Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 736
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 180
И в нашия е така
Посочи им брошурата и да ти го продадат на ниската цена
Аз го забелязах, защото редовно купувам и оня ден бях взела няколко, не искам да трупам много. А снощи беше вече с редовна цена.

# 181
  • Варна
И в нашия е така
Аз го забелязах, защото редовно купувам и оня ден бях взела няколко, не искам да трупам много. А снощи беше вече с редовна цена.

Видяха брошурата, но и на касата отказаха да коригират цената. Не можаха да обяснят защо, но цената си е редовната и това е.

# 182
Ми пробва ли националния телефон?

# 183
Националния телефон едва ли ще помогне.
Давай директно мейл. Късно ще отговорят ама поне ще имаш някакъв писмен отговор. На телефона ще кажат същото като на касата

# 184
Да не са се объркали с вчерашния почивен ден...да мислят че днес е неделя..нещо такова.

Пробвай да го чукнеш на устройството за проверка на цена...

Нац.тел. ще помогне в тази ситуация...

# 185
  • София
Да не са се объркали с вчерашния почивен ден...да мислят че днес е неделя..нещо такова.

Пробвай да го чукнеш на устройството за проверка на цена...

Нац.тел. ще помогне в тази ситуация...
Аз такива в Лидл не съм виждала. За устройството за цена говоря.
Щом на касовият излиза повишена, навсякъде ще покаже така.

# 186
Има при нас..устройства. ...и в стария и в новия лидл.

# 187
  • София
И при нас има удтройства.
Цената си беле 1,49,голям червен етикет.

# 188
  • Варна

Беше 1.49 до сряда. В четвъртък вече на 2.49.
Обадих се на нац.телефон. И от там нищо не знаят Stuck Out Tongue Winking Eye  Ще проверят и в понеделник ще ми върнат информация....а дотогава промоцията ще е свършила.

# 189
  • София
Съжляяам,че не снимах.Туко що бях там цената беше 1,49 лв.

# 190
Явно във филиала са се объркали нещо...щом до сряда само е било намалено.

Няма ли др.лидл там да провериш.

# 191

Обадих се на нац.телефон. И от там нищо не знаят Stuck Out Tongue Winking Eye  Ще проверят и в понеделник ще ми върнат информация....а дотогава промоцията ще е свършила.
И да е така, бих на стояла са ми ги продадат на намалена цена. За спорта. Грешката е тяхна, а и може да цитираш в кой филиал в на друга цена.

# 192
  • Мадрид / София
При нас от днес има бретцели, ама още не бяха дошли. Ще се ходи пак явно.

# 193
  • Варна

И да е така, бих на стояла са ми ги продадат на намалена цена. За спорта. Грешката е тяхна, а и може да цитираш в кой филиал в на друга цена.

Варна. Ул. Битоля. Бившето Пикадили

# 194
И в нашия е така

Видяха брошурата, но и на касата отказаха да коригират цената. Не можаха да обяснят защо, но цената си е редовната и това е.

На касата няма как да коригират цената, нито управител може да я коригира, ценовите промени се правят от централата. Ако във филиала склонят да ви го продадат на цената посочена в брошурата, то ще е за сметка на касата на която е направена покупката, тъй като няма как да коригират цената.

Общи условия

Активация на акаунт