Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 13

• 56 271
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Късмет, mandaria!

# 166
Успех mandaria

# 167
Късмет mandaria,само LH ми се вижда като за следене,но док .предполагам го предвижда..

# 168
  • тук-там
Mandaria, а на ултразвук какво видяхте? За 3 ден Е2 и ЛХ ми се струват високи, освен ако няма вече по-голям Ф. Късмет и от мен!

# 169
mtz, не знам какво видя, не каза.
Ще проверим пак на 8-ми ден. Благодаря ви.

# 170
Успех, mandaria Simple Smile!

# 171
Успех мандария !

Аэ днес ходих на доктор,ей така да ме прегледа,че пих антибиотик миналата седмица,и естественно имам ,,малко" (както той се иэраэи) гъбички.
Эад.Ф.(кистата) е 20 мм,а в дясно другите са 14мм и 11 мм.,утре съм в репрод.клиника да видим какво ще каже доктора.Оф...май и тоэи път нищо няма да стане.
Момичета теэи гъбички няма ли да попречат на евентуална пункция,т.е да стане някакво по сериоэно въэпаление и т.н

# 172
Незнам bubanka нашия доктор иска чиста мб
При мен пак холестерола се е покачил това дали би попречило вече съм на декапептил 5 дена

# 173
Гъбичките мисля пречат...аз за това с антибиотик винаги микомакс взимам..Холестерола не би трябвало да има значение.

# 174
В Щерев по спомен искаха МБ преди пункция. В Надежда правят пункции без МБ. Дори не ми правиха и промивка последните 2 пъти, дали защото улисани в разговори с мен, не знам. Не знам с какво промиват и дали е антимикотично и т.н.
Холестерола не виждам каква връзка има. Заради зарзиото, повечето ми кръвни показатели бяха извън норма, пункции си имаше.

# 175
Хм ,а аз си мислех,че съм единствената на която последните 2 пъти не правиха промивка... Sad,а последният път изрично питах...но не..

# 176
Аэ иэрично попитах эа противогъбично  предната седмица,эащото след АБ почти винаги имам гъбички,а тя каэа ,,оооо не е эадължително " , днес бях при друг доктор все пак эа проверка и хоп...имам.
Иэписа ми эа 3 дни глобулки,ако сложа таэи вечер една утре на прегледа в клиниката няма ли да е малко кофти,нали остава като крем вътре.

# 177
Ами не знам-те за преглед нали с вагинален гледат..по скоро дали ще се оправиш до пункция...А и на мен микомакса сега никой не ми го изписва,,аз си го взимам,че преди години след една пневмония и 3 антибиотика така се бях подредила...

# 178
Здравейте момичета, почти на 40 съм и се чудя има ли смисъл от инвитро на естесвен цикъл. Доктора каза след като аз попитах за следващо кандидатсване по фонда дали яйцеклетките ще са по читави ако не са стимулирани. Сега иска да направим един, за да опитаме. Чудя се има ли смисъл така да се пробваме само емоции и средства, които винаги са повече от очакваните. Яйчниковия ми резерв не е много голям ама със стимулация правя 5-6 Я. Доста съм объркана и незнам накъде наистина. Един ден се окуражавам, на другия не. Имам 3 опита зад гърба и незнам. Как седят нещата все пак яйцеклетките на 40 без стимулация дали ще са по добре или обратното.Моля ако някоя има опит да сподели. Благодаря

# 179
При мен на естествен Ц.снимките на ембрионите иэглеждат по добре,т.е с ясно очертани от 8-10 кръга,със стимул.нямаше такива ясни кръгове иэобщо,но това е на баэа снимки на трети ден на ембриони.А какво има в тях неэная, ПИД не сме правили и няма и да правим.Неэная дали съм ти помогнала,но същите въпроси и мен ме вълнуват.

Общи условия

Активация на акаунт