Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 799
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 375
  • до най-прекрасния мъж
Ако за първи път приготвя човек лазаня и не знае стъпките, с това описание би сготвила меко казано буламач. Или супа....

# 376
Каква е тази заквасена сметана в брошурата...12%...нещо с други надписи я гледам...Thinking
Ако е Пилос - като 20%-ната, няма разлика във вкуса, само е малко по-водниста. Мисля, че за снежанки и подобни салати ще е много добре.

В мека кофа е 800г. Със странни надписи на капака...май не е пускана досега или аз поне не помня...

# 377
Да, Пилос е - според мен е хубава, само трябва човек да си прецени каква консистенция му трябва.

# 378
  • София-Младост
За първи път ще я правя и както написах по-горе описанието не ми помага. Може ли някой който е купувал от тези кори да ми обясни как се използват?
Ужасно обяснение са написали...трябва да им се обърне внимание!
Не ги вариш, редиш си ги така, те ще се сготвят от сосовете.
Ети ти рецепта за лазаня:
https://albisrecipebook.blogspot.com/2016/09/blog-post_29.html

# 379
За първи път ще я правя и както написах по-горе описанието не ми помага. Може ли някой който е купувал от тези кори да ми обясни как се използват?
Ужасно обяснение са написали...трябва да им се обърне внимание!
Не ги вариш, редиш си ги така, те ще се сготвят от сосовете.
Ети ти рецепта за лазаня:
https://albisrecipebook.blogspot.com/2016/09/blog-post_29.html
Ако за първи път приготвя човек лазаня и не знае стъпките, с това описание би сготвила меко казано буламач. Или супа....
На кутията пише отпред - на немски, без предварително подготвяне /ohne vorkochen/, т.е. директно се готви с корите.
Feyre, без да съм специалист, но тези кори би трябвало да са без предварително варене. Не ги "слушай" какво ти пишат - прави си лазанята както знаеш.

Благодаря Ви за бързите отговори! И аз си мисля, че директно така се слагат в тавата, но заради описанието се обърках.
Ала - Бала, благодаря Ви за рецептата!

# 380
Пилос пише..да

Ама що не е преведено горе на капака...

# 381
Някой да е взел от плюшените играчки патладжана и моркова? Дали са готини? Може ли снимка?

Flowers Sunflower

# 382
Ето го патладжанът:

Играчките не са лоши, но трябваше да са в опаковки - по-хигиенично е. Да изберат някакви от разградим материал, ако в това е проблемът.

# 383
И на мен ми харесват играчките. Дори да е опакована бих я пуснала в пералнята на програма за деликатни тъкани. Не че няма да се изцапа бързо, но все пак.

# 384
Може ли снимка и на ягодката - ще трябва да избирам една от двете сигурно. Relaxed Това на рекламата май не са снимки, а рисунки - там изглеждат много зле.

# 385
  • София
Ние взехме банана и мъжа ми го изпра на ръка. Пише да не се пука в пералня, има някакви топчета вътре.

# 386
И ние взехме Патладжана - много е симпатична играчката. Наситено лилав цвят е.
На живо са по-добре, наистина.

# 387
  • Асеновград
Ние взехме банана и мъжа ми го изпра на ръка. Пише да не се пука в пералня, има някакви топчета вътре.
Скрит текст:
Няма проблем с прането в пералня.Имаме плюшени играчки с такъв пълнеж, пера ги редовно и им няма нищо. Малкия изпусне ли някоя на земята навън и веднага я вкарва в коша за пране.

# 388
Ето я ягодата,камерата ми е смотана на таблета.Иначе съм си харесала моркова и може би банана ако съберем точки.Пуснах си я в пералнята на 30 градуса и 800 оборота нищо и няма.

# 389
Благодаря ти! Ами хубавица е, моят банан мисля да го уредя с гадже. 😁

Общи условия

Активация на акаунт