Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 818
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 420
При нас във вторник имаше над 10 броя,загледах ги но ние с влагата се борим все още.

# 421
Soul81 аз пък съм останала с впечатление че горе долу по толкова вървят тези дифузери,щях да си поръчвам от али експрес но знам ли как ще дойде,влага тук не ми липсва на морето съм,по скоро сега се чудя зимата понеже сме на радиатор пък ще сме и с бебе да не се пресушава въздуха в стаята от радиатора...

# 422
  • Мадрид / София
Soul81 аз пък съм останала с впечатление че горе долу по толкова вървят тези дифузери,щях да си поръчвам от али експрес но знам ли как ще дойде,влага тук не ми липсва на морето съм,по скоро сега се чудя зимата понеже сме на радиатор пък ще сме и с бебе да не се пресушава въздуха в стаята от радиатора...
На радиатора слагайте съд с вода, да се изпарява. Това поне е лесно. В Лидл бяха пускали такива специално за закачане на радиатор.

# 423
  • Стара Загора
Скира и на мен ми идва доста гъст при все че не обичам мазно и маслено. Ако му сложа овесени ядки и става батак, трябва да разредя с вода. Баш цедено мляко, ама още по-сгъстено. А онзи с лешници и киноа, който бяха пуснали една седмица в малки кутийки, си е подигравка и нищо общо. Имаше и захар на всичкото отгоре, мелез. Grinning

# 424
Исках да взема дифузер, но бяха свършили. Дали все още имат практика да доставят до магазин при поискване към оператор?
Бих ти взела сега като ги пуснат в понеделник, ама после с изпращането ще ти излезе бая скъпо.

Благодаря Simple Smile ще пробвам да питам дали ще се намери по други магазини.

# 425
  • Бургас
Аз бях писала, че приготвям с него експресна салата Снежанка, но си го правя блажен Grinning Кофичка скир, 2-3 с.л. олио разбивам в него, кутийка крема сирене Голдеса от сребристата, краставици, копър и за 5 минути съм готова Wink

# 426
Някой знае ли дали чадърите от следващата брошура са сгъваеми?
Е аз несгъваем не съм виждала,при това пише автоматичен,т.е натискаш копче и се отваря.
.

Имах предвид дали се сгъва до толкова, че да може да се побере в чантата или е с дълга дръжка.

# 427
  • София
С тая дръжка и тоя шиш отгоре ,няма как да се сгъва на 2 или повече.

# 428
Обяснете ми за скир-а от предстоящата брошура. Това тип извара ли е?

Много обичам млечни продукти, но това ми се стори много гадно.

# 429
Аз бях писала, че приготвям с него експресна салата Снежанка, но си го правя блажен Grinning Кофичка скир, 2-3 с.л. олио разбивам в него, кутийка крема сирене Голдеса от сребристата, краставици, копър и за 5 минути съм готова Wink
Аз това го правя с кремообразната извара на Пилос, по-вкусно ми е отколкото с цедено кисело мляко. Пак слагам и малко зехтин де, не само изварата, хем тя е май 6,5% масленост.
Скирът не че е лош, но предполагам че ще го хареса или потърси предимно само който търси изрично нискомаслени продукти. А пък десерт с него, много ясно че ще има и захар... обикновено е така с обезмаслените неща, подслаждат ги че иначе хич на нищо нямат вкус.

# 430
Скирът е много вървежен в здравословните рецепти заради ниската масленост и многото протеин в него. А и не е лош на вкус. Аз най- обичам да си правя скир с печени чушки, краставица и чесън.

# 431
Някъде да сте виждали от потниците с дантелените презрамки размер L?

# 432
  • Майничка
Някой има ли мнение за системата за гладене с пара на Silver Crest? Погледнах в предни теми, но само въпроси видях. Ясно, че за панталони с ръб няма да става, но дали е ок. за по-тежки и плътни материи - сака, поли? Чудя се за подарък за една мома с проблеми с кръста...

# 433
Здравейте, имате ли впечатления от четката за изправяне на коса? Заслужава ли си?

# 434
soul81точно от лидъл купих от тези приставки за радиатор които се пълнят с вода и се закачат надявам се да вършат работа...
И аз дадох шанс на скира,този в по голямата кофичка не ми хареса но този с ванилията ми допадна по се яде 😃

Общи условия

Активация на акаунт