Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 626
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 875
  • have faith and be patient ..
МОМИЧЕТА , регистрирвам 5 опаковки на морени , изписа ми "не печелиш " .. хвърлям ли ги или участвам още някъде за нещо ?

# 1 876
В Лидл на Сточна гара  в София има картофчо и чушката, а на касата са много любезни и ако не ти достигат една-две точки и ти дават, за да вземеш играчката 👍

# 1 877
Благодаря за играта, харесва ни филма, но сега ще падне едно търсене на обектииииии 😄😂😄

Игра на Чупа чупс с покупка, която мисля не е споделяна:
https://konkurs-bg.blogspot.com/2019/09/specheli-neseseri-chupa- … ry-birds.html?m=1

# 1 878
МОМИЧЕТА , регистрирвам 5 опаковки на морени , изписа ми "не печелиш " .. хвърлям ли ги или участвам още някъде за нещо ?

Ако регистрираш още 5 имаш шанс за полароид, но имай предвид, че играта е до 30-ти. И ако спечелиш трябва да си пазиш опаковките.

# 1 879
Някой ако минава през Кърджали и иска 3 точки на лидл да пише,в града са свършили и не ми вършат работа вече.

# 1 880
Ще помоля за 2 точки на Лидл за Русе! Малкия искаше се сети към края на играта да иска плюшковци. Иска патладжана и ягодата и накрая каквото е останало по магазините. Ще сме ви благодарни ако някой се отзове!🙂

# 1 881
  • оттам, откъдето започва България
Моля ви, споделете къде е формата за контакти на Кока-Кола, в която пишете относно играта им в Спаркс (става въпрос за тази, която приключи на 19.09. и на която промениха условията на 17.09.)

ПП Може и да е писано, но съм пропуснала.

# 1 882
Моля ви, споделете къде е формата за контакти на Кока-Кола, в която пишете относно играта им в Спаркс (става въпрос за тази, която приключи на 19.09. и на която промениха условията на 17.09.)

ПП Може и да е писано, но съм пропуснала.
Влез на "ПОМОЩ"

# 1 883
От таблет: профил-настройки-помощ. Най-долу има: Пиши тук.

# 1 884
Здравейте,
Включвам се и аз да се похваля с мостри от Семана и Савекс и Vichy Simple Smile

От Кауфланд Шумен на бул.Симеон Велики са, учтиви бяха служителите и на двете места.

Останах си само със снимката от Своге /скреч картаа за шоколад не беше печеливша Simple Smile/. Повече информация тук: https://www.svogeshokoladi.bg/promo/tour.

Ако има други от Шумен моля да споделят в кои магазини има скреч карти на Швепс.

# 1 885
В Кауфланд в Пловдив, като попитах за мостри ме гледаха като извънземно.
Иначе си взех мостра на Виши с колаген, ползвам я, много ми харесва, мисля да си купя крема с отстъпката.

# 1 886
От Кк имам ваучер не си харесах нищо,може да се разберем пишете ми.

# 1 887
Докога дават мострите на Савекс?

От днес има бонус 5 лв за ново регистрирани клиенти на Палмсбет през линк на фб

# 1 888
Някой да знае кога теглят томболата от MySparx за пътуването до Франция? Имам 56 кода и се чудя какво да правя.

# 1 889
  • оттам, откъдето започва България
Докога дават мострите на Савекс?

До 13.10.2019 г. или до изчерпване на количествата.

Общи условия

Активация на акаунт