Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 634
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 905
За ваучера не знам къде може да се ползва,но иска нова регистрация,може и същите данни от предната игра,но на ново се регвате.

# 1 906
И самия продукт трябва да се снима?
В една снимка касов бон + продукта?

"Да регистрира фискалните касови бележки, съдържащи информация за вида на стоката(Snickers, Twix, M&M's, Mars,Bounty или Maltesers)и стойността на покупката, на сайта https://promosnickers.com, като качи снимка, съдържаща касовите бележки и закупения продукт..."

# 1 907
Да,точно така.

# 1 908
Искат и продукта от Сникърс. Аз не бях прочела и не ми я одобриха, та добре, че не ги бяхме изяли още и снимах пак. 😆

# 1 909
Часовника тиктака, месеца изтича и аз се сетих да участвам в играта на Кауфланд за Мюнхен. Потърсих преди малко бележките и се оказа, че съм ги хвърлила. Satisfied
Понякога така ме е яд... Вече като се върна от пазар ще ги надписвам някак, че са за игри, да не заминават в кофата, че и друг път ми се е случвало специално да купя нещо за игри и бележките да съм ги хвърлила.

# 1 910
  • Варна
Днес във Варна, бившия "Пикадили" център, нямаше никакви играчки, жената ми каза да звъня на клиентско обслужване. Някой знае ли им телофона?

Иначе имам точки за даване, трябва ми само патладжана, а имам доста точки.

# 1 911
Часовника тиктака, месеца изтича и аз се сетих да участвам в играта на Кауфланд за Мюнхен. Потърсих преди малко бележките и се оказа, че съм ги хвърлила. Satisfied
Понякога така ме е яд... Вече като се върна от пазар ще ги надписвам някак, че са за игри, да не заминават в кофата, че и друг път ми се е случвало специално да купя нещо за игри и бележките да съм ги хвърлила.
Вземи си някаква кутия и си събирай бележките там. Като свърши месеца ги преглеждай и ненужните ги хвърляй. Така няма да пропускаш игра , евентуално! Simple Smile Simple Smile

# 1 912
Днес във Варна, бившия "Пикадили" център, нямаше никакви играчки, жената ми каза да звъня на клиентско обслужване. Някой знае ли им телофона?

Иначе имам точки за даване, трябва ми само патладжана, а имам доста точки.
На касовия бон най отдолу пише телефона за  връзка с клиентско обслужване. Не винаги обаче имат актуална информация. 080014141

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 23:58 от validaa

# 1 913
Аз бележките си ги държа в един джоб за документи и от време на време ги преглеждам и каквото не ми трябва го хвърлям, но се случва някои бележки да ги изхвърлям още след пазар като си казвам, че няма за какво да ги пазя.
Иначе и мъжа ми одеве ми вика да пазим бележките поне месец, а аз бързам да хвърлям. Не ми се трупат боклуци. Smile

# 1 914
Подарявам код за един филм в Ракутен от играта на Фюзтий. Валиден е до днес.

# 1 915
https://promo.nestle.bg/archive/shokoladovi-i-zaharni-produkti/lyatna-magiya

Има печеливши, мен ме няма Simple Smile

И на Милка има печеливши, а там е време да теглят новите Simple Smile

# 1 916
Томболата  в Бриколаж за онлайн покупка важи ли за вземане от място?
В Томболатаучастват и Участницинаправили покупка през онлайн магазина и взели продукта си от физически магазин (Click&Collect).  Peace

# 1 917
  • при късмета
https://promo.nestle.bg/archive/shokoladovi-i-zaharni-produkti/lyatna-magiya

Има печеливши, мен ме няма Simple Smile

И на Милка има печеливши, а там е време да теглят новите Simple Smile
Тези печеливши отдавна ги публикуваха, това не е последната игра

Бележки държа в една твърда папка от дебитна карта, хем са на тъмно да не избледняват, хем са на едно място. Стои ми на бюрото. Опаковки държа в една кутия. Станало е механично. Разчиствам от време на време, обичайно чакам повече от нужното време, но се случва и за карък да съм избързала

# 1 918
разменям код на морени за код на кока кола

# 1 919
  • Велико Търново
Някой ако иска код на Морени, нека ми пише.
ДАДЕН!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 10:59 от dannyny

Общи условия

Активация на акаунт