Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 855
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 570
Чугунените тигани хубави ли са? Предлагали ли са ги досега?
Защо ми се струва, че някой пита за чугунените съдове преди дни, а брошурата е от днес Thinking.

# 571
  • софия
Лидълските френски макарони хубави ли са?
Не.

# 572
Мнение за електрическата плоча за палачинки

# 573
Ох, какви апетитни месенца плуват вътре. Как ми се приядеееее....
Ама не се продава с тях, снимката е илюстративна Stuck Out Tongue
А пък другата седмица и телешко ще има, може да взема едно да опека с лимонче.

# 574
  • София
И на мен ми е правило впечатление,пита се за определено нещо, и хоп до седмица 2 го пускат. Явно някой има достъп до инфо предварително.

# 575
Чугунени съдове са пускали и преди. Не са нещо ново. Сега баш същите ли са или друга разновидност не знам, но определено са пускали.

Обувките - имам два чифта от тази серия, други модели, затворени са моите. Издръжливи са много, аз моите две-три години ги носих, но вече ми омръзнаха. Не са се късали. Доста добре се чувстват на крака, удобни са, естествена кожа, нещо дишашо блабла имаха в подметките - та ок са. Стига да ти допадат моделите. Но не са еднодневки, исках това да кажа с тази логорея.

Другата седмица и аз ще взема разни цър-пър неща...

Коя от кривогледите играчки сега ще ми препоръчате-коя е най-гоФина? Момичето сутринта ми вика кое ЖИВОТНО да донеса?

# 576
  • Пазарджик
Чугунени съдове са пускали и преди. Не са нещо ново. Сега баш същите ли са или друга разновидност не знам, но определено са пускали.

Обувките - имам два чифта от тази серия, други модели, затворени са моите. Издръжливи са много, аз моите две-три години ги носих, но вече ми омръзнаха. Не са се късали. Доста добре се чувстват на крака, удобни са, естествена кожа, нещо дишашо блабла имаха в подметките - та ок са. Стига да ти допадат моделите. Но не са еднодневки, исках това да кажа с тази логорея.

Другата седмица и аз ще взема разни цър-пър неща...

Коя от кривогледите играчки сега ще ми препоръчате-коя е най-гоФина? Момичето сутринта ми вика кое ЖИВОТНО да донеса?

Благодаря!

# 577
Информация предварително може да се прогнозира от чуждите сайтове. Обикновено вървим седмица, две назад.

# 578
  • София
И мен все ме питат кое животно.😂😂😂
Другата седмица ще взема със сигурност чорапогащници, много ми харесват техните.

# 579
Туй не са ли стикита ...........Satisfied

# 580
Ягода и банан свършват най бързо

# 581
Аха..мерси.
Ягода взе дамата преди мен сутринта. Но не я огледах...

# 582
  • Mostly in my mind
Малкият искаше яБода, но нямаше и му взех банан днес. Повече от ягодата ми харесва. Каката искаше круша. Нея поне я имаше. Взех за пръв път рибни пръчици от минтай. Не съм купувала досега. Допадат ли ви?
Другата седмица ще ходя за козметиката. Шампоаните и балсамите им по нищо не отстъпват на дрогерийните. Simple Smile

# 583
И на мен ми е правило впечатление,пита се за определено нещо, и хоп до седмица 2 го пускат. Явно някой има достъп до инфо предварително.
Ние пък наскоро в друга тема коментирахме черните им шоколади и аз писах, че 81% ми е много сух, защото не съдържа какаово масло, а само маса. И хоп, преди няколко дни гледам пуснали нов, 85 процентов, с по-малко въглехидрати, че и с какаово масло! Много повече ми хареса. Но явно и той ще е труден за намиране като 81%-вия. Една дама от темата го потърсила в техния клон и нямало. Иначе е от марката, която е редовен асортимент, така че просто ще се дебне за зареждане.

# 584
Черните им шоколади, пък и другите, са божествени!
Е,ако вълшебното споменаване работи, да спомена течния шоколад Шоко нусса. Беше хубав и достъпен

Общи условия

Активация на акаунт