Професионални серии за коса 128

• 58 871
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
  Ох да му се не види писах писах на телефона и накрая всичко се изтри  #2gunfire и хайде сега от начало Mr. Green

След ДПШ може да се сложи абсолютно всичко. Това е своеобразен рестарт на косъма той е гол без натрупвания и е способен да поеме доста кит  Laughing. Направо слагай балсама на Шу-разкошен е,а ако косата е суховата смотай под шапка за баня косата и загрей със сешоара да се стопли. Така ще си направиш бърза терапия. Изплакни със студена вода колкото можеш да търпиш и ела ни кажи как са нещата  Laughing Hug.

Наши филър си ги слагам като терапия. Мия или с ДПШ на ШУ/него си позволявам да го ползвам повече от веднъж месечно/или с читав протеинов шампоан,нанасям и минавам с терапевтичната преса после постоявам половин - един час изплаквам и финиши. Много ги харесвам.

Уф никак ама никак не съм доволна от мострената политика нито на Рибите нито на Арлен. Последния път поръчката ми от Арлен беше над 100лв. и помолих за мостри на новите профайбъри-грънци пратили ми Пол мичъл както винаги. Рибите пък набутват дежурното Лакме  Laughing. Абе джанъм аз пазарувам Лалга и Ланза дали ме вълнува пустото им Лакме ама неисе  Laughing.
  Немците са друга работа. Там последно  от  friseurtotal за поръчка 70 евро само травъли на Керастаз и Себастиян ми бяха пратили поне 10 керастазки мостри  Laughing дето нашите търговци твърдят,че не съществуват.
 Немските сайтове от които съм пазарувала са  
  https://www.friseurtotal.de/- травълите не са много малко по-скъпи от нормален продукт на мл.
  https://www.bellaffair.de/ до сега пазарувах от австрийския сайт,но тъй като от тук нататък ако не пазарувам ШУ ще се налага да се занимавам с превозвач ще ползвам немския
  https://www.supershop.de/ - една поръчка имам и от тях пролетта-няма драми отлични промоции на Олаплекс и Себастиян редовно.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 18:16 от prinzesata

# 676
Принцесата, австрийския белфейр така написано доставя ли до бг без превозвач? И първия посочен сайт от коя държава е?
По препоръка от тук, си поръчах една от сериите Ш и М на Керастаз  от лукфантастик с gbg  превозвач с техен адрес в Англия и безплатна доставка. Превозвача взима 2 лв. на кг., т.е. платих 2 лв за доставка до Бг, което си е направо супер.

# 677
Момичета да ви питам като поръчвате от Арлен колко и какви тестери получавате обикновено?
Винаги получавам по един или два тестера. Пише, че при поръчка над 20 получаваи тестер, но и 200лв да е пак може да е един. И на 300лв пак съм получавала един, два. Първата ми поръчка около 100+ преди мн време мислех, че ще получа 4-5 за всеки 20лв ама не 😂
Аз си поръчах за 164 лв. имах 5 бр. тестери един на Филорга (винаги си избирам от тях) другите бяха на Пол Мичъл. Тези на Филорга, когато си избираш пише, че са за поръчки над 60 лв. има много тестери, които са за поръчка над 20 лв. В интерес на истината съм поръчвала и една боя за 12 лв. от Арлен и пак имах тестер за боядисана коса.

# 678
Благодаря, принцеса. А как се свързвате с тези превозвачи у вие ли поръчвате или те вместо вас? Все се каня да  поръчам от някой чужд сайт, но ме е шуже, защото нинога не съм го правила.

# 679
  • Варна
 Да доставя,но доставката е 10 евро без значение сумата,преди над 49 евро беше безплатна.
 Хм....Локфантастик преди доста време ми отказаха поръчка до превозвач и от тогава не съм опитвала  newsm78 кога си поръчвала?.

И трите сайта,които съм постнала са немски.

Viktoriai правя го от много години и никога не съм имала проблем. Аз си поръчвам и давам адреса на превозвача в дадената страна. Плащам си с Виза директно на магазина. После доставката с превозвача си я плащам на куриера,който ми носи нещата.

Ползвам Габко за Англия и Германия. Имам регистрация на сайта им.

# 680
За Англия Мм ми е казвал, че е сложно и има тънкости, та той поръчва хаха. Нещо си правиш профил поне за gbg и техния адрес е с някакви цифри за имената нещо като ID. Описано е в сайта. След това, те те уведомяват за всичко по поръчката ти. Имат офис в Младост от там се взима.
Сега в петък беше в България, май всеки петък имат доставка, ако е пусната предната седмица. Общо взето бързо.

# 681
Здравейте, темата изглежда много богата но ми е трудно да се ориентирам и прочета всичко. Взех си преса от стоянките с моловете. Казаха ми че няма нужда от Термо защита но се притеснявам. Бихте ли препоръчали добра термозащита при използване на преса? Косата ми е нетретирана, жива трудно се обработва. Но напоследък и цъвти и краищата са сухи. Благодаря.

# 682
Аз в поръчката винаги си пиша в полето, че искам мостри. Последния път имах 4бр. Поръчката беше към 130лв мострите бяха Алтерна ш+б и още една скъпа марка. Дето не мога да и срека името 😂

# 683
Хм....Локфантастик преди доста време ми отказаха поръчка до превозвач и от тогава не съм опитвала  newsm78 кога си поръчвала?
[/quote]
Prinzesata, и на мен наскоро ми отказаха поръчка, и подозирам че е, защото вече сме поръчвали до БГ от профилите си, трябва да пробвам да се регистрирам на ново.

# 684
  • Варна
 Петя Танева 604618 абсолютно нищо сложно няма,а ако на мен ММ ми правеше поръчките рискувам скоропостижно да стана вдовица  Laughing. Завалийката ще се тръшне като нищо,ако знае колко струват всичките тия кутийки и шишички в банята и по шкафовете  Joy
 При регистрация в сайта на превозвача получаваш собствен  ID  номер,който се пише пред собственото име когато си попълваш данхите за доставка в сайта от който пазаруваш. В сайта не пишеш собствения си адрес,а тоя на превозвача. Пратката ти пристига в офиса на превозвача и той я товари на първия курс за БГ. За седмица горе долу е тук от Англия,от Германия за 3-4 дни.

# 685
Интересно как на втора поръчка чак се усещат и отказват примерно. А за мостри те много слабо. Едно малко 10мл Ш на aveda. Дори не съм ги чувала,  но пък много талони за отстъпки за магазини за храна и цветя Joy

# 686
Принцеса, искрено ме разсмя Grinning
От кокопанда може ли така с превозвач?

# 687
  • Варна
 Би следвало да може  немците са по-сговорчиви от англичаните в тая насока  Laughing,а и подозирам,че Локфантастик са брали ядове с бай-ганьовската дребнавост и за това е цялата тая работа. Същото си мисля и за австрийците.

# 688
Здравейте, темата изглежда много богата но ми е трудно да се ориентирам и прочета всичко. Взех си преса от стоянките с моловете. Казаха ми че няма нужда от Термо защита но се притеснявам. Бихте ли препоръчали добра термозащита при използване на преса? Косата ми е нетретирана, жива трудно се обработва. Но напоследък и цъвти и краищата са сухи. Благодаря.
Задължително ти трябва термо защита. Няма такава преса, която да не гори. Опитай да си пипнеш косата непосредствено след минаването с преса. Е аз не издържам. Керастаз имат добри защити. Но задължително си вземи нещо, дори и да не е толкова скъпо. Има и среден клас на достъпни цени.
Принцесата, в един момент ще си направя свой профил, че горкия взе да смята. Та отделно като види ново шише ми пили хаха. А от скоро действам по въпроса с профи козметиката. Като краста е, а тук всеки ден излиза някой нов продукт за пробване и е като бум за време за пазар.

# 689
  • София
Има код за отстъпка на Керастаз в Notino. Виждам, че тук се коментират често.

Общи условия

Активация на акаунт