Пазаруване от НМ, тема 35, СЕПТЕМВРИ 2019

• 38 337
  • 810
  •   1
Отговори
# 105
При мен кодът проработи на последния акаунт, от който съм поръчала. 25% е за една стока, не е за цялата сметка. Нямам картичка, нямам имейл в пощата. Не зная дали при всеки кодът е активен на най- новия акаунт. Пиша го като ориентир.

# 106
Заповядай:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0577513003.html
Скрит текст:
Скрит текст:
Розовата "дълга рокля от шифон" ли беше? Купих си я в мента и ми хареса на мен. Последно тази поръчах, чакам я, да видим

Тази и аз съм я харесала,ще чакам отзиви .

Имам я в тъмносиньо и пепел от рози - седи прекрасно! Материята също е добра.

Може ли размерите в талия и гърди,аз по принцип съм 40,но блузи съм 38, и се чудя.,а дължината как е,аз съм 162.
Размер 38: талия 74, бюст 88 см.
Висока съм 164 см - роклята ми стои 3 см над коляното.
Може ли линк към продукта.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 11:11 от GERy@K

# 107
Розовата "дълга рокля от шифон" ли беше? Купих си я в мента и ми хареса на мен. Последно тази поръчах, чакам я, да видим

Тази и аз съм я харесала,ще чакам отзиви .

Имам я в тъмносиньо и пепел от рози - седи прекрасно! Материята също е добра.

Може ли размерите в талия и гърди,аз по принцип съм 40,но блузи съм 38, и се чудя.,а дължината как е,аз съм 162.
Размер 38: талия 74, бюст 88 см.
Висока съм 164 см - роклята ми стои 3 см над коляното.
Може ли линк към продукта.

Заповядай:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0577513003.html
Може ли размери за талия и бюст на размер 36. Уголемен ли е модела?

# 108
  • Бургас
Моля ви, не слагайте такива огромни цитати-чаршафи! Ползвайте скрит текст в краен случай, имайте милост Simple Smile

# 109
От компа не мога да вляза в  сайта,някой има ли проблем или е само при мен.

# 110
Някой ходил ли е в реален магазин тези дни? Има ли вече заредени якета?

# 111
Не бях влизала от няколко дни и не мога да ви изчета. 😂
Happy, аз имам розовата пудра и много я харесвам! Разкошна е! Правихме кръщене и бях с нея, и всички много я харесаха. 😁
Парката и аз съм я харесала в бордо, но аз съм 180см и се чудя до къде ще ми е, иначе съм слаба.
Тая рокля я харесах още пролетта, но на мен ще ми е прекалено къса! не почнаха да правят рокли за различни височини, да му се не види, страшно ме е яд! Орсей същата работа, разкошни рокли и всичките ми късеят.
Аз също много я харесах! Не знам за теб, но както писах вече, аз съм 180,и се чудя до къде ще ми е. 🤔 В другите им сайтове има Tall, а при нас само стандартни и petite. 😔 По принцип нещата са ми ок, но някои биха по добре ако са една идея по дългички. 😁

# 112
  • Стара Загора
Аз имам роклята в 2 цвята и мога да кажа, че стои много добре. На мен ми е точно до коляното.

# 113
Phoenix_ Кой р-р имаш и ако може да ми измериш дължината на роклята. ☺️🙂

# 114
  • Варна
В някой от сайтовете бях мернала дължина. Ами имам лятна рокля (онази с трапецовидна кройка) със същата дължина, стига ми на 15 см над коляното. И ако за плажна рокля е ОК, то за такава дето се води елегантна - категорично не. Около 174 см съм висока.

# 115
  • София
Сега получих мейл за 20% намаление на детско+ БД с код 9999.

# 116
  • Варна
Има и банер в сайта, обаче кодът не работи, поне при мен.

# 117
  • Бургас
И при мен не хваща.

# 118
  • have faith and be patient ..
И при мен, хем на ненамалени пробвам..

# 119
  • Бургас
Трябва да поотлежи малко работата. Много сме се разбързали. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт