Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 763
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 255
Това за петте бройки се обсъжда скоро и за друг случай.

# 256
  • shumen
Ходих аз,взех си маратонки,но от мъжката номерация,4е моя крак голям и 41 ми беше малко тясно.

# 257
  • Варна
Не е въпроса за петте бройки, но дори на касата първо маркираха един брой за да проверя цената и си беше високата, затова се отказах изобщо да купя.

Пробвахте ли Роте грюце от тази седмица? Божествено е, но се чудя дали може да се замрази? Ако става, да отида за няколко бройки, докато и на него не са вдигнали цената Smiling Imp

# 258
Днес се сдобих с банан, а хората пред мен - с чушка. Така установих, че играчките всъщност никак не са лоши, но са изумително нефотогенични. 😃 Снимките са им направо антиреклама. 🤪

# 259
Баш са си грозни. Само чушката има нЕква фаца и не знам с какво въображение трябва да си, че да познаеш че това е точно чушка. Дори касиерката поодавайки я каза, че е ябълка.

# 260
При нас пюрето си беше намалено до снощи. За мен също са грозни играчките, а това зеленото дори не знам какво е, хората масово вземат банан или ягода.

# 261
На мен ягодката ми е супер симпатична, а е толкова мека, че по време на разходката с детето, с кеф си я мачках Grinning

# 262
Освен ягода, имаме и патладжан. Симпатичен е.

# 263
А относно дамските маратонки, само на мен ли ми се сториха умалени...39 ми беше тясно (не малко), 40 беше по-добре ама сякаш голямо?

# 264
И аз искам още и ягода, и патладжан. Бананът е голям сладур.😍 За чушката не ми трябва фантазия, трябва ми познание за сортовото разнообразие 🤠- това си е класическа чушка камба. 😁

Изкуших се от аромадифузера. При нас бяха останали само 3 броя, докато успея да стигна до магазина привечер.

# 265
  • София
ММ купил от светещите душ-слушалки. Аз не я харесах много, но той голяма радост, монтира я, свети в три цвята, страшна работа! Старата ни беше на Видима и много повече си я харесвам, но е полузапушена както се оказа.
и кога гледаш светлините? То главата ти е все надолу .Stuck Out Tongue Winking Eye ...освен, ако не сте с вана.
Абе да ти кажа, вижда се и е интересно. Например като е студена водата, свети синьо. Като е гореща - червено, а като е нормална температура - зелено. Дори само по светлината можеш да разбереш кога да влезеш под душа.
Атрактивно е, особено за деца, а и струва само 16 лв. Тече много добре и силно.

# 266
Някой взе ли си от сутиените от 15 лв., да сподели добре ли стоят, стабилно?  Това е модел на Уондърбра, ако са ги направили добре лидлските, ще е прекрасно.

# 267
Може ли да се връща бельо в Лидъл ?
Искам да си взема различни размери сутиен и след това да връщам .

# 268
# 269
  • Варна
Дамските маратонки дали са издръжливи? За ходене, не за спорт.

Общи условия

Активация на акаунт