Професионални серии за коса 128

• 58 864
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Какво използвате като термозащита? Използвам сешоар, преса и маша почти изцяло спрях. Сега съм с Philip Kingsley daily damage defence. Косата ми е тънка и лесно се сплесва и губи обем

# 691
Ох, този дейли демидж дефенс само аз ли не го харесах? екстрийм версията ми слепи косата като захарен памук - няма оправяне и сресване. Аз в момента съм с термото на Олиосета и съм много доволна. Ползвам го и с преса. За сешоар също, става мекичка и лесна за оформяне.

# 692
Тъй като не мога да се откажа от пресата слагам 2 термозащити, да се презастраховам, не че не ми цъфри косата пак де:grinning: . Почти винаги слагам олиото Ланза, от днес вече имам и серума Ланза нийм плент,който ме плени още с първото нанасяне. Отделно имам от фрзьорката ми един спрей 10 в 1 на Селектив, термо Напура, както и Нектар термик, който обаче никак не ме впечатли(очаквах доста повече от него).
Та в общи линии ги смесвам, както ми дойде.

# 693
  • Варна
 Пробвай Нийм плант две помпи и върху него 2см. Нектар термик  Wink на влажна коса. и след като изправиш на суха 1 помпа Ланза Кератин  Laughing.

# 694
Може ли линк към Нийм плант 🤗

# 695
Ще пробвам Blush Grinning
https://agorabbeauty.com/koprinen-serum-protiv-nakasvane-lanza-s … lant-serum-100-ml Това е серумът. Някъдв прочетох, че скоро и агорабюти ще имат РД, така че ще намалят цените Simple Smile

# 696
https://e-trena.de/ Мнения за сайта? Има ли добра разлика в цените тук и в него?

# 697
  • Някъде там
Заради кратък курс и приложено лечение с химиотерапия косата ми пада малко повече.
Инте.есувам се от матката Kerastase Hydra-Apaisan или по добре да заложа на Денсфик.
Приемам съвети за добри маски за косопад.

# 698
Пристигнаха ми ампулите за косопад на Лореал. Обаче пише да само да се нанесе на косата. Аз нали съм боса по тази тема. Можете ли да ми кажете кога да ги слагам, след къпане на мокра коса или суха? И ако си сложа еластайзъра на Кингсли ще е проблем ли, разбира се след измиването му?

# 699
  • Lost in a fairytale ...
Аз имам въпрос относно еластисайзъра -  на опаковката пише да не се използва 3 дни преди и след химични процедури. Въпроса е, ако днес се боядисам, мога ли да го ползвам на следващо миене, примерно след 3 дни, или да си я измия и чак на следващо миене? Спазвате ли това правило?

# 700
Аз сега се чудя за този Еластисайзър на Филип Кингсли. Назад в темите много го коментирахте и си спомням, че някой не харесваха Еластисайзър екстрийм или само Еластисайзър, но не си спомням разликата.

Да кажете две думи. Дали да си взема малка разфасовка за проба? Косата ми се води изтощена, руса, ето и снимка. Какво мислите?  

# 701
Вземи си и то Екстрийм, щом е толкова изтощена и изрусена.
Аз не харесвах обикновения, но се оказа, че просто ми е бил слаб, от както имам Екстеийм, съм много доволна Simple Smile

# 702
  • София
Има код за отстъпка на Керастаз в Notino. Виждам, че тук се коментират често.

Отстъпката е не само за Керастаз, а за всички продукти за коса, ако някой се интересува. Преди малко поръчах. 🙂
Аз ампулите на Лореал ги нанасям всеки ден по една, по различно време на суха коса.

# 703
  • Miami
  Ох да му се не види писах писах на телефона и накрая всичко се изтри  #2gunfire и хайде сега от начало Mr. Green

След ДПШ може да се сложи абсолютно всичко. Това е своеобразен рестарт на косъма той е гол без натрупвания и е способен да поеме доста кит  Laughing. Направо слагай балсама на Шу-разкошен е,а ако косата е суховата смотай под шапка за баня косата и загрей със сешоара да се стопли. Така ще си направиш бърза терапия. Изплакни със студена вода колкото можеш да търпиш и ела ни кажи как са нещата  Laughing Hug.
Такаааа, prinzesata, следвах твоите заръки и естествено не останах разочарована Smiley Hug.
Първоначално имах леки съмнения от резултата, защото накупих доста шампоани, балсами, маски, еластисайзъри и наистина подобри се състоянието на косата ми, но имаше още какво да се желае. След къпане винаги ми беше леко суха и хвърчаща в краищата и понеже избягвам вече да изполвам преса и сешоар, винаги стоеше една опърпана по дължините.
Обаче вчера, след като я измих, следвайки твоя протокол, направо имам страхотна коса. Мъничко я изсуших със сешоар на студена струя и сложих прословутия нийм серум на ланза и воала... няма ги изтощените дължини и краища. Косата е толкова витална, жива, без да е сплескана, а бе разкош. Даже като я среша изглежда все едно съм я изправяла. Наистина си заслужават парите продуктите на Шу Уемура, за аромата се знае, разкошен и много траен. Единственото лошо нещо от цялата история е, че ще се трябва да се пробват и други серии  на Шу-то, а това не е добре за джоба ми Stuck Out Tongue Closed Eyes
Благодаря, prinzesata за споделения опит Flowers Bouquet

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 14:34 от Кори

# 704
Момичета да попитам, всичко ли слагам едно след друго - олио, серум за цъфтеж и термик на влажата коса? Почвам да се замислям за тези елементарни протоколи.

Общи условия

Активация на акаунт