Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 10 / Септември 2019

• 242 435
  • 4 489
  •   1
Отговори
# 90
Тони нали каза, че това от Чио не е спонсорирано?
Скрит текст:

# 91
А гледахте ли клипчето от фен срещата където са се събрали влогърките на хапване и пийване и в края на видеото една от тях така отегчено надига бутилката. Хахаха

Повече от ясно е, че всичките са пренавити и  лицемерни от-до...Но се правят,че им е много забавно и се радват на децата ..Честно,  ако аз съм влогърка на 30 години, и отида на такава фен среща, ще се скрия и ще се гръмна..Та над 90 процента от аудиторията им е деца, очевидно ...Това е страшно депресиращо и демотивиращо,според мен ...Дори се изумявам,че деца гледат Пепе...Не разбирам, какво намират в нейните видеа...
Разбирам да има голям наплив на деца фенове на Изабел, Емил, Никол, Гери Петкова...но да си на 26+ и да се радваш че  дечковци са ти фен база, е равносилно на дебилност...

Мисля, че и ние като бяхме по-малки следяхме и четяхме за по-известни и по-големи от нас. Мисля, че всички тийнове искат просто да бъдат като някой по-голям и "по-готин"

# 92
Скрит текст:
Всичко им е спонсорирано има за Джош, за сестри, за братя, за котките и зайците дори.

# 93
Гергана не е виновна,че са й криви зъбите. Никой не избира как да се роди! Ама защо при положение,че имаш пари за маркови парцали,не си оправиш усмивката. Излъчването й тотално ще се промени,но явно е по-важно да се фука пред непознати тийнеджъри.
Виновна е! Защото парадира с глупави покупки на скъпи марки, а самата тя е за ремонт в устата.
След като е решила да се показва по телевизора ще вземе мерки, показването да е приятно за окото и ухото. Едно, че визуално устата й е крива от кривите зъби, друго че има говорни нарушения от същите тия кръви зъби. Нещо, което й пречи може да се поправи и то успешно и да е красиво, вместо да дава пари за скъпи парцали, което всъщност аз не вярвам, по-скоро ми се струва, че е като Мара Лондонска и тя.

# 94
Скрит текст:
Всичко им е спонсорирано има за Джош, за сестри, за братя, за котките и зайците дори.
Joy Joy Joy

# 95
  • Някъде там
За мен децата не гледат видеата подробно,пускат и спират.
Основно я следят по социалните мрежи,където това което пускат е точно като за тях. 

# 96
Не знам дали сте обсъждали това но относно рекламите:
преди време имах спор с една българска блогърка относно липсата на информация относно това дали продукта е PR подарък и т.н ще добавя скрийншотове.
Скрит текст:

Понеже съм свикнала Inthefrow(блогър/влогър от Великобритания) да е абсолютно прозрачна когато стане сума за подарено/спонсорирано. Дори шеговито отбелязваше по едно време под постовете си, че годежният ѝ пръстен е подарен от годеника и. И понеже сме на тази тема. Прилагам и няколко снимки на красивите сватбени рокли на Inthefrow Simple Smile Самата Виктория е страшен сладур, много ми харесва като човек.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 13:20 от bg_MAMA_Fan233

# 97
За мен децата не гледат видеата подробно,пускат и спират.
Основно я следят по социалните мрежи,където това което пускат е точно като за тях.  

Да, и аз мисля, че основно й се радват на розовите снимки и бумерангите.

А за Фичо - още от началото не смятам, че са се разделили шумно и драматично, както обикновено тук сме свикнали.
По-скоро той просто си е хванал самолета и си е дал почивка, както беше предния път.
Затова и не е странно, че си харесват снимки и коментират.
А и не изключвам възможността той да се върне по някое време.
Но на Антоанета си й личи, че го изживява тежко, колкото и да се чекне на бумеранг.

П.П. тези неща с рекламите тук не са регулирани, така че дали някой ще обяви, че постът му е платен /под каквата и да е форма/ е въпрос на добра воля.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 13:12 от Вαнилия*

# 98
Гергана не е виновна,че са й криви зъбите. Никой не избира как да се роди! Ама защо при положение,че имаш пари за маркови парцали,не си оправиш усмивката. Излъчването й тотално ще се промени,но явно е по-важно да се фука пред непознати тийнеджъри.
Виновна е! Защото парадира с глупави покупки на скъпи марки, а самата тя е за ремонт в устата.
След като е решила да се показва по телевизора ще вземе мерки, показването да е приятно за окото и ухото. Едно, че визуално устата й е крива от кривите зъби, друго че има говорни нарушения от същите тия кръви зъби. Нещо, което й пречи може да се поправи и то успешно и да е красиво, вместо да дава пари за скъпи парцали, което всъщност аз не вярвам, по-скоро ми се струва, че е като Мара Лондонска и тя.
По принцип, ми е неприятно да коментирам външността на някого, аз не съм перфектна все пак :/ ...Но наистина не разбирам Гергана..Толкова пари за Dior,  Guess , Moschino , Ralph Lauren , Tommy Hilfiger , беше си взела и една чанта на Ted Baker  се сещам за 500 лева, а не се сеща да отдели пари  за външността си ...Странно е..Просто се вижда една голяма контрастност ... Има нещо в нея,което ме потиска и вече не я гледам...Но може и така да се харесва,кой знае...В крайна сметка това е неин избор..

# 99
Moже би видеото на Антоанет Попова не е спонсорирано от Чио, но постът в инстаграм е. Затова и във видеото спомена, че не е спонсорирано и че нещата са ѝ пратени. Според мен няма нужда да казва във видеото - "Обаче пък ми платиха за пост в инстаграм", след като така или иначе си го отбелязва с #ad под поста.

# 100
Забелязах, че на Пепе всички коментари под видеата са заключени, това винаги ли е било така или отскоро неудобните въпроси ѝ идват в повече. Следя я от месец и то само в инстаграм - не съм ѝ гледала видеата, ако трябва да съм честна до днес.

# 101
Понеже съм виждала на живо в неформална обстановка Гергана и беше много семпло облечена, та все си мисля, че този контраст с облеклото по снимките е от дадени точно за реклама дрешки, чанти и аксесоари от марките, без да си ги купува тя самата.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 16:26 от passionbiojuniper

# 102
Мисля че ютуб заключва коментарите когато в клиповете има лица под 18 г

# 103
Там, където работи и дават да ги използва за снимка, прави и реклама на магазина/аутлет/ и на отделните марки.

# 104
Това беше временно уж, но така и си остана.

Тъкмо щях да питам наистина ли тази Гергана си купува нещата реално, защото на мен въобще не ми изглежда така от малкото, което съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт