Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 782
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 285
Някой взе ли гхи https://www.lidl.bg/bg/p/product-recommendation/ghi/p28997 да даде отзив как е това масло? При нас нямаше никакво, а искам да знам дали си заслужава да го издирвам на друго място.

# 286
Някой купувал ли е ваничката за крака, която е от четвъртък на 45лв? Моля да споделите мнение. Simple Smile

# 287
  • София
Дамските маратонки ми бяха хем тесни,хем малки на мен.Аз нося 41 и най-напред мерих тях,но не ми станаха.Затова си взех от мъжката номерация 42.
Маратонки и спортни обувки се купуват винаги с 1 номер по-големи.

# 288
От гръцкия Лидл ми донесоха Ариел Алпин.Имате ли представа за какво пране е? Не е упоменато нито универсал, нито колор.
Благодаря!

Ако е прах, е с избелители на кислородна основа, щом няма надпис color. Освен това в Гърция нямат прахообразни за цветно - цветно перат с течни.
Но ако е течен, понеже не уточняваш, избелителите са само оптични, не кислородни , което значи че е....как да го кажа- нито истински за бяло, нито за цветно...тоест може да го ползваш и за двете.

Това кокосово масло, за да е в кутийка и за да се маже, ще има някакви смески, които да го омекотяват. Екстра върджин кокосовото масло е твърдо и се маже само ако е топло....вероятно това е и обезмирисено. Пак казвам...да беше снимала/погледна етикета.
Едва ли е чисто обаче.

# 289
  • Пловдив
Гледала съм го това кокосово...и писах, че не става, Миленски.С примеси е.Ако търсиш мазнина за готвене има кокосово м големи разфасовки по сайтовете-с арамат и без, но не е евтино.

За ГХИ-то...има клипчета в нета как се приготвя у дома.В момента малките масла са намалени.Купете си и си пригответе Wink

# 290
Моля , споделете мнение за дамските долнища/горнища .
Хубаво ли стоят облечени или са типично домашни екипи.
Трябва ми подобен, но да става за навън.Свиват ли се при пране ?

Аз си взех точно с цел да ги ползвам навън, материята е доста добра според мен, но пак са уголемени- на мен S-ката ми е малко торбест и все още се чудя дали да го връщам. Съответно не съм го прала още.

# 291
  • Варна
Plamena..а какъв цвят си взе ?Стори ми се вчера като ги гледах ,че сивия е по-малък от черния (розовите не съм поглеждала),но може и окото да греши .Облякох сиво и черно горнище , черното като че ли беше малко по-дълго . Това за един и същ размер .

# 292
  • Плевен
Добро утро! Как процедират в лидл с уреди за ремонт, на които е изтекла гаранцията? Приемат ли ги пак за диагностика или да си нося блендера в друг сервиз?

# 293
Гхи съм приготвяла вкъщи (сега нямам време да се занимавам) и ме интересува Лидълското как е, стига някой да може да каже.

# 294
  • София
Гледала съм го това кокосово...и писах, че не става, Миленски.С примеси е.Ако търсиш мазнина за готвене има кокосово м големи разфасовки по сайтовете-с арамат и без, но не е евтино.

Да, благодаря,прочетох. Преди време 13-ин написа че връщат в асортимента някакво кокосово, което така и не видях в магазина, и затова попитах.
Има ли друго, но голямо ,което да е читаво?

# 295
  • Пловдив
Има, да...то е друго, в бурканче е към 5лв мисля беше.Стои при био продуктите, студено пресовано е.

# 296
Добро утро! Как процедират в лидл с уреди за ремонт, на които е изтекла гаранцията? Приемат ли ги пак за диагностика или да си нося блендера в друг сервиз?

Ти избираш в кой сервиз...така и така ще плащаш за ремонта. Може в лидълския сервиз, може в друг...прозвъни лидърския да ти кажат цената. Кой е уреда?

В бурканче е хубавото кокосово. Малка разфасовка е.

# 297
  • Варна
Маратонки и спортни обувки се купуват винаги с 1 номер по-големи.
не е задължително, никога не съм купувала по-голям номер. Всичко ми е 39 - от сандалите през маратонките, та до ботушите.

# 298
Здравейте!
Аз си взех сивото долнище - стои добре, плата е мек и приятен.
Утре съм за детските боти.

# 299
  • Мадрид / София
Маратонки наистина се взимат един номер по-големи за да са удобни. Все пак са направени за спорт. Иначе не са маратонки, а спортни обувки.

За девойката дето иска да си ремонтира уреда: Няма ли да ти излезе поправката колкото един нов? Поне тук е така и май вече никой не се занимава да дава за поправка уреди освен ако не са в гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт