Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 532
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 810
На Сточна гара беше останал един тиган, взех го. Нямаше играчка патладжан, обаче.
Ся на този тиган спец. капак ли му трябва, обикновените да не го надерат?
Аз имам само едон чугунен грил- тиган, супер е, но така и не мога да го измия добре.

# 811
До кога раздават плюшените играчки?

# 812
До кога раздават плюшените играчки?
До 29.09.2019 г. или до изчерпване на количествата.

# 813
  • София
Някъде има ли останали чорапогащници за бременни или клинове, размер L? Че да знам дали да звъня на националния?

# 814
marcheva, защо не може да слагам чугуна в миялната машина? Hushed

# 815
  • София
Дам, в Голдесата са вкарали и лим. киселина... и гумата не пази от разделяне на водата.

Някой събира ли плюшки (или точки)? Simple Smile

# 816
  • София
marcheva, защо не може да слагам чугуна в миялната машина? Hushed
Не всичко се мие в миялната, така например не се мият острите ножове, затъпяват много по-бързо, също тиганите/тенджери с незалепващо покритие, то се измива след време, чугунените съдове също, защото препаратите са много агресивни и ще отмият онзи омаслен слой който има всеки чугунен съд, също да се изкривят и още повече да предизвикат ръжда, препаратите, които ползваме в миялната машина са изключително агресивни и дразнещи за много съдове. Всеки сам си преценява, ползва и си знае.

https://bg.dream-home-ideas.com/vzmozhno-li-e-sdovete-da-bdat-iz … ijalnata-mashina/

# 817
  • София
Аз събрах най-накрая точки като за две плюшки, отивам днес, само от грозните чушки останали. Утре ще отида до друг магазин, дано да има някое друго останало. Поръчаха ми патладжан и морков или картоф и банан и ягода стават, ама те май доста отдавна свършиха.

# 818
  • Асеновград
Дам, в Голдесата са вкарали и лим. киселина... и гумата не пази от разделяне на водата.

Някой събира ли плюшки (или точки)? Simple Smile
Ние събираме за втора играчка.Този път много трудно събрах точки като не са пускали нищо интересно.

# 819
Здравейте! Някой има ли впечатления от уреда за бавно готвене?

# 820
Аз го подарих на майка преди две години,страхотен е !И цената му е много,много добра!

# 821
  • Козлодуй
На мен чушката ми харесва че прилича на възглавничка Simple Smile

# 822
Аз го подарих на майка преди две години,страхотен е !И цената му е много,много добра!

Много ти благодаря за бързия отговор, толкова ми трябваше да ми се запали фитила Simple Smile Сега остава и да не са разграбени.

# 823
Взимай го  🤘 аз си бях купила един на крокпот ,за 160 лв ,бейсик модел,без таймер без нищо..,обели се керамиката ,а този на мадъра  не е мръднал.
Едит: да кажа ,че изпробвах чугуна с печено пиле с зеленчуци и стана перфектноооо Heart мнооого съм доволна ,многоо

# 824
кажете обикновен капак ще надере ли покритието на тигана? и аз го пробвах с миш-маш.
аз търся плюшка патладжан,  но на сточна нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт