Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 736
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 195
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Виждам в новия каталог роте грюце. Има ли друго приложение освен директна консумация?
Общо взето е с функциите на сладкото от червени плодове, така че може да се ползва като него - може да се сервира върху палачинки/кайзер шмарн, с някакъв крем, със сладолед, върху чийзкейк, мъфини или като пълнеж за сладкиши.  Peace

# 196
А тая "централа" какво..почива ли тези 3 почивти дена, или я мързи да си размърда...централния з@дник??

# 197
  • у нас
Зсравейте. Днес си купих овче сирене в метална, продълговата кутия от акцията-на 11лв и стотинки. Като го отворих и опитах, ми отвратително е. Стои лигаво,  кисело на всус, дори леко газирано(не мога точно да го обясня... Щипе ми на езика😫) Срок на годност до 5.2020 год, обаче определено нещо не му е наред. Искам да го върна (ако може). Хранителни продукти отворени! може ли за да връщат? Сиренето е само опитано (уточнявам, да не си помисли някой че няма половината бучка😁)

# 198
Аз бих купила едно на високата цена, и с мейл  със сканирана бележка и брошура до Лидл и КЗП. Ако съм обидена от отношението. Ако бях управител, бих вдигнала не рамене, а централата във въздуха, да коригират

# 199
Точно. Много сте плахи. Изисквайте.

# 200
  • София-Младост
Той във витрината ли е?
Не, ето това:

# 201
А тая "централа" какво..почива ли тези 3 почивти дена, или я мързи да си размърда...централния з@дник??
Склонна съм да вярвам, че почиват 3 дни

# 202
A аз съм склонна да вярвам, че почиват постоянно. Кого ли не изпратиха за зелен хайвер. 🙄

# 203
  • София
За какво ползвате ябълковото пюре?

# 204
  • София
Хранителни продукти отворени! може ли за да връщат? Сиренето е само опитано (уточнявам, да не си помисли някой че няма половината бучка😁)

Може. Пред мене са връщали нахапан кекс - ронел се. Друг върна нарязан хляб - филиите били смачкани.
Просто като причина за връщане сподели какво не ти харесва във вкуса. Ще го бракуват.

# 205
  • shumen
И аз знам,че може.Само трябва да им кажеш защо го връщаш?

# 206
Пюрето и при нас беше намалено, о на касата излизаше на редовна цена.

# 207
  • София
Здравейте, някъде да сте виждали останали листосъбирачи? Някой друг също питаше назад в темата.

# 208
Здравейте, някъде да сте виждали останали листосъбирачи? Някой друг също питаше назад в темата.
мога утре да погледна, мисля че в нашия имаше, Монтана говоря

# 209
  • у нас
Хранителни продукти отворени! може ли за да връщат? Сиренето е само опитано (уточнявам, да не си помисли някой че няма половината бучка😁)

Може. Пред мене са връщали нахапан кекс - ронел се. Друг върна нарязан хляб - филиите били смачкани.
Просто като причина за връщане сподели какво не ти харесва във вкуса. Ще го бракуват.

Много благодаря 🙂

Общи условия

Активация на акаунт