Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 557
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 795
  • have faith and be patient ..
Да, има я - в нашата баня Simple Smile голямата много я тачи, не ми казвайте, че я спират?
А защо сте против емайлирания чугун? Исках да взема, сега ме размислихте, а и надали ще са остянали във варна

# 796
Да дам справка за якетата в китайският мол, същите модели като Лидълските от четвъртък, са по 43-4 лв. Малко по плътните и с космата яка са по 50 и нагоре.
Изобщо предвиждам голяма бутаница в четвъртък.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 16:10 от Lemy

# 797
  • София
Скрит текст:
Марчева, само един път га намазах с олио или зехтин, не помня, но по него после бяха останали засъхнали точки от мазнината, та трябваше да го мия преди ползване. Thinking
Трещерица, ами какво да ти кажа, имам чувството, че моят ще е вечен. Дебел, не се изкривява, не лепне, мие се с едно минаване на гъбата, всичко в него се пържи идеално, само дето е толкова тежък.
Скрит текст:
Вярно е, те са вечни, не е шега че гаранцията им е 100 г т.е. ще ме надживее. Мазнина по принцип е задължително, много тъничко се размазва, още докато е топъл, капка се капва и с домакинската хартия се минава навсякъде, това е защото чугунът има с-вото да ръждясва, след като е минато с мазнината се оставя на топъл котлон да поеме, това е, такива са указанията за добро ползване на такива съдове, но...всеки както му е удобно.  Предимството е, че никога няма да се изкриви, няма да загори каквото и да се готви, подържа и разпределя постоянна температура, готви се на много ниска такава, от 9-та  степен на 3-ка при мен и като че ли е по-вкусно, може и да се лъжа, много лесно се измива само с гъбичка и препарат, не се надраскват, за съжаление не се поставя  в миялната, но измиването изобщо не е проблем.  Не случайно на тези съдове цената е висока, има тенджери по 300 до 500 лв, аз не притежавам такава.  

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 16:11 от marchеva14

# 798
И такива ли душ-гелове имало, не ги видях?! Козметиката им била доста евтина, не я бях заглеждала досега. Само един гаден крем за тяло съм пробвала, даже го гледах намален. Взех си от душ-геловете по 300 мл., с розова и зелена капачка. Пробвах розовия и като че ли не е лош. Кожата ми е капризна, не понася що и да е, ама ми е рано да съм категорична дали ми харесват.
Интимните гелове хубави ли са и те бяха много евтини?! Пробвах един евтин от ДМ, ама на по-лош от него едва ли ще попадна. Предубедена съм към евтината козметика, но явно има значение откъде се купува.
Търся от гръцките сусамки, някой да е виждал някъде в София?

# 799
  • Бургас
Да дам справка за якетата в китайският мол, същите модели като Лидълските от четвъртък, са по 43-4 лв. Малко по плътните и с космата яка са по 50 и нагоре.
Изобщо предвиждам голяма бутаница в четвъртък.
Леми, за късите или за дългите става въпрос? Че аз дългичко искам и не знам дъл да ходя да се ръчкам или директно от китайско да си заръчам едно пък когато дойде, тогава...

# 800
Аз не мажа с нищо.Не е мръднала моята тава,но не е от Л.
Hug

# 801
  • София
За чугунките имало и тема, всичко си пише

https://old.bg-mamma.com/?topic=1067406;topicrefid=19

# 802
Акумулаторната прахосмукачка е доста добра. Изключително удобна за почистване на автомибил. За почистване на компютри също Simple Smile

# 803
Интимните гелове хубави ли са и те бяха много евтини?! Пробвах един евтин от ДМ, ама на по-лош от него едва ли ще попадна. Предубедена съм към евтината козметика, но явно има значение откъде се купува.

Аз не съм доволна от него. И шампоаните не ги харесват.

# 804
Брадата, за късите. Дълги не съм гледала, миналата година хванах супер намаление при тези и взех три 😸
https://moonstone.bg/products/jeni/drehi/vatirani-yaketa#page=2
Ако искаш все пак изчакай да видиш в четвъртък лидълци какво ще пуснат.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 19:35 от Lemy

# 805
  • На изток от Ада
Взех Автоматичната маша и я пробвах набързо за н колко кимур , хареса ми . Исках на Флипс тази година, но ме притесни това да ти заплете кичур , не разбрах дали се ползва термо зАщита ,а и беше 150 200 лв.
При тази има бутон за заклещен кичур , мерси на дамата ,която писа за това.
Може да се ползва термо зАщита.
Взех точки и картонче и бананче

# 806
На душгеловете им само ароматът ли е различен или и съставът?
Бях си взела с аромат на грейпфрут преди време, много хубаво мирише но поне на мен ми изсушава кожата много и се чудех дали всичките са така или има разлика. Сега ме изкушава този с пъпеша, ама като се сетя предния как едвам го изразходих... няма свършване тая огромна туба, хич не ми вървеше.

# 807
  • Варна
Имам този интимен гел (пише на етикета, че е крем), нямам забележки. Като съчетание  цена/количество е доста изгоден, а сега намален още повече. Вчера в нашия магазин, обаче, бяха свършили и двата вида.

# 808
И моята баня е зеленКа...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 809
Ама гелът не ви отива цветово.

Общи условия

Активация на акаунт