли да е на хартия или може и електронно да се изпрати?

# 1 664
Така де, но аз например имам близо магазин. Поръчва си чичо ти Пешо, аз му взимам пратката и му я изпращам с куриер до Долно Маждибурчене.

Ваучера трябва ли да е на хартия или може и електронно да се изпрати?

Моя го сканираха от телефона.

Общи условия

Активация на акаунт